Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay kuzummm agzindan bal damliyor ne tatli konusuyorsun oyleINŞALLAH kuzucum ya eylüle kadar 5 ay var INŞALLAH ulasicaz hedefimize sen yakin zamanda ulasirsin kuzum ALLAHiN iznyle balimmm

Ay kuzummm agzindan bal damliyor ne tatli konusuyorsun oyleINŞALLAH kuzucum ya eylüle kadar 5 ay var INŞALLAH ulasicaz hedefimize sen yakin zamanda ulasirsin kuzum ALLAHiN iznyle balimmm

İnşallah kuzum sende hazirana kadar 70 ol 6lar kolay gider yazın karpuz çilek derken çok yemek yiyesi gelmiyor insanın zaten bide ramazan giriyor araya çabucak kavuş hedefine

İnşallah kuzum sende hazirana kadar 70 ol 6lar kolay gider yazın karpuz çilek derken çok yemek yiyesi gelmiyor insanın zaten bide ramazan giriyor araya çabucak kavuş hedefine

Cok tatlisin iyi dileklerin icun cok tesekkur ederim INŞALLAH kuzum
Aynen kuzummm ramazandada cok dikkatli olmak gerekiyor yaz geldi bol spor ve en onemlisi sizlerin destegiyle hep baraber basaricaz

Cok tatlisin iyi dileklerin icun cok tesekkur ederim INŞALLAH kuzum
Aynen kuzummm ramazandada cok dikkatli olmak gerekiyor yaz geldi bol spor ve en onemlisi sizlerin destegiyle hep baraber basaricaz

Kesinlikle canım mesela ben 59 olsam bile 57ye kadar kalıcam takımda burayı sevdim çünkü birbirimize destek olarak başarıcaz inşallah.
Ramazanda da sahurda protein alırsak bizi belirli bi süre tok tutar iftarda da yine yoğurt çorba sebze et türü şeylerle hafif beslenirsek tatlı olarak sütlü tatlı ve dondurmayla yetinirsek bigün baklavaya yüklensek bile içimiz rahat olur hihihi

Aynen balim bende ramazanda dedigin gibi beslencem bende cok sevdim takımımizi iyiki varsiniz

Bugun benim doğum günüm canlar
Nice yıllara Can'ım iyi ki doğdun
süpersin ya bu ne azim maşallah
afiyet olsun canım

Bu ara eşim anjio olduğu için sürekli onunla ilgilenmem gerekiyor o yüzden pek giremedim, ama pazartesinden itibaren eski Düzenimdeyim.bugün oğlumun gösterisinden annemlere geldik yemeğe
Sabah: peynir,omlet,domates, salatalık,zeytin,yulaflı krep,1 çay kaşığı tahin-pekmez,1 turunç kabuğu reçeli
Ara:elma,kuruyemiş
Öğle:kurufasülye,domates, salatalık
Akşam:ızgara tavuk,3 kaşık tavuklu pilav,salata,ayran,humus ve patlıcan salatasından 2 kaşık
Sabahtan akşama kadar koşturmaca yürüyüş bugünün sporu.

Iyi akşamlar kızlar bugün annemle dışarı çıktım bütün disardaydik o yüzden pek ilgilenemdm burayla kusura bakmayın menümu paylaşayim dışarda tost yedim yanındada avuç içinden az kızartma 2 tane türk kahvesi akşam ise mercimek çorbası bi tane kabak dolması bi tane biber dolması 3 tanede yaprak sarması bi dilimde psta yedim

Maşallah maşallah karbonhidrat ve kalorinin gözüne vurmuşsun bugün sağlam bi spor seni bekler bence

Oooovvv bugün hiç olmamiss amaa tatlimmm hadi guzel bi sporla telafi et günü yarini da çok hafif geçirki arti olarak donmesin bugun sana

Nice yıllara Can'ım iyi ki doğdun

süpersin ya bu ne azim maşallah

afiyet olsun canım

Çok teşekkür ederim rakibemmm
Hep birlikte INŞALLAH canim benim
Kuzum bende şu huy var ya hep ya hic kuzum diyette olmadigimda ooo beni tutuna ask olsun ama diyette adepte olunca agzima ciss koymuyorum yeterki adepte olayım kuzum ben dugunden önce 3 bucuk ayda 17 kilo verip gelinligimi giydim simdide guzel elbiseler icin zayflicam aklima koydum bi kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…