Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar akşam giremeyebilirim ama menüm belli paylaşayım o yüzden.
uyanınca su ve 1 saat yürüyüş
sabah: 2 dilim ekmek (normalde 1 dilim yiyorum bugün kaçtı), 2 salatalık, domates, süzme peynir, zeytin, şekersiz çay
ara: şekersiz türk kahvesi
öğle: 1 bardak şekersiz kakaolu tarçınlı süt, yeşil elma
akşam: balık, salata
toplam: 825 kalori
1 saat yürüyüş ve yarım saat zumba dansı
Bugünlük listemde budur

Sabah
Kepekli peynirli domatesli tost
1 bardak ayran
2 salatalık
1 adet ceviz

Öglen
Fırında köfte( 4 adet)
Çeri domatesi(3 adet)
1 kase pul biberli yoğurt
1 dilim tahil ekmek

Akşam
1 kase ayran aşı çorbası(içiçem)

Ara öğün
Tarçınlı 1 tane Elma

Spor
1 saat egzersiz(kalça karın bacak)
30 dk bisiklet

Su 2.5 litre

Yaaa bu ne guzel biiiii listeee tebrikler fıstıklaaaar

Rakibem tebrik ederim menün de çok güzel sporun da.

***14.TAKIM 462. ETAP***

Sevtal87 (61.8/59.6 / 2.2/%1.19) 459.etapta izne ayrilan uye geri dondu yüzdesi 3 e bölündü***mezun olmak istiyor***
Marlin18(58.4/57.9 /0.5 /%0.86)hedef kilosunu 54 kg cekmek istiyor
Moon8187 (62.3/ 61.8/ 0.5/%0.80)
ParteMoralll ( 72.5/71.0 / 1.5/%2.07)
Ayferelif (64.8 / / /%)kilosu sabit
esmerm91 (72.9 /71.7 / 1.2/%1.65)
kova01 ( 67 /66.7 /0.3 /%0.45)
Seydarella(55.8/ 55.3 /0.3 /%0.54)
Masalperisi ( 80 / 77.9/2.1 /%2.62)yeni üye başlangic tarihi 2 Nisan 2016 başlangıç kilo 82.3 hedef kilo: 66
Feracelli ( 84.5/84 / 0.5/%0.59)yeni üye başlangic tarihi 2 Nisan 2016 başlangıç kilo 87 hedef kilo:

14.takım ortalamasi:%1.077

kizlar bende menunu yazayim
Sabah klasik sebzeli kepekli omletim 2 yumurta ile sekersiz cay
ara 1 dilim tb ekmegi 1 dilim beyaz peynir
ogle 1 bardak sut 1 muz ve 3yk yulaf ezmesi etininkini aldimda denemek amacli yedim fena degil tok tutuo..bugun biraz kolaya kactim gibi ama birazda dnemk amacli yaptim..aksam yemegi yiyemicm galiba acikirsam light ton baligi yemeyi dusunuorum..Liste stresindn migrenim tuttu sanirim

Oy benim biricigim gelmis hoşgelmişKendimi topladim kilo vermeye odaklandim kuzum bin sukur INŞALLAH devami gelir cok cok cok tesekkur ederim balım
gelmezmi canimmm az once yine kilo vermeye karar vererk nekadr iyi bisey yaptimi dusundum ve iicm kipir kipir oldu kac sendir bu yazi az cok fit geciricemmm bide su 6lari kiraydim iyiydiii bu hafta asılma haftasi kızlarrrrrrrr

Cok guzel kuzum evet yulaf asiri tok tutuyor kuzucum afiyet olsun basin mi ağrıyor kuzum cok gecmis olsun

gelmezmi canimmm az once yine kilo vermeye karar vererk nekadr iyi bisey yaptimi dusundum ve iicm kipir kipir oldu kac sendir bu yazi az cok fit geciricemmm bide su 6lari kiraydim iyiydiii bu hafta asılma haftasi kızlarrrrrrrr
Kuzum benim ya 6linin sonlarina kadar gelmisin cok tebrik ederimmm 5li sayilar göz kapanip acilinca hemen karşında kuzum

Az önce akşam yemeğimi yedim menümü paylaşıyorum
Sabah 1 yumurta 2 dilim füme et bir dilim kaşar
Öğlen yemedim çünkü gece hiç uyumadım o yüzden öğlen oğluşumla uyumayı tercih ettim
Akşam bi ton balığı bir köfte büyüklüğünde fırında tavuk 3 dilim füme et 2 dilim kaşar bir avuç turşu
Kızlar benim tatlı krizim olmaz pek sevmem de benim abur cıburım da çekirdek ve turşudur o yüzden dayanamadım protein tabağıma biraz turşu ekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…