- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #14.181
SELAM KIZLAR
sahurda 1 haşlanmış yumurta 4 çatal beyaz peynir
1 kaşık şokella yedim ekmek yemedim
iftarda işim zor gibi
ben oğluşumla mukabeleye gittik
kızımla eşim evde yemek yaptı kızım ilk defa yemek yapıyp onun yaptığı yemeği yemezsem olmaz o kadarda güzel kokuyo ki kızımın elinden yemek yiycem şükürler olsun allahım sana bu günleride gördüm Allah herkeze nasip etsinn
şimdi geçmişi okumaya gidiom
ay maşşallah o kadar kızın var demek allahım mutlulugunuzu arttırsın
kızlar ben geldim. Of kaç gündür 2de kalkıyorum halsizlik var bende bi tuhafım yazı yazacak halim de yok sohbete de giriyom yazı yazmıom off noldu bana yaa :sinifsinif: demin tartıldım 80 çıktı kafamçokkarıştı off ben kesin kilo alıcam bu ramazan söyliyim. Geçnlerde diyodum 2 ramazandır kilo veriyorum bu sene de vericem diye ama ben bi şeye ümitlenince tam tersi oluyo mafoldumben ben bundan sonra iftarda çorba-salata yicem sadece. her gün de o walk at home 50 dk zaten onu yapıcam kızlar annem 2 kilo vermiş ben 2 kilo almışım mafoldumben
elmaları yarın alcam bende bakalım adet dönemime deneycem
:
sağol canım 12 yaşında kızım
Allah herkein yuvasına sağlık mutluluk versin
aa 2 gündür bitki çayı içmiyorm delikafadulden kızlar ben elma diyetini tavsiye etmem beni biliyosunuzdur 1 gün yaptım 1 kg verdim ertesi gün bıraktım ama normalde yediğim gibi az yememe rağmen 1.5 kg aldım. metabolizmanızı bozmayın bencelmaz:
canım arkadaşlarım sizlere yardımcı olacaksa deneyimlerimi memnuniyetle yazarımopuyorumnanaktan
ben şahsen mart 2009 (110kilo)dan itibaren kilo vermeye karar verdim.ancak takıma katılma kilom101.. 05.05.2009tarihindeydi..
açıkçası o dönemler çok sıkı tutuyodum..
özellikle hiç ekmek yemiyodum..
sabah kahvaltıda marul arası domatese salatalık ögle yemekte kesinlikle makarna pilav ekmek yok..
sebze yada et türü yemekler salata yogurt türü..
ama arada baklava üstü dondurmada yedim tabi ama o zaman ögle yemegim yerine geçiyodu..
akşamda saat 6-7 den sonra yemek yoktu..ve düzensizde olsa haftada 2-3 gün , 1-1:5 saat spor yapıyodum..
taki 94-92 ye düştügüm zamana kadar..
sonra tatil işi bozdu...
birde nasıl olsa verebilirim düşüncesi oldu bende..ve 3 kilo almışım farketmeden..
ve yine karar zamanıydı..
ya hiç böyle bi takım yokmuş gibi netİ kapatacak ve bu sayfalara ugramaycaktım..
yada tekrar çaba gösterecektim..
aslında ilkini yapmak çok kolaydı.
ama ozamanda takım arkadaşlarım bırakmadılar..
ne dediysem olmadı.kıvırmaya çalıştım yok..
bırakmadılar..canlarım sagolsunlar:enbuyukkk:
son 4 kiloyu onlar sayesinde verdim..
bi ara çorba diyeti yaptım.2.500 kilo sonuçta 3 kilo döndü.ama yine hata benim sonrasında koruyamadım..
öncelikle karar vermek başka çarem yoktu...
ya irademe sahip olacaktım yada 150 kilo olacaktım...
...
aslında hepimizin bildigi şeyler...
...........................az yemek
.............................bol su içmek
..............................çok hareket etmek
..................................ve en önemlisi ÇOOOKKKK SABIRLI OLMAKKKKKKKKKK
HEPİNİZE HEDEFİNİZE ULAŞMAK İÇİN UGRAŞTIGINIZ BU YOLDA KOLAYLIKLAR VE SABIRLAR DİLİYORUMkaydirigubbakcemile5
canım arkadaşlarım sizlere yardımcı olacaksa deneyimlerimi memnuniyetle yazarımopuyorumnanaktan
ben şahsen mart 2009 (110kilo)dan itibaren kilo vermeye karar verdim.ancak takıma katılma kilom101.. 05.05.2009tarihindeydi..
açıkçası o dönemler çok sıkı tutuyodum..
özellikle hiç ekmek yemiyodum..
sabah kahvaltıda marul arası domatese salatalık ögle yemekte kesinlikle makarna pilav ekmek yok..
sebze yada et türü yemekler salata yogurt türü..
ama arada baklava üstü dondurmada yedim tabi ama o zaman ögle yemegim yerine geçiyodu..
akşamda saat 6-7 den sonra yemek yoktu..ve düzensizde olsa haftada 2-3 gün , 1-1:5 saat spor yapıyodum..
taki 94-92 ye düştügüm zamana kadar..
sonra tatil işi bozdu...
birde nasıl olsa verebilirim düşüncesi oldu bende..ve 3 kilo almışım farketmeden..
ve yine karar zamanıydı..
ya hiç böyle bi takım yokmuş gibi netİ kapatacak ve bu sayfalara ugramaycaktım..
yada tekrar çaba gösterecektim..
aslında ilkini yapmak çok kolaydı.
ama ozamanda takım arkadaşlarım bırakmadılar..
ne dediysem olmadı.kıvırmaya çalıştım yok..
bırakmadılar..canlarım sagolsunlar:enbuyukkk:
son 4 kiloyu onlar sayesinde verdim..
bi ara çorba diyeti yaptım.2.500 kilo sonuçta 3 kilo döndü.ama yine hata benim sonrasında koruyamadım..
öncelikle karar vermek başka çarem yoktu...
ya irademe sahip olacaktım yada 150 kilo olacaktım...
...
aslında hepimizin bildigi şeyler...
...........................az yemek
.............................bol su içmek
..............................çok hareket etmek
..................................ve en önemlisi ÇOOOKKKK SABIRLI OLMAKKKKKKKKKK
HEPİNİZE HEDEFİNİZE ULAŞMAK İÇİN UGRAŞTIGINIZ BU YOLDA KOLAYLIKLAR VE SABIRLAR DİLİYORUMkaydirigubbakcemile5
iyi yapmışsın ablacım umarım benim de deneyimlerimi yazacağım bi gün olur :sinifsinif: kızlar kaç gündür keyfim yok çok giremiyorum eskisi gibi. ramazanda bol bol girerim diyodum ama :sinifsinif: hiç halim yok mirmirmirmir
tebrik ederim seni çok güzel klio vermişsin maşallah maşallah
ben saat 9-10 gibi3 tane küçücük kabak dolması
1 kase yoğurt avuç içi kadar pide
çayın yanında küçücük ceviz kadar br un kurabiyesi
şimdi yeşilçay içiyorum
gece sahurda sadece yulaf gevreği ve yoğurt yemeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?