- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.621
Canım çekti vAllahi çok güzel görünüyor afiyet olsunEki Görüntüle 1815808 Kizlar isteee pizzammmmm
afiyet olsun canım bence dengelemişsin ama muz 1 olsa daha iyi olurdu sankiKizlarrrr menumu yazayimm
Sabahukan pizza 3 yumurtali ve 4 dilim salam var ucunde diger malzemelere ek olarak yaninda sekersiz cay
Ögle:1 dilim eksi maya ekmek 2 dilim beyaz peynir 3 zeytin 2 gun kurusu
az once:2 muz 3 ceviz 1 tk keciboynuzu özü
1 bardak süt
bugun boyle oldu baska bisey yemicm kizlar aksam yemegi yok bugun bana canm tatli istedigindn muz yedim...bisey yersem eklerim yarin -olma umudumu kaybettim suan bari sabit olayim napim
çok güzel canim afiyet olsunSabah
Menemen(3 yemek kasigi)
2 dilim tam tahilli ekmek
Lor peyniri(1 yemek kasigi)
2 adet salatalik
Öğlen
1 tabak kabak yemeği
1 kase chai tohumlu yoğurt
Domates söğüş
Akşam
1 kase sebze corbasi(6 da içicem)
1 kase yesillik salatasi
Ara öğün
Şekersiz Sütlü Türk kahvesi
1 avuç kuru üzüm
Spor
1 saat egzersiz
1 saat yürüyüş
Su 3litre
afiyet olsun.dağda kekik toplamak ne keyiflidir bu havadaCanlarim bugün evde yokum o yüzden pek ugrayamabilirim kekik toplamaya gdcez ordanda piknik felan öncelikle ızgara köfte yapar kayinvalidem patates salatası bende portakalli kek yaptım yanına bi kac bsey dha ama söz hepsinden yemicem yesemde az az kilo vermeye baslamisken alamam demineyse bugün sabah kahvaltısı ise domates salatalık peynir zeytin yumurta reçel hepsinden azar azar yedim bi dilimde kepekli ekmek
Afiyet olsun bence güzel menün.güveç pide ne?Sabah
1 yumurta haşlanmış
5 ince dilim füme et
1 kase salata
1 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 bardak 5i 1 arada çay
Öğlen
Dışardaydım atıştırmak için bi küçük güveç pide yedim
1 light ice tea
Akşam yemeği yemem heralde
Adımsayarla 8000 adım
Su şimdilik 2 litre daha yatmaya kadar içerim günlük 3 içmeye çalışıyorum
Diyet Koç'um uygulamasını kullanıyorum, ona giriyorum yediklerimi, onun ekran görüntüsünü de atıyorum
Minik kır pidelerinin açığı . Hemen görselde de foto yüklüyorum :))Canım çekti vAllahi çok güzel görünüyor afiyet olsun
afiyet olsun canım bence dengelemişsin ama muz 1 olsa daha iyi olurdu sanki
çok güzel canim afiyet olsun
afiyet olsun.dağda kekik toplamak ne keyiflidir bu havada
Afiyet olsun bence güzel menün.güveç pide ne?
Harika gözüküyor kuzum bi dilimmmde bana yollarmiisinEki Görüntüle 1815808 Kizlar isteee pizzammmmm
Canim benim nacizaane o pidenin yerine bi tane lahmacun yesen daha iyi olurdu cubku o pideler kalin ve yagli oluyorSabah
1 yumurta haşlanmış
5 ince dilim füme et
1 kase salata
1 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 bardak 5i 1 arada çay
Öğlen
Dışardaydım atıştırmak için bi küçük güveç pide yedim
1 light ice tea
Akşam yemeği yemem heralde
Adımsayarla 8000 adım
Su şimdilik 2 litre daha yatmaya kadar içerim günlük 3 içmeye çalışıyorum
Diyet Koç'um uygulamasını kullanıyorum, ona giriyorum yediklerimi, onun ekran görüntüsünü de atıyorum
sabah: az sütlü nescafe, 2 günkurusu arasına fındık
Kahvaltıyı dışarda yaptık: omlet, peynir, zeytin, domates, salatalık, 1/2 peynirli sıkma, 1 çay kaşığı tahin-pekmez, 1 ceviz reçeli, 1 tb ekmek
Ara: 1 portakal, 1 avuç kuruyemiş
Akşam: taze fasülye,2 ızgara köfte,ayran,1 dlm tb ekmek
Ara: karadut, erik
Bugün çok halsiz ve yorgundum spor yapamadım
Canım çekti vAllahi çok güzel görünüyor afiyet olsun
afiyet olsun canım bence dengelemişsin ama muz 1 olsa daha iyi olurdu sanki
çok güzel canim afiyet olsun
afiyet olsun.dağda kekik toplamak ne keyiflidir bu havada
Afiyet olsun bence güzel menün.güveç pide ne?
