Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah
1 yumurta haşlanmış
5 ince dilim füme et
1 kase salata
1 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 bardak 5i 1 arada çay

Öğlen
Dışardaydım atıştırmak için bi küçük güveç pide yedim
1 light ice tea

Akşam yemeği yemem heralde

Adımsayarla 8000 adım
Su şimdilik 2 litre daha yatmaya kadar içerim günlük 3 içmeye çalışıyorum

Diyet Koç'um uygulamasını kullanıyorum, ona giriyorum yediklerimi, onun ekran görüntüsünü de atıyorum

Eklentiler

• image.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 34
Canım çekti vAllahi çok güzel görünüyor afiyet olsun
afiyet olsun canım bence dengelemişsin ama muz 1 olsa daha iyi olurdu sanki
çok güzel canim afiyet olsun
afiyet olsun.dağda kekik toplamak ne keyiflidir bu havada
Afiyet olsun bence güzel menün.güveç pide ne?

sabah: az sütlü nescafe, 2 günkurusu arasına fındık
Kahvaltıyı dışarda yaptık: omlet, peynir, zeytin, domates, salatalık, 1/2 peynirli sıkma, 1 çay kaşığı tahin-pekmez, 1 ceviz reçeli, 1 tb ekmek
Ara: 1 portakal, 1 avuç kuruyemiş
Akşam: taze fasülye,2 ızgara köfte,ayran,1 dlm tb ekmek
Ara: karadut, erik
Bugün çok halsiz ve yorgundum spor yapamadım

Minik kır pidelerinin açığı . Hemen görselde de foto yüklüyorum :))

Eklentiler

• image.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 37
Canim benim nacizaane o pidenin yerine bi tane lahmacun yesen daha iyi olurdu cubku o pideler kalin ve yagli oluyor kahvaltin ve sporun cok guzel

Afiyet olsun canim disarda olmana ragmen ciss yok super

Tesekkur ederimmm canim

Canim benim nacizaane o pidenin yerine bi tane lahmacun yesen daha iyi olurdu cubku o pideler kalin ve yagli oluyor kahvaltin ve sporun cok guzel

Afiyet olsun canim disarda olmana ragmen ciss yok super
Haklısın aslında ama çocukluğumdan beri hastasıyım o küçük pidelerin :)) ben ondan 3-4 tane yerdim normalde

Menü süper valla :) ben haftasonu eşim yüzünden pek dikkatli olamıyorum, siz beni haftaiçi görün

Canım bişi yememişsinki eksi olursun brnce

KahvaltıM, bir yumurtayola omlet, peynir, domates, salatalık, iki dilim portakal, 2 dilim ekmek, bir kaç badem,iki catal bal
Ara , 2 kare bitter
Aksam , bir tabak zeytinyağlı börülce yemeği, bir kase yoğurt
Yarın için sarma sardım akşamdan. Sararken birkaç tane yedim
Spor;2 buçuk saat yürüdum
Jillian level 1/4.gün yaptım
Pazar günleri biraz serbest bırakıyorum kendimi kizlar.malum herkes evde oluyor

aa benmiii kizzz :)
Yulaf kepeği karışımı mı yoksa sadece yulaf kepeği mi? Sadece suyla mı hamur haline getiriyorsunuz?
Ben kepek sevmiyorm karisim seviyorm cnm tarifler var nisasta katan var,kabartma tozu katan var.. bana kalrsa yogurtla kivama getireblirsin.
Dur bende gülem cilveli cilveli
Ayyyyyy sen gulmeee
Bu ne aşk gızzzz
Kiskanmaa kiz
Günaydın güzelliklerrrr iyi pazarlarrrBuda partiş için gelsin
Ne uyuzsunnn yaaaaaa
iyi aksamlar babysi

Kizlar bugun piknikteydimmm mangalda et tercihi yapmadim hepsinden biraz biraz yedim abartmadim ama midem bozuldu dokundu bana.. onun haricinde cips,cekirdek vs yemedim..

Sabah; biraz haslanmis yumurta,peynir,zeytin,domates cay falan filaan..

Aksam; (saat3bucuk gibi) kanat,but,biraz kofte,sucuk, hepsinden az az yedim bide ayrannn.ama sonrasi kotuyduuuu mideyi bozdmmmmmm

Bool yuruyus yaptimm tabisi ormandaa
Badminton oynadimmm ohh cok guzel gunduuuu :) ancak yazabildnm canlar

Selam kizlarr tüm gün misagirlerle uğraştım anca yazıyorum kahvalti mi yazmıştım öğlen yarım ay böreği yedim bizim mayali yöresel bi boregimizz yarim yedim sadece sicak sıcak kapinin önünde pisirdi buyuklerimiz aksama da yarim tabaj kabak yemeği yarim kaseden bile az tavuk çorbası sıfır ekmek cayla da 3 tane petibor biskuvinin arasinda bir lokum yedim kizlar insallaj cok olmamıştır acayip hareket ettm ama hic oturmadimm

Afiyet olsun canimmm bende mangalı cok severim ama ekmeksiz yiyince belki migden agrimistir kuzum
simdi nasılsın

Ya piknik gibisi yok temiz hava hareketli spor bende en yakin zamanda gidicem voleybol oyniyimmm

Canım nacizane fikrim ilk 1 ay kilolar hizli gidiyor hic bisekilde hamur isi yemeyelimki hızını kesmesin canim lokum yerine 1 dilim ekmek yesen daha iyi olurdu cisslardan uzak duralimki ilk 1 ay guzel bi kilo verelim
umarim yanlis anlamasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…