- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #14.141
senağlamaneslıhan merhaba benı takımdan silebılırsın....bundan sonra tek basıma yoluma devam edecegım...burdakı butun arkadaslara basarılar dılerım...
kızlar mesaj yazacak halim de yok bugün kötüyüm biraz oruç bugün zorladı beni
bütün takımları gezdim geldim.çektim cezamı çok utanç vericiydi.
merhaba hanımlar ben 14. takımdan usarem iki haftadır çok az kilo verdiğim için kaptanım tarafından cezalandırıldım.ceza olarakta bütün takımlara gidip şöyle yazmamı söyledi.
utanarak söylüyorum ama "ben çok şişko biriyim":kedi:ayrıcada arkadaşlarım hürsultan ve domination gibi sevimliyim.
SLM KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM HAFTASONU GİREMEDİM İÇİM İÇİMİ YEDİ SABAHTA İŞLERİM VARDI ANCA BİTİRDİMDE KAVUŞTUM SİZEE OHH
HAFTASONU FULL MİSAFİR ÇEKTİM AMA ORUÇLU OLMADIĞIMDAN KENDİME HAKİM OLMAYI BİLDİM HAFİF YEMEKLER SÜTLÜ TATLILAR YAPTIM BİR NEVİ GELENLERE DİYETLİK PİŞİRDİM AMA ÇAKTIRMADAN:jeyyar: 1 KİLO VERMİŞTİM ONU KORUDUM İNŞ CUMAYA KADAR DAHADA VERİRİM GEÇEN HAFTANIN UTANCINI BU HAFTA ZAFERLE KUTLAMAK İSİYORUM ÇÜNKÜ YARIN ORUÇ TUTMAYADA BAŞLICAM İNŞ TANSIYONUM ÇIKMAZ YİNEyasakkelime
DESTİNAM SANKİ KIRGIN AYRILIYORSUN ARAMIZDAN mirmirmirmir
DOMİNOŞ NABER KUZUM EN ÇOKTA SENİ ÖZLEDİM KIII YİNE GÜZEL ŞEYLER YAZMISIN AFERİN BENİM KIZIMA BU ARADA KİLOLAR NE ALEMDE?
USAREM SEVİMLİ OLMAK CEZAYI HAFİFLETİYOR DİMİsırnaşık şey
EMOŞ KİLO MU ALDIN KIII TÜH TÜH O KADAR ÇABALA UĞRAŞ AL İKİ GÜNDE BİR HAFTADA HIZLI VERDİN ONDAN OLABİLİRMİ DİKKAT ET KENDINE İPİN UCUNU KAÇIRMAYALIM HEPİMİZ KİLO ALMAYA ÇOK MUSAİTİZ MAASALLAHIMIZ VAR HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
NeslİŞ hoŞgeldİn geÇmİŞİmİ okuyon?
Sen nasılsın bu arada kaptanlık devam dİmİ
hiray canim bu hafta olman mumkun degil cunku dah acok yenisin en az bir hafta gecmesi lazim insallah haftaya bakariz oldumu senin motivasyonunu bozmak gibi olmasin ama sen devam et yine olurmu dikkat etmeye vede buraya gelmeye bu cok onemli cunku
yok yok iyiyim nasil olayim iste uzuldugum seyler va tabi tam gider ayak olmasa iyi olurdu ama demekki nekadar cabalarsan cabala olmayinca olmuyors2000 vardı gecen hafta bıldırımı yapmıstı tanımıyorum ama? yardımcı olan çok ya kaydirigubbakcemile5
seninde moralin bozuk gibi yada yorgunsun yazından anlasılıyor
bildirim sorun değil nesliş yaparız kendine ii bak canım
herkese iyi aksamlar topik bugun sessiz dominoş yokk oruç basına vurdu galiba yavrumun iftardan sonra gelir o sabah görüşürüz kızlar inş yarın niyetli olacağım:sm_cool:
kiz ne bu gercek sana nazar degdi kuzum dikkat et kendine olurmu hadi bakalim sisko vede sevimli olan bayan cabuk iyiles kendini iyi hisset vede gel buraya alistik sana iyicekızlar ben 1-2 gündür kötüyüm uykum filanda bozuldu hiç mesaj yazacak halim de yok nazar değdi heralde :sinifsinif: kaydirigubbakcemile3 mafoldumben
kiz su magazaya gitmesene ya uff biraz fazla gelip su motivasyonu arttirsaniz iyi olacakselam kızlar naber bakalım hürsultan dominoş ne var yok kızlar ben bugünde diğer mağazadayım o yüzden gelemedim azcık uyumaya kaçtım bugün neler oluyo böyle destinam neden ayrılıyo takımdan geçmişi okumaya zaman yok
yaaaa tüh üzüldüm şimdiii
ne yapalım beklerim biraz daha
dominatiom ne oldu sana güzelim nazar değdi kesin
neslıhan merhaba benı takımdan silebılırsın....bundan sonra tek basıma yoluma devam edecegım...burdakı butun arkadaslara basarılar dılerım...