Haklısın aslında ama çocukluğumdan beri hastasıyım o küçük pidelerin :)) ben ondan 3-4 tane yerdim normaldeCanim benim nacizaane o pidenin yerine bi tane lahmacun yesen daha iyi olurdu cubku o pideler kalin ve yagli oluyorkahvaltin ve sporun cok guzel
Afiyet olsun canim disarda olmana ragmen ciss yok super
Menü süper valla :) ben haftasonu eşim yüzünden pek dikkatli olamıyorum, siz beni haftaiçi görünsabah: az sütlü nescafe, 2 günkurusu arasına fındık
Kahvaltıyı dışarda yaptık: omlet, peynir, zeytin, domates, salatalık, 1/2 peynirli sıkma, 1 çay kaşığı tahin-pekmez, 1 ceviz reçeli, 1 tb ekmek
Ara: 1 portakal, 1 avuç kuruyemiş
Akşam: taze fasülye,2 ızgara köfte,ayran,1 dlm tb ekmek
Ara: karadut, erik
Bugün çok halsiz ve yorgundum spor yapamadım
Haklısın aslında ama çocukluğumdan beri hastasıyım o küçük pidelerin :)) ben ondan 3-4 tane yerdim normalde
Canım bişi yememişsinki eksi olursun brnceKizlarrrr menumu yazayimm
Sabahukan pizza 3 yumurtali ve 4 dilim salam var ucunde diger malzemelere ek olarak yaninda sekersiz cay
Ögle:1 dilim eksi maya ekmek 2 dilim beyaz peynir 3 zeytin 2 gun kurusu
az once:2 muz 3 ceviz 1 tk keciboynuzu özü
1 bardak süt
bugun boyle oldu baska bisey yemicm kizlar aksam yemegi yok bugun bana canm tatli istedigindn muz yedim...bisey yersem eklerim yarin -olma umudumu kaybettim suan bari sabit olayim napim
aa benmiii kizzz :)Spor da olsa 10 numara 5 yıldız menün afiyet olsun
Rica ederim Can'ım.ben bazen tarçın bazen kakao bazen hindistancevizi koyuyorum.içine kurukayısı kuruincir fındık badem ne istersen ekleyebilirsin senin hayal gücüne ve damak zevkine kalmış. Ben bu ara dukancıların yulaflı krebine taktım.çok lezzetli ve tok tutuyor.bu konuda otör @ParteMoralll.
Ben kepek sevmiyorm karisim seviyorm cnm tarifler var nisasta katan var,kabartma tozu katan var.. bana kalrsa yogurtla kivama getireblirsin.Yulaf kepeği karışımı mı yoksa sadece yulaf kepeği mi? Sadece suyla mı hamur haline getiriyorsunuz?
Kiskanmaa kizDur bende gülem cilveli cilveli
Ayyyyyy sen gulmeee
Bu ne aşk gızzzz
Ne uyuzsunnn yaaaaaaGünaydın güzelliklerrrr iyi pazarlarrrBuda partiş için gelsin
iyi aksamlar babysi@ParteMoralll gunaydinnn canisiii
Kizlar bugun piknikteydimmm mangalda et tercihi yapmadim hepsinden biraz biraz yedim abartmadim ama midem bozuldu dokundu bana.. onun haricinde cips,cekirdek vs yemedim..
Sabah; biraz haslanmis yumurta,peynir,zeytin,domates cay falan filaan..
Aksam; (saat3bucuk gibi) kanat,but,biraz kofte,sucuk, hepsinden az az yedim bide ayrannn.ama sonrasi kotuyduuuu mideyi bozdmmmmmm
Bool yuruyus yaptimm tabisi ormandaa
Badminton oynadimmm ohh cok guzel gunduuuu :) ancak yazabildnm canlar
Selam kizlarr tüm gün misagirlerle uğraştım anca yazıyorum kahvalti mi yazmıştım öğlen yarım ay böreği yedim bizim mayali yöresel bi boregimizz yarim yedim sadece sicak sıcak kapinin önünde pisirdi buyuklerimiz aksama da yarim tabaj kabak yemeği yarim kaseden bile az tavuk çorbası sıfır ekmek cayla da 3 tane petibor biskuvinin arasinda bir lokum yedim kizlar insallaj cok olmamıştır acayip hareket ettm ama hic oturmadimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?