- 9 Ocak 2015
- 19.856
- 82.393
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #141.401
1 tabak dedoysem dolu bor tabak degil aclıltan ölemmi sende.bulgur pilavi 1 tabak cok fazla canimm kim ne derse desin 1 tabak yenmemeli tek basinada olsa ahh feracelimmm...senin melemenden bana fenalik geldi sana sosis kokmasi cok normallll bende hamileykn limonlu kek yaomisti ablam onun kokusi hic hitmz burnumdn simdi bile kotu oldummmmmm
[/QUOTE]Kaptanlarım @şekerpancarı@moon8187 bu kararı vermek için çok düşündüm 1hafta izin alabilirmiyim şu ara motivem çok düşük ne yapsam olmuyor listeyide etkilemek istemiyorum tam motive olup öyle gelmek istiyorum sadece bir haftacık bu cuma ve öbür cuma bildirimde bulunmayım olabilirmi böyle bişi
kuzum ben günde 1000 1200 kalori almayıBen nerdeyse bütün kilolarimi kalori sayarak verdim kuzum çok işe yariyorkaç kalori almayi hedefliyosun günde
Kuzum 1000 1400 arası ama o kadar bile almıyorum yani şu iki gündür 1700 kalori almsm bakalım 1 haftada nolcakBen nerdeyse bütün kilolarimi kalori sayarak verdim kuzum çok işe yariyorkaç kalori almayi hedefliyosun günde
Bugün recep ayının 13u 13 14 15 yani cumaya kadar oruç tutmak çok sevapms canimALLAH kabul etsin canim onemli biseymi vardi bugun benmi kacirdim yoksa icindenmi geldi oruc tutmak
Hiçc kaçırmadım bi tek şu kaçırdım kuzumSakin orucu açincaaa fazlaaa kaçirmaaa
Haklısın canımTemizlikten ala spormu olur
ALLAH kabul etsin cnm bende basinda tuttumdu haberim olsa bu gunleride tutardim yarinda dajilmi cnmBugün recep ayının 13u 13 14 15 yani cumaya kadar oruç tutmak çok sevapms canim
kacirdim bigun sevabim eksilirmiiiALLAH kabul etsin cnm bende basinda tuttumdu haberim olsa bu gunleride tutardim yarinda dajilmi cnm
Yok sana sevap duble sevaplar tutanlara kay öteyekacirdim bigun sevabim eksilirmiii
Evet canım cumada tutulcak ben hastalancak gbiyim umarım şu iki gün olmamALLAH kabul etsin cnm bende basinda tuttumdu haberim olsa bu gunleride tutardim yarinda dajilmi cnm
Heh işte ben bu mantıktayımBide hazir konu konuyu açmısken bisey soylemek istiyorum kizlar:Neden hemen motivasyonunuz dusuyor anlamiorum her hafta deli gibi 1.5 2 kg verick halimiz yok ben 19 kilo verdim bugune kadar bi hafta + ciktifim oldu bi hafta -400 oldugum oldu kac hafta sabit kaldigim oldu ama hic boyle kenara cekilme yapamama kaygisina düşmedim 7lerden kurtulamiorum dedim ama birakmadm pesini simdi 6larin sonuna geldim kurtulamiorum diorum ama yine birakmiorum bu hafta olmadi ama yeni gun yeni baslangic felsefesindeyim..Lütfen sabirli olalim kilo verme isi sabir azim işi kendimizi birakmayalim kizlar..Elbette zorlicak sonucta bu kilolari 10 gunde almadikki 10 gunde verelim dimi ama..Ha gayret diorum ve gayret bekliorum fistiklarrrr takimimin gulleriiiii
Nasip olursa inşallah canimS seydarella yatinda oruclumusun canimm
tovbe estagirullahYok sana sevap duble sevaplar tutanlara kay öteye
Şakacıktan şeediyom asma suratını koztovbe estagirullah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?