- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.721
57y miş kiiiiz geldin hedefeBak hadi kuzum. Bende merak ettim şimdi
Bende sana kızarınnnk o zamanBananeeeee
Gelde su menuleri elestir acimasizca
isteeeeeee kiziyorum bazen
Amiin kuzum darısı sizlereDemi yaaaa.aynalarla barışık oluyorsun hep.oradan çıktı , buradan sarktı derdi yok
Darısı hepimizin başına olsun kizlar
kız ben onu Pepino diye biliyorum ağaç kavunu değil mi?
Evet canım ondan ayy kız ben yanlış yazmışım ha papino ha pepino ne farkeder
Veee amacimiza ulaşicaz hepp birlikteNoldu ben anlamadım elimizden geleni yapıyoruz hepimizin tek amacı kilolardan kurtulmak..
Amin Can'ım inşallah hepbirlikte bol eksi görürüz bu hafta.eksiyle başlayınca tüm hafta daha bir motive oluyorum ama artı görünce de sinirden yemiyorum.artı görenler moralini bozup sakın saldırmasın yiyeceklere.Ne güzel canım. Bütün haftan mutlu geçsin insaAllah. Eksı olmakta insanı daha bi mutlu ediyor demi kizzzzz
hahahahahaBende sana kızarınnnk o zamanbi görüyüm menünde cisss bi bakiyim hedefe bi ulaşama o zaaamaann dalga gecicem senlen her msjimi da bu smileyle bitiricem
O kadar eminim diyisin kendimdenhahahahahagec dalgani bebegim
Çok iyi canimm 400 grGunaydin kizlarrr cuma günün den tam 400 gram eksik geldim bugun cok mutlu oldum hafta sonunu sorunsuz atlatmişim demek oluyor bu sanırım :)) simdi kendime kocaman bir.kupa yesil cay demledim onu içip kahvalti mi yapicam pazartesi tartilma işi bence güzel hafta sonu ona göre temkinli oluruz :)) @moon8187 canim bugunun tartı sonucunu sadece yaziyoruz degil mi herhangibhi yere kayit ediyormusun
Yulafli krep yapiom kiz gel yiyekhahahahahagec dalgani bebegim
İyiliğimiz içim söylüyorsun tabi biliyorum..Bende herkesin iyiligi icin soyluyorum zaten
bence dogru herkes uzerine duseni alsin.. sen oyle yapmiyosan alinma bile. Farkindaysan cnm arada yapilan kacamaklari bile normal diyorum. Hergun saglksiz menulerr gormek istemiyorum.
Baska kurallar geldi zaten bundan sonra haftalik belirlenir.
Canimm kaptan bizi birbirimize eşleşirmis merhaba :)))
Tebrikler cnm boyle devam :)Gunaydin kizlarrr cuma günün den tam 400 gram eksik geldim bugun cok mutlu oldum hafta sonunu sorunsuz atlatmişim demek oluyor bu sanırım :)) simdi kendime kocaman bir.kupa yesil cay demledim onu içip kahvalti mi yapicam pazartesi tartilma işi bence güzel hafta sonu ona göre temkinli oluruz :)) @moon8187 canim bugunun tartı sonucunu sadece yaziyoruz degil mi herhangibhi yere kayit ediyormusun
Emin olmaktan degil :) uyarilmak guzel olurO kadar eminim diyisin kendimdengöriciiiz
Ohhhhhhhhhh misssssssss afiyrt olsun yulaf kepegndenmi yapionYulafli krep yapiom kiz gel yiyek
İyiliğimiz içim söylüyorsun tabi biliyorum..
Tesekkur ederim canimm :))Çok iyi canimm 400 grtebrikleerr sadece bildiriyoruz kuzum liste yok pazartesileri
MerhabaCanimm kaptan bizi birbirimize eşleşirmis merhaba :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?