- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.681
Yarin cogunlugun fikrini alalim bu konuda olurmu..bende sizin icin yapiorum bunlari cnm bak ben 1 dilim yoyorum kendm yapiorum ekmegimi 2 dilim yiyince cok ekmk yedim bugun diorum
Sendende olsun canim benim strese gerek yokk canimmm diyetisyenine guvendigin gibi accccikkk ta bize güven bizimde var bi bildigimizzzz..sana 1 ogun eksik ye diomuyuz meyve yeme diomuyuz sulu yemk yeme diomuyuz hayr saglik herseydn onemli ama listene sadik kaldigin icin tebrik ederim canim heeee ama bi ciss goriimm ozamn derim 1 dilim ekmk icin bana neler ettinde simdi bu ne diee amann haaaa.ALLAH razi olsun canim bana yardimin cok oldu sagolasin kurallar beni strese sokuyor
...........nokdu kiz neye cildirdinnnn.bende giderim diosun kim gittikiiii
Tesekkurler cnm.MASALLAH Helal sana kuzum 17 kilo tebrik ederim
ben bu hafta kimseyle eslesmiyorum yeniden duzenle istersen.eşleşme icinde ses cikmadi ben esliorum o vakittt...
@esmerm91 - @ParteMoralll
@seydarella -marlin18
@Ayferelif -Moonlii
K kova01 - @masalperisi_
Feraceli - @tubi_klc
yarindan itibaren kapisiriz kizlar hemde herkes rakibinin menulerini kiskaca alsinn sıkıştırlaim birbirimizi haydinnnnnn gelsin -dolu bi hafta dahaaa
Insallah cnm ben sana demedim genel herkese.. arada bir olur olmasa keske daha iyi.. ama hergun artk gormek istemiyorum takimdan soguycam ya.ayyyy sinirlenme tatlim ya cok haklısın ben bu takıma o kadar kendimden utanarak bakıyorum ki anlatamam ama sana bu hali.bile böyle geliyorsa senjn azmin karşısında eğilmek lazm cok tebrik ederim.semi o kadarkilo anca bu kararlilikla verilir inşallah bu kacamaklardan kurtulucaz hep.birlikte
Noldu ben anlamadım elimizden geleni yapıyoruz hepimizin tek amacı kilolardan kurtulmak..Ben bu takimda motivasyon istiyorummmmmmmm hergun hergun kacamak istemiyorum..
Tamam bir gun oldu hergunmu kacamak yapiliyo, burasi diyet sayfasi ben saglikli yemekleri gormek istiyorum.
Duzeni belirsiz beslenmeleri gormek istemiyorum...herkese duyrulur!
Bazi zamanlar oluyo biri geliyo,biyere
gidiliyo yada ogun ki enerjiden bisey oluyo olurrr.. telafisi edilir.
Amaaaa herrgun hergundeeee kacamaklar olmazzz..
Ben bu sayfada gormek istemiyorum!!!!!!
Cunku burda bi azim var ve motivem dusuyo..
Zaten yorulmusum kac aydir okadar kg vermisimm yorulmusumm zaman zaman oyuzden ben motuve istiyorum......
herkeside buna davet ediyorum! Yoksa bende cikar giderim.. burda varsam zayiflamak icin varim!!!
Genelleme yapman doğru degil ama burda gercekten azmeden insanlara haksızlık ediyorsun böyle diyerek rahatsız olduğun motivasyonunu düsürdünü düşündüğün biri varsa kibarca ona söylemelisinInsallah cnm ben sana demedim genel herkese.. arada bir olur olmasa keske daha iyi.. ama hergun artk gormek istemiyorum takimdan soguycam ya.
Ayy çok lezzetli görünüyor afiyet olsunMinik kır pidelerinin açığı . Hemen görselde de foto yüklüyorum :))
ben pazar günleri aslında biraz esnek olma taraftarıyım.yani sevdiğimiz bir yiyeceği diğer öğünleri dengeleyerek ve porsiyon kontrolü yaparak yiyebiliriz bence. Ben olsam ben de yerdim o pidelerden ama bu hafta telafi edeceğine inanıyorum canimMenü süper valla :) ben haftasonu eşim yüzünden pek dikkatli olamıyorum, siz beni haftaiçi görün
Afiyet olsun canım çok güzelKahvaltım
2 yumurta ile peynirli omlet
5 adet zeytin
domates,salata
1 dilim kepek ekmeği
Ara Öğün
1 fincan kahve
2 ceviz,4-5 kuru üzüm
Öğle Yemeğim
Yarım tabak kadar ıspanak
2-3 kaşık yoğurt
Akşam Yemeğim
1 tabak tavuk sote
Ayran
1 dilim kepek ekmeği
spor
40 dk yürüyüş
kız ben onu Pepino diye biliyorum ağaç kavunu değil mi?Slm kızlar menüm sabah çökelekli yumurtalı omlet çay bir dil ekmek arada yeşil çay öğlen chialı yoğurt 3 dil papino 5 çilek arada 2 ısırık albeni dayanamadım akşam az tavuk salata yoğurt rezene çayı
bence menün güzel sporun da harikaKahvaltıM, bir yumurtayola omlet, peynir, domates, salatalık, iki dilim portakal, 2 dilim ekmek, bir kaç badem,iki catal bal
Ara , 2 kare bitter
Aksam , bir tabak zeytinyağlı börülce yemeği, bir kase yoğurt
Yarın için sarma sardım akşamdan. Sararken birkaç tane yedim
Spor;2 buçuk saat yürüdum
Jillian level 1/4.gün yaptım
Pazar günleri biraz serbest bırakıyorum kendimi kizlar.malum herkes evde oluyor
harika Can'ım pikniğe bayılırım temiz hava oh mis.Kizlar bugun piknikteydimmm mangalda et tercihi yapmadim hepsinden biraz biraz yedim abartmadim ama midem bozuldu dokundu bana.. onun haricinde cips,cekirdek vs yemedim..
