- 27 Mart 2016
- 318
- 366
- 23
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.641
5 buçuk 6 gbi yedim canım kekimden sadece bi dilim yedim ama salata ve köfteyi abarttım sanirmayyy niguzll miss gibi kekikkk dağ kekiģiiii şahane canim..afiyet olsun canm erken yersen ebnce bi dilim kekindende yiyebilirsinnnn kolay gelsin cnm..napicakdinz sonra kekikleri ozel biseymi yapiosunz kekikten
KahvaltıM, bir yumurtayola omlet, peynir, domates, salatalık, iki dilim portakal, 2 dilim ekmek, bir kaç badem,iki catal bal
Ara , 2 kare bitter
Aksam , bir tabak zeytinyağlı börülce yemeği, bir kase yoğurt
Yarın için sarma sardım akşamdan. Sararken birkaç tane yedim
Spor;2 buçuk saat yürüdum
Jillian level 1/4.gün yaptım
Pazar günleri biraz serbest bırakıyorum kendimi kizlar.malum herkes evde oluyor
valla bilmiyorum canim cok fena oldumm....ama piknige doyamadm :)Afiyet olsun canimmm bende mangalı cok severim ama ekmeksiz yiyince belki migden agrimistir kuzum
simdi nasılsın
Ya piknik gibisi yok temiz hava hareketli spor bende en yakin zamanda gidicem voleybol oyniyimmm
valla bilmiyorum canim cok fena oldumm....ama piknige doyamadm :)
Aksam 7de kalktik alandan orda yaticaktim
Ooooo bugun hamaktan ayrilamadimPikinik gibisi var mi en guzel resturanta degismemne güzel stres atmissin canım ben bide hamagi cok seviyorum hamakta kitap okumak bambaska
Oh misss canım sefan olsunOoooo bugun hamaktan ayrilamadim
Ben bu takimda motivasyon istiyorummmmmmmm hergun hergun kacamak istemiyorum..
Tamam bir gun oldu hergunmu kacamak yapiliyo, burasi diyet sayfasi ben saglikli yemekleri gormek istiyorum.
Duzeni belirsiz beslenmeleri gormek istemiyorum...herkese duyrulur!
Bazi zamanlar oluyo biri geliyo,biyere
gidiliyo yada ogun ki enerjiden bisey oluyo olurrr.. telafisi edilir.
Amaaaa herrgun hergundeeee kacamaklar olmazzz..
Ben bu sayfada gormek istemiyorum!!!!!!
Cunku burda bi azim var ve motivem dusuyo..
Zaten yorulmusum kac aydir okadar kg vermisimm yorulmusumm zaman zaman oyuzden ben motuve istiyorum......
herkeside buna davet ediyorum! Yoksa bende cikar giderim.. burda varsam zayiflamak icin varim!!!
88kgdan 71.5dusmustm arti oldm gecen hastayken en son 72.5miydi neydi unttm..Kuzum ciss hic yenmemeli haklisinnn.
Sen kactan kaca düşmüştün canim
Yok tatlım hic yanlış anlamm ama diyetimin ilk ayi değil 2.5 aydır yapıyorum 10 küsur kilo gitti hamdolsun ama.duraklama yasiyorum dedigin gibi hic hamurisi ve kaçamak yapmasam daha cabuk gider ama evin kalabalik olmasi beni cok kötü etkilioyorCanım nacizane fikrim ilk 1 ay kilolar hizli gidiyor hic bisekilde hamur isi yemeyelimki hızını kesmesin canim lokum yerine 1 dilim ekmek yesen daha iyi olurdu cisslardan uzak duralimki ilk 1 ay guzel bi kilo verelim
umarim yanlis anlamasin
nokdu kiz neye cildirdinnnn.Ben bu takimda motivasyon istiyorummmmmmmm hergun hergun kacamak istemiyorum..
Tamam bir gun oldu hergunmu kacamak yapiliyo, burasi diyet sayfasi ben saglikli yemekleri gormek istiyorum.
Zaten yorulmusum kac aydir okadar kg vermisimm yorulmusumm zaman zaman oyuzden ben motuve istiyorum......
herkeside buna davet ediyorum! Yoksa bende cikar giderim.. burda varsam zayiflamak icin varim!!!
88kgdan 71.5dusmustm arti oldm gecen hastayken en son 72.5miydi neydi unttm..
Ocak 4de baslamistm.
Evet cis gormek istemiyorm yaa kiziyorm artk
Yok tatlım hic yanlış anlamm ama diyetimin ilk ayi değil 2.5 aydır yapıyorum 10 küsur kilo gitti hamdolsun ama.duraklama yasiyorum dedigin gibi hic hamurisi ve kaçamak yapmasam daha cabuk gider ama evin kalabalik olmasi beni cok kötü etkilioyor
Ben bu takimda motivasyon istiyorummmmmmmm hergun hergun kacamak istemiyorum..
Tarti.gunu cuma degilmiydi canimKizlar bende alisveris yuruyusu yaptim esimle jizimizi gezmeye cikardik cok yoruldm ayakabilarmda rahatsz etti ayagimi iskence gibiydi eve gel kizi oynat doyur ustu basi alti derken daha yeni oturdumm bide ben yuruyuse giderkn bile hala cantayi dolduruorm ekstra kiyafetler battaniye corabina kadr ve tabii mamalari vs..hayda onlari bosalt yikanicaklr sunlar bunlar derkn kaldm bu saate..yarin tarti gunu kizlar hadiii bakalimmmmm...
Canim p.tesileride tartilioruz ki haftasonu bilancosu ortaya ciksin ve dikkat edelim Cuma'ya kadar diyeTarti.gunu cuma degilmiydi canim
Kizlar bende alisveris yuruyusu yaptim esimle jizimizi gezmeye cikardik cok yoruldm ayakabilarmda rahatsz etti ayagimi iskence gibiydi eve gel kizi oynat doyur ustu basi alti derken daha yeni oturdumm bide ben yuruyuse giderkn bile hala cantayi dolduruorm ekstra kiyafetler battaniye corabina kadr ve tabii mamalari vs..hayda onlari bosalt yikanicaklr sunlar bunlar derkn kaldm bu saate..yarin tarti gunu kizlar hadiii bakalimmmmm...
Tamam kaptan sen bizi böyle sıkı tutmaya devm ett ben neyersem yiyimaklima geliyorsunuz valla cok iyi oluyor zararli şeylerden yzak durmama yardim ediyor hepinize teşekkür ederimmKizlar takim icin oneriler sunmustum birkacimiz disinda fikir beyan edilmesi yarindan itibaren hepsi gecerli!!! bidaha yayinlicam rötar yapmayalim kizlar sonucta burda hersey kendimiz icin kilolardab daha cabuk kurtulmak icin..Menulerimize dahada dikkat edelim bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?