- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #14.161
off kızlar cidden bana nazar değdi. az okuyun üfleyin ya mafoldumben bugün bi sorun çıkmazsa walk at home başlıyorum
kızlar iftarı da yaptım mercimek çorbası,salata,2 dilim ekmek :lepi:
ben o walk at home baktımda bişey anlamadım
aa ben birde 1 parça pide yedim
yazmayı unutmuşum
kızlar demin annemle yaptık süper bişey ben 3 mil yaptım ama annem 1 mil yaptı başım döndü dedi delikafadulden ama süper bişey kızlar 3 mil yürümüş gibi oluyomuş isteyen varsa söleyin. link atim özelden çnkü kk'Da da eskiden varmış yasak diye kaldırmışlar yani yasal değilmiş link vermek kaydirigubbakcemile3
vall acok guzel yemissin guzelim helal sana bu gidisle bayagi yol katedeceksin ramazan olmasina ragmen hadi insallah hep devam ettirirsinbnede iftarımı yaptım süperimmmmmmm
iftarda önce 1 hurma su ve 2 elma yedim
1 saat sonra yarım kase kuru fasulye
1 küçük kase yoğurt
1 küçük kuru doğan canım çekti beyaz soğan
2. bardak yeşilçayımıda şimdi içiyorummm
Kızlar bugün elma diyetini okudum canım yeşil elma çekti çok severimyeşil elmayı eşim almış bi deneyim dedim
siz neler düşünüyosunuz bı daıyetle ilgili
banada at bakalim ozelden neymis bakalimkızlar demin annemle yaptık süper bişey ben 3 mil yaptım ama annem 1 mil yaptı başım döndü dedi delikafadulden ama süper bişey kızlar 3 mil yürümüş gibi oluyomuş isteyen varsa söleyin. link atim özelden çnkü kk'Da da eskiden varmış yasak diye kaldırmışlar yani yasal değilmiş link vermek kaydirigubbakcemile3
allah kabul etsin guzelimgünaydın kızlar bugun niyetliyim
inş güzel geçecek
valla guzel guzelde su tatli si olmamis diyecem ama o olmadanda olmuyor valla insanin sekerimi dusuyor ne oluyor cani tatli istiyor benim oylegünaydın hanımlar dün akşam iftarda 2-3 kaşık çorba ve pilav,1 tabak bamya yemeği 2 bardakta ayran içtim.akşamda 1 dilim tatlı yedim.o biraz fazla oldu ama dayanamadım.
sahurdada 2 dilim çavdar ekmeği,biraz peynir,sarelle yedim ve 2-3 bardak çay içtim.tabi bolcada su içtim.
banada at linkleri canım.bakalım nasıl bişeymiş.kolay yapılan hareketlerse bizde yapalım.kızlar demin annemle yaptık süper bişey ben 3 mil yaptım ama annem 1 mil yaptı başım döndü dedi delikafadulden ama süper bişey kızlar 3 mil yürümüş gibi oluyomuş isteyen varsa söleyin. link atim özelden çnkü kk'Da da eskiden varmış yasak diye kaldırmışlar yani yasal değilmiş link vermek kaydirigubbakcemile3
allah kabul etsin canım.günaydın kızlar bugun niyetliyim
inş güzel geçecek
valla guzel guzelde su tatli si olmamis diyecem ama o olmadanda olmuyor valla insanin sekerimi dusuyor ne oluyor cani tatli istiyor benim oyle
himm birde su saelle neyin nesi kiz sahurda sende susarsin yenirmi o birdaha yeme
selam çıtırlar bu gün salı pazarı ama ben kaçtım beş dakka yarın rahat olurum herhalde tüm gün burdayım kocişte geldi artık kızlar bu arada ben kilomu alıyorum ne fena panik oldum aç tartılmayı unutuyorum zaten biz eve ezandan 15 20 dk sonra varabiliyoruz ikimizde oruçlu olduğumuz için aceleyle unutuyorum sahurdada uyku sersemi aklıma gelmiyo yemekten sonra tartılıncada fena kilo almış çıkıyorum ama herhalde alıyorum vücudum şiş şiş napçam ben nasıl toparlıycam kendimi
akşam iftarda 2 kase çorba salata
3 kaşık tavuk sote
3 çatal kestane şekeri
sahurda küçük bir parça pide
1 yumurta salatalık peynir 4 yeşil zeytin
bol su 2 bardak yeşilçay
çokmu yiyiyorum ben acep
kızlar ben geldim. Of kaç gündür 2de kalkıyorum halsizlik var bende bi tuhafım yazı yazacak halim de yok sohbete de giriyom yazı yazmıom off noldu bana yaa :sinifsinif: demin tartıldım 80 çıktı kafamçokkarıştı off ben kesin kilo alıcam bu ramazan söyliyim. Geçnlerde diyodum 2 ramazandır kilo veriyorum bu sene de vericem diye ama ben bi şeye ümitlenince tam tersi oluyo mafoldumben ben bundan sonra iftarda çorba-salata yicem sadece. her gün de o walk at home 50 dk zaten onu yapıcam kızlar annem 2 kilo vermiş ben 2 kilo almışım mafoldumben
canım valla hepimizde bir ağırlık var.orucun verdiği birşey galiba.valla bende iki gündür uyukluyorum valla,alışırsak daha iyi olucaz inşaallah. ramazanı kilo almadan geçirmek biraz zor olacak.ama elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışalım.canınıda sıkma,biraz ölçülü yersek az zararla atlatırız inşaallah.