SLM KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM HAFTASONU GİREMEDİM İÇİM İÇİMİ YEDİ SABAHTA İŞLERİM VARDI ANCA BİTİRDİMDE KAVUŞTUM SİZEE OHH
HAFTASONU FULL MİSAFİR ÇEKTİM AMA ORUÇLU OLMADIĞIMDAN KENDİME HAKİM OLMAYI BİLDİM HAFİF YEMEKLER SÜTLÜ TATLILAR YAPTIM BİR NEVİ GELENLERE DİYETLİK PİŞİRDİM AMA ÇAKTIRMADAN:jeyyar: 1 KİLO VERMİŞTİM ONU KORUDUM İNŞ CUMAYA KADAR DAHADA VERİRİM GEÇEN HAFTANIN UTANCINI BU HAFTA ZAFERLE KUTLAMAK İSİYORUM ÇÜNKÜ YARIN ORUÇ TUTMAYADA BAŞLICAM İNŞ TANSIYONUM ÇIKMAZ YİNEyasakkelime
DESTİNAM SANKİ KIRGIN AYRILIYORSUN ARAMIZDAN mirmirmirmir
DOMİNOŞ NABER KUZUM EN ÇOKTA SENİ ÖZLEDİM KIII YİNE GÜZEL ŞEYLER YAZMISIN AFERİN BENİM KIZIMA BU ARADA KİLOLAR NE ALEMDE?
USAREM SEVİMLİ OLMAK CEZAYI HAFİFLETİYOR DİMİsırnaşık şey
EMOŞ KİLO MU ALDIN KIII TÜH TÜH O KADAR ÇABALA UĞRAŞ AL İKİ GÜNDE BİR HAFTADA HIZLI VERDİN ONDAN OLABİLİRMİ DİKKAT ET KENDINE İPİN UCUNU KAÇIRMAYALIM HEPİMİZ KİLO ALMAYA ÇOK MUSAİTİZ MAASALLAHIMIZ VAR HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
geçmiş olsun canım dün yokun zaten rahatsızlandın demek
ben bu gün orucum ve çok iyiyimmmm
akşam 10 gibi 1 kase yulaf gevrekli yoğurt yedim
sahurda şekersiz çay
1 domates
1 salatalık
taze nane
1 tatlı kaşığı şokella
2 çatal menemen
1 dilim çavdar ekmeği bolsu
yok yok iyiyim nasil olayim iste uzuldugum seyler va tabi tam gider ayak olmasa iyi olurdu ama demekki nekadar cabalarsan cabala olmayinca olmuyor
canim sibele gecen hafta gelemiyecegimden dolayi ben haber verdim bakarak ol bildirimi yap diye
canim s2000 suanda izinli olan arkadas sen geldiginden beri yok turkiyeye gitmisti geldi ama ramazani atlatipta geleyim diyor acikcasi o gelseydi biraz icim rahatlardi hem birazda kalabaliklasirdi takim daha iyi olurdu
kiz ne bu gercek sana nazar degdi kuzum dikkat et kendine olurmu hadi bakalim sisko vede sevimli olan bayan cabuk iyiles kendini iyi hisset vede gel buraya alistik sana iyice
kiz su magazaya gitmesene ya uff biraz fazla gelip su motivasyonu arttirsaniz iyi olacak
sıkma canını.
napalım ramazanlıkta olur öyle..
hepimiz aynıyız.ancak bu kadar girebiliyoz..
herkesin elinden geldigince katılmaya çalıştıgını biliyorum..
bide hepimiz itiraf ettik sanırım ramazanda diyet kötü...
yaaaa tüh üzüldüm şimdiii
ne yapalım beklerim biraz daha
dominatiom ne oldu sana güzelim nazar değdi kesin
yok yok iyiyim nasil olayim iste uzuldugum seyler va tabi tam gider ayak olmasa iyi olurdu ama demekki nekadar cabalarsan cabala olmayinca olmuyor
canim sibele gecen hafta gelemiyecegimden dolayi ben haber verdim bakarak ol bildirimi yap diye
canim s2000 suanda izinli olan arkadas sen geldiginden beri yok turkiyeye gitmisti geldi ama ramazani atlatipta geleyim diyor acikcasi o gelseydi biraz icim rahatlardi hem birazda kalabaliklasirdi takim daha iyi olurdu
kiz ne bu gercek sana nazar degdi kuzum dikkat et kendine olurmu hadi bakalim sisko vede sevimli olan bayan cabuk iyiles kendini iyi hisset vede gel buraya alistik sana iyice
kiz su magazaya gitmesene ya uff biraz fazla gelip su motivasyonu arttirsaniz iyi olacak
uzulme guzelim ya sen yinede bizimle sayilirsin sadece ismin gecmisyecek bu hafta sonraki hafta bir aksilik cikmazsa sayet aramizda olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?