Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

neslıhan merhaba benı takımdan silebılırsın....bundan sonra tek basıma yoluma devam edecegım...burdakı butun arkadaslara basarılar dılerım...

SLM KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM HAFTASONU GıREMEDıM ıÇıM ıÇıMı YEDı SABAHTA ıŞLERıM VARDI ANCA BıTıRDıMDE KAVUŞTUM SıZEE OHH
HAFTASONU FULL MıSAFıR ÇEKTıM AMA ORUÇLU OLMADIĞIMDAN KENDıME HAKıM OLMAYI BıLDıM HAFıF YEMEKLER SÜTLÜ TATLILAR YAPTIM BıR NEVı GELENLERE DıYETLıK PıŞıRDıM AMA ÇAKTIRMADAN:jeyyar: 1 KıLO VERMıŞTıM ONU KORUDUM ıNŞ CUMAYA KADAR DAHADA VERıRıM GEÇEN HAFTANIN UTANCINI BU HAFTA ZAFERLE KUTLAMAK ıSıYORUM ÇÜNKÜ YARIN ORUÇ TUTMAYADA BAŞLICAM ıNŞ TANSIYONUM ÇIKMAZ YıNEyasakkelime
DESTıNAM SANKı KIRGIN AYRILIYORSUN ARAMIZDAN mirmirmirmir
DOMıNOŞ NABER KUZUM EN ÇOKTA SENı ÖZLEDıM KIII YıNE GÜZEL ŞEYLER YAZMISIN AFERıN BENıM KIZIMA BU ARADA KıLOLAR NE ALEMDE?
USAREM SEVıMLı OLMAK CEZAYI HAFıFLETıYOR DıMısırnaşık şey
EMOŞ KıLO MU ALDIN KIII TÜH TÜH O KADAR ÇABALA UĞRAŞ AL ıKı GÜNDE BıR HAFTADA HIZLI VERDıN ONDAN OLABıLıRMı DıKKAT ET KENDINE ıPıN UCUNU KAÇIRMAYALIM HEPıMıZ KıLO ALMAYA ÇOK MUSAıTıZ MAASALLAHIMIZ VAR HEPıNıZı ÖPÜYORUM

kızlar mesaj yazacak halim de yok bugün kötüyüm biraz oruç bugün zorladı beni

geçmiş olsun canım dün yokun zaten rahatsızlandın demek

ben bu gün orucum ve çok iyiyimmmm

akşam 10 gibi 1 kase yulaf gevrekli yoğurt yedim

sahurda şekersiz çay
1 domates
1 salatalık
taze nane
1 tatlı kaşığı şokella
2 çatal menemen
1 dilim çavdar ekmeği bolsu

offffff.......
bide cezadamı var
geçmiş olsun ne diyeyim canım bir daha olmaz inşallah

sanada geçmiş olsun canım yaaaa
bende ilk gün çok zorlandım tansiyonum çıktı migrenim tuttu ama bu gün çok iyiyim
vücudumuz yavaş yavaş alışıcak oruca
oruç tut sıhhat bul

NeslİŞ hoŞgeldİn geÇmİŞİmİ okuyon?
Sen nasılsın bu arada kaptanlık devam dİmİ

hosbuldum guzelim ya
valla aslina bakarsan senin hosgeldin dedigin zaman geldim ama hemen hic birsey okumadan cikmak zorunda kaldim bugun yoruccu bir gundu
bu arada kapatnlik valla aslina bakarsaniz isin gercegi destinamla bir ara konusmustuk onun icin devam ediyordum su haftaya kadar ama oda beni yari yolda birakti kirgin olup olmadigini bilmiyorum ama onca guzel gunlerin adina kendisine bundan snraki yolunda basarilar diliyorum
aynalar suanda mesgul sibel vardi benim yardimcim oda yok gelecek bir iki haftaya sanda dedim yardimcilik konusunu ama bilip bilmedigini bile bilmiyorum sibel gelene kadar ben buralardayim ama bu hafta sen yapsan iyi olacak bildirimi yani ogrenmek acisindan
bende sana yardim ederim olurmu canim

hiray canim bu hafta olman mumkun degil cunku dah acok yenisin en az bir hafta gecmesi lazim insallah haftaya bakariz oldumu senin motivasyonunu bozmak gibi olmasin ama sen devam et yine olurmu dikkat etmeye vede buraya gelmeye bu cok onemli cunku