bnede iftarımı yaptım süperimmmmmmm
iftarda önce 1 hurma su ve 2 elma yedim
1 saat sonra yarım kase kuru fasulye
1 küçük kase yoğurt
1 küçük kuru doğan canım çekti beyaz soğan
2. bardak yeşilçayımıda şimdi içiyorummm
Kızlar bugün elma diyetini okudum canım yeşil elma çekti çok severimyeşil elmayı eşim almış bi deneyim dedim
siz neler düşünüyosunuz bı daıyetle ilgili
yap bakalım
bende plates topunun üstünde debelenip duruyorum
şimi biraz ev işi yapmam lazım banyo mutfak oruçluyum diye çamaşır suyuyla gündüz temizleyemiyorum şimdi gidip temizliycem öpüyorum muck ifadeler hala çıkmıyo bende ya neden acaba
günaydın hanımlar dün akşam iftarda 2-3 kaşık çorba ve pilav,1 tabak bamya yemeği 2 bardakta ayran içtim.akşamda 1 dilim tatlı yedim.o biraz fazla oldu ama dayanamadım.
sahurdada 2 dilim çavdar ekmeği,biraz peynir,sarelle yedim ve 2-3 bardak çay içtim.tabi bolcada su içtim.
selam çıtırlar bu gün salı pazarı ama ben kaçtım beş dakka yarın rahat olurum herhalde tüm gün burdayım kocişte geldi artık kızlar bu arada ben kilomu alıyorum ne fena panik oldum aç tartılmayı unutuyorum zaten biz eve ezandan 15 20 dk sonra varabiliyoruz ikimizde oruçlu olduğumuz için aceleyle unutuyorum sahurdada uyku sersemi aklıma gelmiyo yemekten sonra tartılıncada fena kilo almış çıkıyorum ama herhalde alıyorum vücudum şiş şiş napçam ben nasıl toparlıycam kendimi
akşam iftarda 2 kase çorba salata
3 kaşık tavuk sote
3 çatal kestane şekeri
sahurda küçük bir parça pide
1 yumurta salatalık peynir 4 yeşil zeytin
bol su 2 bardak yeşilçay
çokmu yiyiyorum ben acep
kızlar ben geldim. Of kaç gündür 2de kalkıyorum halsizlik var bende bi tuhafım yazı yazacak halim de yok sohbete de giriyom yazı yazmıom off noldu bana yaa :sinifsinif: demin tartıldım 80 çıktı kafamçokkarıştı off ben kesin kilo alıcam bu ramazan söyliyim. Geçnlerde diyodum 2 ramazandır kilo veriyorum bu sene de vericem diye ama ben bi şeye ümitlenince tam tersi oluyo mafoldumben ben bundan sonra iftarda çorba-salata yicem sadece. her gün de o walk at home 50 dk zaten onu yapıcam kızlar annem 2 kilo vermiş ben 2 kilo almışım mafoldumben
canım valla hepimizde bir ağırlık var.orucun verdiği birşey galiba.valla bende iki gündür uyukluyorum valla,alışırsak daha iyi olucaz inşaallah. ramazanı kilo almadan geçirmek biraz zor olacak.ama elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışalım.canınıda sıkma,biraz ölçülü yersek az zararla atlatırız inşaallah.
dominoşum şu linkleri hepimize at kız bende merak ettim olabilcek şeylerse yaparız napalım denemedik şeymi bıraktık
amanın kızlar benim başım ağrımaya başladı çok fena salı günleri dahada zormuş dilim damağım kurudu konuşamıyorum artık çok konuştum galiba bu gün ha gayret bana
az önce pazara kuru soğan almaya gittim ne gördüysem alıp döndüm oruçlu alışveriş yapmamak lazım bunu iyice anladım herşeyden canım istemiş ne abuk bişi olmuş aldıklarım
vall acok guzel yemissin guzelim helal sana bu gidisle bayagi yol katedeceksin ramazan olmasina ragmen hadi insallah hep devam ettirirsin
hi elma diyetine gelince bosver guzelim motebolizmanin kafasini yedirtmekten baska birseye yaramiyor oyle diyetler senin yeme seklin cok guzel suanda
e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?