Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bananeeeee

Gelde su menuleri elestir acimasizca

isteeeeeee kiziyorum bazen
Bende sana kızarınnnk o zaman bi görüyüm menünde cisssbi bakiyim hedefe bi ulaşama o zaaamaann dalga gecicem senlen her msjimi da bu smileyle bitiricem

Demi yaaaa.aynalarla barışık oluyorsun hep.oradan çıktı , buradan sarktı derdi yok
Darısı hepimizin başına olsun kizlar
Amiin kuzum darısı sizlere helede ben yaz günü bile korseli zıbın badi giyerdim oram buram çıkmasin diye onu attim en çok ona seviniyorum

Ne güzel canım. Bütün haftan mutlu geçsin insaAllah. Eksı olmakta insanı daha bi mutlu ediyor demi kizzzzz
Amin Can'ım inşallah hepbirlikte bol eksi görürüz bu hafta.eksiyle başlayınca tüm hafta daha bir motive oluyorum ama artı görünce de sinirden yemiyorum.artı görenler moralini bozup sakın saldırmasın yiyeceklere.

Gunaydin kizlarrr cuma günün den tam 400 gram eksik geldim bugun cok mutlu oldum hafta sonunu sorunsuz atlatmişim demek oluyor bu sanırım :)) simdi kendime kocaman bir.kupa yesil cay demledim onu içip kahvalti mi yapicam pazartesi tartilma işi bence güzel hafta sonu ona göre temkinli oluruz :)) @moon8187 canim bugunun tartı sonucunu sadece yaziyoruz degil mi herhangibhi yere kayit ediyormusun

Çok iyi canimm 400 grtebrikleerr sadece bildiriyoruz kuzum liste yok pazartesileri

İyiliğimiz içim söylüyorsun tabi biliyorum..

Tebrikler cnm boyle devam :)
O kadar eminim diyisin kendimden göriciiiz
Emin olmaktan degil :) uyarilmak guzel olur
Yulafli krep yapiom kiz gel yiyek
Ohhhhhhhhhh misssssssss afiyrt olsun yulaf kepegndenmi yapion
İyiliğimiz içim söylüyorsun tabi biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…