Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Eger p.tesi tartilmayon ok dersem eminim hafta sonu kaciranlar olucak kimimizin motivasyonunu dusuruyor kimimiz tartilcam diye motuve oluyor

ALLAH razi olsun canim bana yardimin cok oldu sagolasin kurallar beni strese sokuyor
Sendende olsun canim benim strese gerek yokk canimmm diyetisyenine guvendigin gibi accccikkk ta bize güven bizimde var bi bildigimizzzz..sana 1 ogun eksik ye diomuyuz meyve yeme diomuyuz sulu yemk yeme diomuyuz hayr saglik herseydn onemli ama listene sadik kaldigin icin tebrik ederim canim heeee ama bi ciss goriimm ozamn derim 1 dilim ekmk icin bana neler ettinde simdi bu ne diee amann haaaa.

nokdu kiz neye cildirdinnnn. bende giderim diosun kim gittikiiii
...........
MASALLAH Helal sana kuzum 17 kilo tebrik ederim
Tesekkurler cnm.

ben bu hafta kimseyle eslesmiyorum yeniden duzenle istersen.

Insallah cnm ben sana demedim genel herkese.. arada bir olur olmasa keske daha iyi.. ama hergun artk gormek istemiyorum takimdan soguycam ya.

Noldu ben anlamadım elimizden geleni yapıyoruz hepimizin tek amacı kilolardan kurtulmak..

Insallah cnm ben sana demedim genel herkese.. arada bir olur olmasa keske daha iyi.. ama hergun artk gormek istemiyorum takimdan soguycam ya.
Genelleme yapman doğru degil ama burda gercekten azmeden insanlara haksızlık ediyorsun böyle diyerek rahatsız olduğun motivasyonunu düsürdünü düşündüğün biri varsa kibarca ona söylemelisin

Minik kır pidelerinin açığı . Hemen görselde de foto yüklüyorum :))
Ayy çok lezzetli görünüyor afiyet olsun
Menü süper valla :) ben haftasonu eşim yüzünden pek dikkatli olamıyorum, siz beni haftaiçi görün
ben pazar günleri aslında biraz esnek olma taraftarıyım.yani sevdiğimiz bir yiyeceği diğer öğünleri dengeleyerek ve porsiyon kontrolü yaparak yiyebiliriz bence. Ben olsam ben de yerdim o pidelerden ama bu hafta telafi edeceğine inanıyorum canim

Afiyet olsun canım çok güzel
kız ben onu Pepino diye biliyorum ağaç kavunu değil mi?
bence menün güzel sporun da harika
harika Can'ım pikniğe bayılırım temiz hava oh mis.
ay böreği ve bisküvi+ lokum çok olmuş Can'ım keşke birinden birini yeseydin

Noldu ben anlamadım elimizden geleni yapıyoruz hepimizin tek amacı kilolardan kurtulmak..
Bende herkesin iyiligi icin soyluyorum zaten
Genelleme yapman doğru degil ama burda gercekten azmeden insanlara haksızlık ediyorsun böyle diyerek rahatsız olduğun motivasyonunu düsürdünü düşündüğün biri varsa kibarca ona söylemelisin
bence dogru herkes uzerine duseni alsin.. sen oyle yapmiyosan alinma bile. Farkindaysan cnm arada yapilan kacamaklari bile normal diyorum. Hergun saglksiz menulerr gormek istemiyorum.
Baska kurallar geldi zaten bundan sonra haftalik belirlenir.

Bence gayet guzel bir günmüş partişimmm sonrasinda yürüyüş ve sporunla yakmışsındr zaten

Ben de katılıyorum . Bir önceki kilo verme dönemimde sadece cuma tartılırdım haftasonu ipleri gevşek bırakırdım kilo verdim mi verdim ama uzun sürede verdim.şimdi pazartesi korkusundan çok dikkat etmeye başladım ve daha çabuk gitmeye başladı kilolar

...........

Tesekkurler cnm.

ben bu hafta kimseyle eslesmiyorum yeniden duzenle istersen.
Canım hem motıve olmak istiyorsun , hem yarısı kabul etmiyorsun.
Hem takım kuralları diyorsun ,o zaman sende herkese uymalısin
Sen de bizim motıvem izin düşürme lütfen.haydi yarış başlasın

Herkese günaydın.burda hava mis.baharın enerjisiyle başlayalım güne
Cuma:67
Bugün: 66.7
Fark: -300
Pazartesi korkusu bana çok iyi geliyor.66 yı gördüğüm için çok Mutlu başladım bu haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…