- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #141.881
Ay kuzummm agzindan bal damliyor ne tatli konusuyorsun oyleKesinlikle kuzum düşünsene 5li sayılardasın ve gönül rahatlığıyla pasta yiyorsun müthiş birşey
1 dilim daha alır mısın diye sorulunca teşekkürler formumu koruyorum bu yeterli demek daha da lüks
Hayallerimiz gerçek olacak inşallah
Hahaha telefonun akıllılığı tabiiki de ton balığı ama belki yön balığı da vardır ve yağ yakmada etkili ve metabolizma hızlandırıcıdırdiyetle kafayı yemek böyle bişey işte
Ay kuzummm agzindan bal damliyor ne tatli konusuyorsun oyleINŞALLAH kuzucum ya eylüle kadar 5 ay var INŞALLAH ulasicaz hedefimize sen yakin zamanda ulasirsin kuzum ALLAHiN iznyle balimmm
İnşallah kuzum sende hazirana kadar 70 ol 6lar kolay gider yazın karpuz çilek derken çok yemek yiyesi gelmiyor insanın zaten bide ramazan giriyor araya çabucak kavuş hedefine
Cok tatlisin iyi dileklerin icun cok tesekkur ederim INŞALLAH kuzum
Aynen kuzummm ramazandada cok dikkatli olmak gerekiyor yaz geldi bol sporve en onemlisi sizlerin destegiyle hep baraber basaricaz
İyki doğdun bitanem iyki bizimlesinnn canimm benimBugun benim doğum günüm canlar
Aynen balim bende ramazanda dedigin gibi beslencem bende cok sevdim takımımizi iyiki varsinizKesinlikle canım mesela ben 59 olsam bile 57ye kadar kalıcam takımda burayı sevdim çünkü birbirimize destek olarak başarıcaz inşallah.
Ramazanda da sahurda protein alırsak bizi belirli bi süre tok tutar iftarda da yine yoğurt çorba sebze et türü şeylerle hafif beslenirsek tatlı olarak sütlü tatlı ve dondurmayla yetinirsek bigün baklavaya yüklensek bile içimiz rahat olur hihihi
Cok tesekkur ederim seker kaptanim iyiki varsin öpüyorum kocamanİyki doğdun bitanem iyki bizimlesinnn canimm benimnice mutlu yillara
Nice yıllara Can'ım iyi ki doğdunBugun benim doğum günüm canlar
süpersin ya bu ne azim maşallahSabah
Menemen (3 yemek kaşığı)
1 yemek kasigi lor peyniri
3 zeytin
2 salatalık
1 dilim tahil ekmek
Öğlen
Tavuk mantarli sote(3 yemek kasigi)
1 kase lahana salatasi
1 bardak ayran
Akşam
1 kase domates çorbası
Ara öğün
1 tane muz (kakaolu)
Ara öğünümdeki muzun uzerine mum koyup kutladik esimle doğum gunumu ciss pasta yemedim aferimm bana dimi canlar
Spor
1 saat yürüyüş
30 dk bisiklet
Su 2.5litre
afiyet olsun canımMenüm
Sabah bir domates üç biber bir yumurtayla Menemen bi dilim tb ekmeği
Öğle uyku :)
Akşam yağsız tuzsuz salata ve yön balığı bi dilim tb ekmeği
Yine 5 te yedim haftasonu olmasına rağmen aferin bana :)
Maşallah maşallah karbonhidrat ve kalorinin gözüne vurmuşsun bugünIyi akşamlar kızlar bugün annemle dışarı çıktım bütün disardaydik o yüzden pek ilgilenemdm burayla kusura bakmayın menümu paylaşayim dışarda tost yedim yanındada avuç içinden az kızartma 2 tane türk kahvesi akşam ise mercimek çorbası bi tane kabak dolması bi tane biber dolması 3 tanede yaprak sarması bi dilimde psta yedim
Oooovvv bugün hiç olmamiss amaa tatlimmm hadi guzel bi sporla telafi et günüIyi akşamlar kızlar bugün annemle dışarı çıktım bütün disardaydik o yüzden pek ilgilenemdm burayla kusura bakmayın menümu paylaşayim dışarda tost yedim yanındada avuç içinden az kızartma 2 tane türk kahvesi akşam ise mercimek çorbası bi tane kabak dolması bi tane biber dolması 3 tanede yaprak sarması bi dilimde psta yedim
PeeerimmmCok tesekkur ederim seker kaptanim iyiki varsin öpüyorum kocaman
Nice yıllara Can'ım iyi ki doğdun
süpersin ya bu ne azim maşallah
afiyet olsun canım
Bende masalperisi diyorum arkadasın menüleri dengeli güzeldi ciddenHaftanin En iyi Menusu Oylama
@masalperisi_
@ParteMoralll
esmerm91
marlin18
@moon8187
Feraceli
S seydarella
K kova01
A Ayferelif
kizlar herkes alintilayip menusunu begendigi kisinin adinin karşisinayapsin0 son olarak kim daha cok begeni aldiysa onu secerek menusunu inceler ornek aliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?