- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.661
Ayyyyy öyle miiiiCanim p.tesileride tartilioruz ki haftasonu bilancosu ortaya ciksin ve dikkat edelim Cuma'ya kadar diye
Canim hafta basida tartilioruz ipleri elden birakmamak icinnnKuzu yarin tarti gunu mü
canim tartilirsan daha iyi olur hepimiz tartilioruz..motuven hic bozulmasn canim ben kacamk yapmadigim halde bugun korkunc +daydim...ama motivasyonum düşmedi aksine artti yarin ayni sekilde debam edip -ye donuceginden eminim..Tartidaki 300 500gr lik farklar canimizi sıkmasın cnm geldigi gibi göndeririz yeterki beslenmemize dikkat edelimm opuyorum seni seve seveeeCanım ben yarın tartılmasam olurmu karar aldım cumaya kadar tartılmıcam 100 gr bile alsam motivasyonum düşüyor bütün haftamı etkiliyor hem normali haftada bir kere tartılmakmış o yüzden cumayı beklicem
Canım ben yarın tartılmasam olurmu karar aldım cumaya kadar tartılmıcam 100 gr bile alsam motivasyonum düşüyor bütün haftamı etkiliyor hem normali haftada bir kere tartılmakmış o yüzden cumayı beklicem
Canım benim bu haftalık tartılmıyım kendimi deniyim eğer olumlu olursa böyle dvm ediyim olurmu balımcanim tartilirsan daha iyi olur hepimiz tartilioruz..motuven hic bozulmasn canim ben kacamk yapmadigim halde bugun korkunc +daydim...ama motivasyonum düşmedi aksine artti yarin ayni sekilde debam edip -ye donuceginden eminim..Tartidaki 300 500gr lik farklar canimizi sıkmasın cnm geldigi gibi göndeririz yeterki beslenmemize dikkat edelimm opuyorum seni seve seveee
14. Takım Takım İçi Kurallar
18 Nisan Pazartesi'den itibaren
1.Kacamak yapilmayacak,haa!! yapildimi oldumu oyle bir sacmalikaksam yemegi en gec 17.30 da yenecek yedim yazilacak takim bilgilendirilecek!!
2.Haftanin en cok kacamagini yapan üye secilecek Ceza olarak gelecek hafta 1 gün kendi seçecegi bir detoks kürü yapacak,
3.Haftanin en iyi beslenen uyesi secilecek ve menusu ornek alinacak,
4.Her Perşembe günü akşam yemekleri en gec saat 18.00 da yenilecek protein agirlikli yapilacak ve hatta problem teşkil etmeyecek üyeler persembe günleri Saf Protein beslenecek menusunde SP olarak belirtecek,
5.Hergün spor yapmaya özen gosterilecek ve en azindan hergün yürüyüş yapilacak yani takimda hic spor yapmayan olmayacak!
6.Ekmek günde 3 dilimi asla geçmeyecek!!
Yeni Kurallar Hayırlı Olsun Kızlar
Canim simdi ne desem bilemiorum takim kurali buCanım benim bu haftalık tartılmıyım kendimi deniyim eğer olumlu olursa böyle dvm ediyim olurmu balım
Tamam canım tşklerCanim simdi ne desem bilemiorum takim kurali buama peki bu haftalik boyle olsun senin icin cuma kendini cok yiorattigin icin ama onumzdeki hafta nasilsa -olup moralinde iyi olacagi icin tartilirsin cnm tamm mi
Canim bende diyetisyene hittigimde ekmek degil ceviz yiyorum demistm ekmegin yerini tutmaz demisti haklisin ama gunde en fazla 3 dilim ye demisti bana..ki cok iyi bi diyetisyn unlulerin diyetisyeni sayesinde hamileligimde hem insulin vurmaktan kurtuldum hemde sadece 7.5 kilo aldim canim..zayiflamamdada etkiisi var tabi sonucta biseyler ogrendim ondan meyveninde sekerli oldugunu abartilmamasi gerektigini ekmeginde seker oldugunu pilavinda seker oldugunu mesela karpuzun besin degerinin dusuk bol sekerli su oldugunu vs..bence 1 dilim ekmek sana bisey kaybettirmz canm 4 yiyosan 3 ye kirma bizi 6 dilim ekemk yarim ekmek eder helal olsun diyetisyenine ne diyeyim..ben ekmegi cok seviorum ama simdiki ekmeklerin zararinida biliorum un seker katki ve koruyucu maddeler maya vs.kendin yap canm tam ekmk yeCanim benim diyestyenin verdigi diyet listemde 6 dilim ekmek var ama ben en fazla 4 yiyiorum sabah ve oglen ekmek ciss degilki kuzum ekmek tok tutan bisey tam tahil ekmek tabiki ekmek yeyince kan sekerin dengeliyomus tabiki 4 5 dilimi geçmemek sartiyla ama 3 az geldi bana nacizane kaptanim
iyi geceler tatlimmmmmm yarin tam motive uyan tammi enerji yolluorum sanaaaaaaaHerkese iyi geceler görüşmek üzere
Ya ince dilim ekmek 2 sabah 2 oglen 2 aksam canim tabiki her diyestyen farkli söylüyor ama simdi ben zaten aksam ekmek tuketmem ama sabah oglen 2 2 tüketiyorum genelde sulu yemeklerde. Tabi sulu yemek degilde kofte gibi cb yersem 1 dilim yiyiorum Kurallar olabilir ama canim önemli olan kilo vermek degil mi herkes kendine gore bunu ayarlayabilir ki benim menulerimde zaten ciss olmaz ama listemden sasmak istemiyorum alistim acikmiyorum diyetten korkmuyorum ve haftada 1 kere tartilmak istiyorumCanim bende diyetisyene hittigimde ekmek degil ceviz yiyorum demistm ekmegin yerini tutmaz demisti haklisin ama gunde en fazla 3 dilim ye demisti bana..ki cok iyi bi diyetisyn unlulerin diyetisyeni sayesinde hamileligimde hem insulin vurmaktan kurtuldum hemde sadece 7.5 kilo aldim canim..zayiflamamdada etkiisi var tabi sonucta biseyler ogrendim ondan meyveninde sekerli oldugunu abartilmamasi gerektigini ekmeginde seker oldugunu pilavinda seker oldugunu mesela karpuzun besin degerinin dusuk bol sekerli su oldugunu vs..bence 1 dilim ekmek sana bisey kaybettirmz canm 4 yiyosan 3 ye kirma bizi 6 dilim ekemk yarim ekmek eder helal olsun diyetisyenine ne diyeyim..ben ekmegi cok seviorum ama simdiki ekmeklerin zararinida biliorum un seker katki ve koruyucu maddeler maya vs.kendin yap canm tam ekmk ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?