Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım hem motıve olmak istiyorsun , hem yarısı kabul etmiyorsun.
Hem takım kuralları diyorsun ,o zaman sende herkese uymalısin
Sen de bizim motıvem izin düşürme lütfen.haydi yarış başlasın
Katılıyorum hadiii kizlarrr kimse motive falan düştü yü konusmasin motive olmayi konussun yaz geldiii kurtulalim kilocuklardann

Dün evlilik yil dönümmzdü kocişle vakit geçirdim ayy eşim bi işe başlasa gündüzleri hep burda olurum valla partem elime telefonu çok alinca gözü patliyo eşimin
Valla benimkide kızıyor ne yalan söyleyeyim. Ne yazıyorsunuz orda durmadan diye sorup duruyor

Herkese günaydın.burda hava mis.baharın enerjisiyle başlayalım güne
Cuma:67
Bugün: 66.7
Fark: -300
Pazartesi korkusu bana çok iyi geliyor.66 yı gördüğüm için çok Mutlu başladım bu haftaya
Bencede pazartesi tartilmak harika fikir süpersin fıstığım

Bence de selincim.çoğu gitti azı kaldı canım. O az olanida bir an önce gönderip tamamen kurtulalim
Valla ben grm alcam diye korkuyorum yaz geldi her istedigimi giymek o kadar güzel kiiiiii 53.0 dan gr yükselsemm hemen dikkat ediyorum sıfırlıyorum geriii sakin almayin bir daha verdiginiz kilolarizayifligin özgüveni bi baska

Herkese günaydın.burda hava mis.baharın enerjisiyle başlayalım güne
Cuma:67
Bugün: 66.7
Fark: -300
Pazartesi korkusu bana çok iyi geliyor.66 yı gördüğüm için çok Mutlu başladım bu haftaya
Ne güzel canım. Bütün haftan mutlu geçsin insaAllah. Eksı olmakta insanı daha bi mutlu ediyor demi kizzzzz

Valla ben grm alcam diye korkuyorum yaz geldi her istedigimi giymek o kadar güzel kiiiiii 53.0 dan gr yükselsemm hemen dikkat ediyorum sıfırlıyorum geriii sakin almayin bir daha verdiginiz kilolarizayifligin özgüveni bi baska
Demi yaaaa.aynalarla barışık oluyorsun hep.oradan çıktı , buradan sarktı derdi yok
Darısı hepimizin başına olsun kizlar

Canım hem motıve olmak istiyorsun , hem yarısı kabul etmiyorsun.
Hem takım kuralları diyorsun ,o zaman sende herkese uymalısin
Sen de bizim motıvem izin düşürme lütfen.haydi yarış başlasın
Bananeeeee
Dün evlilik yil dönümmzdü kocişle vakit geçirdim ayy eşim bi işe başlasa gündüzleri hep burda olurum valla partem elime telefonu çok alinca gözü patliyo eşimin
Gelde su menuleri elestir acimasizca
Canimcimmm ben burdayim hep kuzuşummm

Ne tripleniyon gızzz vallaa yolcam saçlarını
isteeeeeee kiziyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…