Sabah; biraz haslanmis yumurta,peynir,zeytin,domates cay falan filaan..
Aksam; (saat3bucuk gibi) kanat,but,biraz kofte,sucuk, hepsinden az az yedim bide ayrannn.ama sonrasi kotuyduuuu mideyi bozdmmmmmm
Bool yuruyus yaptimm tabisi ormandaa
Badminton oynadimmm ohh cok guzel gunduuuu :) ancak yazabildnm canlar
ay böreği ve bisküvi+ lokum çok olmuş Can'ım keşke birinden birini yeseydinSelam kizlarr tüm gün misagirlerle uğraştım anca yazıyorum kahvalti mi yazmıştım öğlen yarım ay böreği yedim bizim mayali yöresel bi boregimizz yarim yedim sadece sicak sıcak kapinin önünde pisirdi buyuklerimiz aksama da yarim tabaj kabak yemeği yarim kaseden bile az tavuk çorbası sıfır ekmek cayla da 3 tane petibor biskuvinin arasinda bir lokum yedim kizlar insallaj cok olmamıştır acayip hareket ettm ama hic oturmadimm
Bende herkesin iyiligi icin soyluyorum zatenNoldu ben anlamadım elimizden geleni yapıyoruz hepimizin tek amacı kilolardan kurtulmak..
bence dogru herkes uzerine duseni alsin.. sen oyle yapmiyosan alinma bile. Farkindaysan cnm arada yapilan kacamaklari bile normal diyorum. Hergun saglksiz menulerr gormek istemiyorum.Genelleme yapman doğru degil ama burda gercekten azmeden insanlara haksızlık ediyorsun böyle diyerek rahatsız olduğun motivasyonunu düsürdünü düşündüğün biri varsa kibarca ona söylemelisin
Bence gayet guzel bir günmüş partişimmm sonrasinda yürüyüş ve sporunla yakmışsındr zatenKizlar bugun piknikteydimmm mangalda et tercihi yapmadim hepsinden biraz biraz yedim abartmadim ama midem bozuldu dokundu bana.. onun haricinde cips,cekirdek vs yemedim..
Sabah; biraz haslanmis yumurta,peynir,zeytin,domates cay falan filaan..
Aksam; (saat3bucuk gibi) kanat,but,biraz kofte,sucuk, hepsinden az az yedim bide ayrannn.ama sonrasi kotuyduuuu mideyi bozdmmmmmm
Bool yuruyus yaptimm tabisi ormandaa
Badminton oynadimmm ohh cok guzel gunduuuu :) ancak yazabildnm canlar
Gruba daha sk gel artikBence gayet guzel bir günmüş partişimmm sonrasinda yürüyüş ve sporunla yakmışsındr zaten
Yoklugun fark ediliyo!!Bence gayet guzel bir günmüş partişimmm sonrasinda yürüyüş ve sporunla yakmışsındr zaten
Ben de katılıyorum . Bir önceki kilo verme dönemimde sadece cuma tartılırdım haftasonu ipleri gevşek bırakırdım kilo verdim mi verdim ama uzun sürede verdim.şimdi pazartesi korkusundan çok dikkat etmeye başladım ve daha çabuk gitmeye başladı kilolarcanim tartilirsan daha iyi olur hepimiz tartilioruz..motuven hic bozulmasn canim ben kacamk yapmadigim halde bugun korkunc +daydim...ama motivasyonum düşmedi aksine artti yarin ayni sekilde debam edip -ye donuceginden eminim..Tartidaki 300 500gr lik farklar canimizi sıkmasın cnm geldigi gibi göndeririz yeterki beslenmemize dikkat edelimm opuyorum seni seve seveee
Günaydın canımHerkese günaydın kızlar. Yeni hafta hepimize bol eksiler göstersin insallah
Canım hem motıve olmak istiyorsun , hem yarısı kabul etmiyorsun...........
Tesekkurler cnm.
ben bu hafta kimseyle eslesmiyorum yeniden duzenle istersen.
Dün evlilik yil dönümmzdüGruba daha sk gel artikmenuleri elestirrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?