Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay maşşallah o kadar kızın var demek allahım mutlulugunuzu arttırsın

canım annenede maşallah diyelim nazar değmesin hepimizi solladı
ben 1.5 kilo vermiş gibi gözüküyorum

bende bugün 1 de uyandım sahurda kalkıp sabah 8 de yatmıştım ama vucudun su tutyodur hemen canını sıkma bitki çayı içiyosun değilmi

aa 2 gündür bitki çayı içmiyorm delikafadulden kızlar ben elma diyetini tavsiye etmem beni biliyosunuzdur 1 gün yaptım 1 kg verdim ertesi gün bıraktım ama normalde yediğim gibi az yememe rağmen 1.5 kg aldım. metabolizmanızı bozmayın bence lmaz:

o zaman yapmıyalım elma diyetini
en iyisi herşeyden az yemek
ben iftarda 2 bardak su
1 elma
1 bardak sıcaksu
şimdide bol tarçınlı zencefilli sahlep içmeye gidiyorum
9 gibi biraz yemek yiycem

iftar menümü yazıyom
1 tabak tarhana çorbası
2 çatal pirinç pilavı
3 yemek kaşıgı et sote
4 parmak kadar pide
2 biber
2 dilim domates
şimdi çay içiyom
çoktandır içmiyodum birazdan form çayı iççem....
sahura yufka getirdimdomatesle çayla nasip olursa onu yiycem...

ya canım haklısın ama bu tür diyetleri önermeselerde uzun sürede etki oluyo..
biliyon bende çorba diyeti yaptıydım.2.500 kilo verdim 3 kilo almıştım 2 gün sonrasında..

canım arkadaşlarım sizlere yardımcı olacaksa deneyimlerimi memnuniyetle yazarımopuyorumnanaktan
ben şahsen mart 2009 (110kilo)dan itibaren kilo vermeye karar verdim.ancak takıma katılma kilom101.. 05.05.2009tarihindeydi..
açıkçası o dönemler çok sıkı tutuyodum..
özellikle hiç ekmek yemiyodum..
sabah kahvaltıda marul arası domatese salatalık ögle yemekte kesinlikle makarna pilav ekmek yok..
sebze yada et türü yemekler salata yogurt türü..
ama arada baklava üstü dondurmada yedim tabi ama o zaman ögle yemegim yerine geçiyodu..
akşamda saat 6-7 den sonra yemek yoktu..ve düzensizde olsa haftada 2-3 gün , 1-1:5 saat spor yapıyodum..
taki 94-92 ye düştügüm zamana kadar..
sonra tatil işi bozdu...
birde nasıl olsa verebilirim düşüncesi oldu bende..ve 3 kilo almışım farketmeden..
ve yine karar zamanıydı..
ya hiç böyle bi takım yokmuş gibi netı kapatacak ve bu sayfalara ugramaycaktım..
yada tekrar çaba gösterecektim..
aslında ilkini yapmak çok kolaydı.
ama ozamanda takım arkadaşlarım bırakmadılar..
ne dediysem olmadı.kıvırmaya çalıştım yok..
bırakmadılar..canlarım sagolsunlar:enbuyukkk:
son 4 kiloyu onlar sayesinde verdim..
bi ara çorba diyeti yaptım.2.500 kilo sonuçta 3 kilo döndü.ama yine hata benim sonrasında koruyamadım..
öncelikle karar vermek başka çarem yoktu...
ya irademe sahip olacaktım yada 150 kilo olacaktım...
...
aslında hepimizin bildigi şeyler...
...........................az yemek
.............................bol su içmek
..............................çok hareket etmek
..................................ve en önemlisi ÇOOOKKKK SABIRLI OLMAKKKKKKKKKK
HEPıNıZE HEDEFıNıZE ULAŞMAK ıÇıN UGRAŞTIGINIZ BU YOLDA KOLAYLIKLAR VE SABIRLAR DıLıYORUMkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

iyi yapmışsın ablacım umarım benim de deneyimlerimi yazacağım bi gün olur :sinifsinif: kızlar kaç gündür keyfim yok çok giremiyorum eskisi gibi. ramazanda bol bol girerim diyodum ama :sinifsinif: hiç halim yok mirmirmirmir

tebrik ederim seni çok güzel klio vermişsin maşallah maşallah

ben saat 9-10 gibi3 tane küçücük kabak dolması
1 kase yoğurt avuç içi kadar pide
çayın yanında küçücük ceviz kadar br un kurabiyesi
şimdi yeşilçay içiyorum

gece sahurda sadece yulaf gevreği ve yoğurt yemeyi düşünüyorum

merhaba aşkım..
şöyle geçmişe çoookkk geçmişe bakıyodum..
ilk katıldıgım zamanlara..
ahh ahhhhhh ne günlermiş..
hakkaten hepimizde bi delilik varmış...
kızlar nerdesiniz ya..
hep dominoş hep dominoş valla yazık kıza bakın dayanamayıp depresyona girer şimdikaydirigubbakcemile3

meraba canım..
valla ben galiba grip oluyom..
burnum tıkanıyo..
arkadaş bak tutamazsın dedi ama yarına bırakırsam tekrar alışmak zopr gelir..eh evde akşama yatarım artık ne ediyin

yarım armut 1 küçük şeftali 20tane küçük taneli siyah üzüm yedim iftardan bu yana şimdi 1 litreye hazırlanan form çayı varya ondan içiyom..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…