- 9 Ocak 2015
- 19.856
- 82.393
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #141.381
Deli olyom kimsede inanmıyo yemin ederim abur cubur yemiyeli o kadaaaar cok zaman oldu ki kafayı yicem gene yok gene yokYa offf ya yemeyince de kilo veremiyoz yiyincede veremiyoz bu nedir yaaaa
Acaba yemek mi cok yiyorsun da ondan mi veremiyorsun kiDeli olyom kimsede inanmıyo yemin ederim abur cubur yemiyeli o kadaaaar cok zaman oldu ki kafayı yicem gene yok gene yok
Yemekte cok yemiyorum cok yemek seçerim midem herşeyden bulanır aman ne biliyim böyle metebolizmanın benAcaba yemek mi cok yiyorsun da ondan mi veremiyorsun ki
Yavv bende yiyordum ama su son 1 yıldır kilo verecem diye abur cubur yiyemiyorumFeraceli kiz ben bir abur cubur yiyordum inan bi günde yediklerimi duysan aklin şaşar
HahahhahahaYemekte cok yemiyorum cok yemek seçerim midem herşeyden bulanır aman ne biliyim böyle metebolizmanın ben
Haaa peki yemedigin süreçte hic mi veremedin ?Yavv bende yiyordum ama su son 1 yıldır kilo verecem diye abur cubur yiyemiyorum
Gittim geçen yaz kadının verdiği liste ekmek ye rabia ekmek ye yavrum listesiydi resmen ilk hafta 3 kilo verdim sonraaaa hoop midem genişledi ben bırakıyom ya dedimHahahhahahaacaba diyetisyene mi gitsen ki bi kan tahliliyle beraber
Veriyorum ama vücut yok kardesim o verdiklerin burayangelecek diyor geri alıyirHaaa peki yemedigin süreçte hic mi veremedin ?
TAtlım insulin direncini ölçturdunmu yada troitlerine baktirdinmiDeli olyom kimsede inanmıyo yemin ederim abur cubur yemiyeli o kadaaaar cok zaman oldu ki kafayı yicem gene yok gene yok
Doktor unsilin direncin orta demişti yani ne yüksek ne az demişti dikkat etmen gerek demişti troud ailedeki bütün kadınkarda var muahakak bendede cıkacakTAtlım insulin direncini ölçturdunmu yada troitlerine baktirdinmi
afiyet olsun canimmm 8-10 cilek 8-10 cilek ama olsun cnm bence asiri degil senin menulerinide cok begeniorum canimmmBugünkü menüm sabah 1 kk peynir 1 haşlanmış yumurta domates salatalik 2 dilim t.buğday ekmek
Öglen 3 kasik kabak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 8 çilek 1 cay bardagi süt
Aksam 1.5 haşlanmış yumurta bol salata 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 8-10 çilek 1 bardak süt
ayyyyy jillian hemde guzl menu pilavda 2 kasik normal cnm yiyebilirsin cnm ben bugun 10 dk yapabildm cnm nabzim cok hizlandigi icin kestim cok istiorum yapmak ama bugun yuruyus saatimi taktim nabzim cok yukseldi biraktimKahvaltıM, bir yumurta, peynir, bir domates, iki dilim salatalık, bir avuç fındık fıstık
Öğle; 1 küçük tabak nohut yemeği, 1dilim ekmek, bir kase yoğurt , 1 hurma tatlı niyetine
Aksam , bir tabak nohut , iki kaşık pilav, yoğurt, üç parça turşu
Ara ;3 cilek
Spor;2 saat yürüdum
Jillian level 1/7.gün dü sanırsam
bulgur pilavi 1 tabak cok fazla canimm kim ne derse desin 1 tabak yenmemeli tek basinada olsa ahh feracelimmm...senin melemenden bana fenalik geldi sana sosis kokmasi cok normallll bende hamileykn limonlu kek yaomisti ablam onun kokusi hic hitmz burnumdn simdi bile kotu oldummmmmmMelemenci bacı geldi
Kahvaltım
3 kaşık pişmiş yulaf
Yarım bardak süt
1 küçük portakal,2 kuru kayısı
Öğle Yemeğim
Melemeeen tabikide
Ekmek
Akşam yemeğim
1 tabak bulgur pilavı
Salata,1-2 kaşık yoğurt
Melemen yan etki yaptı galibaburnuma sosis kokusu geliyor en son 8-9 yaslarında yemoştim iğrenç gelir hep ama burnumda hep kokusumidem alt üst
Alışana kadar biraz zorluyor ama alışınca da çabuk bitiyor.ilk günler normal canım. Yavaş yavaş alışırsınayyyyy jillian hemde guzl menu pilavda 2 kasik normal cnm yiyebilirsin cnm ben bugun 10 dk yapabildm cnm nabzim cok hizlandigi icin kestim cok istiorum yapmak ama bugun yuruyus saatimi taktim nabzim cok yukseldi biraktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?