s2000 vardı gecen hafta bıldırımı yapmıstı tanımıyorum ama? yardımcı olan çok ya kaydirigubbakcemile5
seninde moralin bozuk gibi yada yorgunsun yazından anlasılıyor
bildirim sorun değil nesliş yaparız kendine ii bak canım
herkese iyi aksamlar topik bugun sessiz dominoş yokk oruç basına vurdu galiba yavrumun iftardan sonra gelir o sabah görüşürüz kızlar inş yarın niyetli olacağım:sm_cool:

kızlar ben 1-2 gündür kötüyüm uykum filanda bozuldu hiç mesaj yazacak halim de yok nazar değdi heralde :sinifsinif: kaydirigubbakcemile3 mafoldumben

selam kızlar naber bakalım hürsultan dominoş ne var yok kızlar ben bugünde diğer mağazadayım o yüzden gelemedim azcık uyumaya kaçtım bugün neler oluyo böyle destinam neden ayrılıyo takımdan geçmişi okumaya zaman yok

hiray canim bu hafta olman mumkun degil cunku dah acok yenisin en az bir hafta gecmesi lazim insallah haftaya bakariz oldumu senin motivasyonunu bozmak gibi olmasin ama sen devam et yine olurmu dikkat etmeye vede buraya gelmeye bu cok onemli cunku

yaaaa tüh üzüldüm şimdiii

ne yapalım beklerim biraz daha

dominatiom ne oldu sana güzelim nazar değdi kesin

yok yok iyiyim nasil olayim iste uzuldugum seyler va tabi tam gider ayak olmasa iyi olurdu ama demekki nekadar cabalarsan cabala olmayinca olmuyor
canim sibele gecen hafta gelemiyecegimden dolayi ben haber verdim bakarak ol bildirimi yap diye
canim s2000 suanda izinli olan arkadas sen geldiginden beri yok turkiyeye gitmisti geldi ama ramazani atlatipta geleyim diyor acikcasi o gelseydi biraz icim rahatlardi hem birazda kalabaliklasirdi takim daha iyi olurdu

kızlar ben 1-2 gündür kötüyüm uykum filanda bozuldu hiç mesaj yazacak halim de yok nazar değdi heralde :sinifsinif: kaydirigubbakcemile3 mafoldumben
kiz ne bu gercek sana nazar degdi kuzum dikkat et kendine olurmu hadi bakalim sisko vede sevimli olan bayan cabuk iyiles kendini iyi hisset vede gel buraya alistik sana iyice
kiz su magazaya gitmesene ya uff biraz fazla gelip su motivasyonu arttirsaniz iyi olacak

uzulme guzelim ya sen yinede bizimle sayilirsin sadece ismin gecmisyecek bu hafta sonraki hafta bir aksilik cikmazsa sayet aramizda olursun

neslıhan merhaba benı takımdan silebılırsın....bundan sonra tek basıma yoluma devam edecegım...burdakı butun arkadaslara basarılar dılerım...

ya canım iyi düşün yada azcık izne ayrıl ya...
yine gel ...opuyorumnanaktan

ya benim çok tansiyonum düşüyo..biraz önce duvara çarpıyodum valla..
neyse allahım sabır versin..
bazen yarın niyetlenmeyeyim diyom..
sahurda da dayanamayıp niyetleniyom işte..

çavdar ekmegi tokmu tuttuCADIARZU

iftara az kaldı ama mide bulantımda arttı..
patates haşladım..
hemen azcık su içip patates yiycem..opuyorumnanaktan

off kızlar cidden bana nazar değdi. az okuyun üfleyin ya mafoldumben bugün bi sorun çıkmazsa walk at home başlıyorum
kızlar iftarı da yaptım mercimek çorbası,salata,2 dilim ekmek :lepi:

bnede iftarımı yaptım süperimmmmmmm

iftarda önce 1 hurma su ve 2 elma yedim

1 saat sonra yarım kase kuru fasulye
1 küçük kase yoğurt
1 küçük kuru doğan canım çekti beyaz soğan
2. bardak yeşilçayımıda şimdi içiyorummm

Kızlar bugün elma diyetini okudum canım yeşil elma çekti çok severimyeşil elmayı eşim almış bi deneyim dedim
siz neler düşünüyosunuz bı daıyetle ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…