- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #14.221
canım ya yaz sen bana bakma benim bu günlerde uçan kuşu canım çekiyo bir kaç saat sonrada hevesim gidiyo cokacimcoookcokacimcoookAY CANIM YA HAKLISIN VALLA YAZMICAM BI DAHA ÇÜNKÜ BENİMDE ÇEKİYOR ORUÇLU OLUNCA BİRİSİDE SÜNGER TATLISI YAZMISTI NE OLDUGUNU BILMIYORUM AMA HAYAL EDIYORUM VE CANIM ÇEKİYOR:1hug:
öyle yaparım artık off :sinifsinif:canım sık sık tartılma dengemiz hepten bozuldu cuma için perşemde günü iftardan önce tartılacaz herhalde bide wc problemin varsa ondanda öyle olur üzülme canım haftaya herşey düzelicekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saol ablacım opuyorumnanaktansanada çok geçmiş olsun canım benim ama şu iştah olayını biraz kontrol etmek lazım canımcım iftarda sofrada ve mutfakta fazla zaman geçirme:enbuyukkk:
Hanimlar makyaj yarismamizi oyladiniz mi;
Tiklayin;
http://www.kadinlarkulubu.com/makya.../307421-4-hayvan-temali-yarisma-oylamasi.html
canım teşekkür ederim.allah razı olsun.
canım benimde 7 ay oldu,şikayetlerim yok denecek kadar azalmıştı.ama bu aralar beden olarak çok yoruluyorum.sanırım ondan bu şikayetler nüksetti.birde tam iyileşememişim demekki.ama bugünüme şükür.ilk günlerimi düşününce bu çektiklerim çok büyük sıkıntılar değil.ama yinede insanın yaşam kalitesini düşürüyor.birde kriz anları gelmeye başladığında nasıl başa çıkacağımı az çok öğrendim.o yüzdende daha hafif atlatıyorum sıkıntılarımı.şimdi geldim doktordan tedavi süresini uzatıcaz dedi.ama aynı ilacı yarım alın dedi.daha fazla etki gösteriyormuş.nasıl oluyor anlamadım ama,ilacı ikiye bölünce vücuda dahamı çabuk dağılıyor nedir.şu tedavinin uzaması biraz canımı sıktı ama napalım.daha güzel günler için bu gerekiyorsa katlanıcaz.
sanada çok geçmiş olsun canım.rabbim şifanı versin.
sağol ablacım benimde bu ay inş bitecek ilacım bi aksilik olmazsa
sanada çok geçmiş olsun canım benim ama şu iştah olayını biraz kontrol etmek lazım canımcım iftarda sofrada ve mutfakta fazla zaman geçirme:enbuyukkk:
haaaaa haaaaaaa dondurmayı nasıl yazmışım
AY CANIM YA HAKLISIN VALLA YAZMICAM BI DAHA ÇÜNKÜ BENİMDE ÇEKİYOR ORUÇLU OLUNCA BİRİSİDE SÜNGER TATLISI YAZMISTI NE OLDUGUNU BILMIYORUM AMA HAYAL EDIYORUM VE CANIM ÇEKİYOR:1hug:
canım ya yaz sen bana bakma benim bu günlerde uçan kuşu canım çekiyo bir kaç saat sonrada hevesim gidiyo cokacimcoookcokacimcoook
bu arada ben az önce regl oldum ama bu saatten sonra bozmuycam orucumu napim iki saat var iftara bozulmaz her halde :bbo::1no2:
off off tartılmak istemiyorum demin tartıldım 82 mafoldumben nedir bu ya 2-2 artıyo kafamçokkarıştı
günaydın herkese dün iftarda 1 kase mercimek çorbası,1 tabak salata 5-6 kaşık tavuklu bulgur pilavı yedim ve 1 bardak ayranla bir kase komposto içtim.
sahurda bir dilim çavdar ekmeği,bir parça bayatlamış pide çavdar ekmeğim kalmamıştı o yüzden bayat pide yedim.peynir domates ve çay vardı.ha birde eşim kavun kesmiş bir iki dilim ondan yedim.sonra namazımı kılıp yattım diyecem ama uyuyamadım.7 ay önce anksiyete tedavisi görmeye başlamıştım,halada devam ediyorum ama vücudum çok aşırı yorgun olduğu zamanlarda yine tekrarlıyor rahatsızlık.ilk zamanlardaki gibi krizler olmuyor ama yinede çok etkiliyor beni.içimi sebepsiz bir huzursuzluk ve korku kaplıyor.uyuyamıyorum.sabaha kadar dua ettim ağladım geçmiyecekmi diye.ne olur kızlar dua edin benim için ve tüm hastalar için.çok kötü bir rahatsızlık.şimdi iyiyim ama birazdan doktora gidicem.doktor 8 ay ilaç tedavisi uygulayacağız dedi.7 ay oldu bir ay sonra kesmeye başlayacaktı.amqa böyle ara ara rahatsızlığım tekrarladığına göre tam olarak düzelme yok.gidip bir fikrini alacağım.bakalım n diyecek.belki ilacı değiştirir.bilmiyorum işte.rabbim cümle hasta kullarıyla birlikte banada acil şifalar versin.gelince görüşürüz yine
haklısın ablacm opuyorumnanaktanallahım ikinizede şifalar versinopuyorumnanaktan
bu tür hastalıklar uzun tedavi istiyo ilaçlarıda birden bırakılmıyo..
azaltılarak bırakılıyo zaten..
ama en önemlisi maneviyat..
kendinizi ilacı ve doktoru olun anamzemuszemus
bence anlaşılmasın diye öyle yazmışındır ya..kaydirigubbakcemile3
yogurt tatlısıda deniyo canım irmik revani gibi ama irmik yok..
zaten bozulmuştur ki
canım sen yediklerini yazmıyomusun yazda bi görelim ne yiyon ne içiyon
bende yarın tartılıp tartıyı 1 haftalığına kaldırıyorum
çok geçmiş olsun Allah şifasını verir inşallah
çok zor ya seni anlaya biliyorum benimde malesef buna benzer sıkıntılarım oluyo kendim başa çıkmak istiyorum doktora gidiyorum nedense doktorlar bana hiç güven vermiyor ilaç verip yolluyorlar secret yaıp kendimi normale döndürmeye çalışıyorum
secreti bana da öğretsene kız
canım teşekkür ederim.allah razı olsun.çok geçmiş olsun güzelim allah bir an önce kurtarsın seni bu dertten:teselli::teselli:
inşaallah canım çıkmaz birşey.insanın bu hastalıktan kurtulabilmesi için biraz kafa yapısını değiştirmesi lazım.mesela ben çok ince fikirliyimdir.herşeyi kafama çok takarım.herşeye üzülürüm.artık eskisi kadar takmıyorum ama iş işten geçti.hasta oldum birkere,inşaallah allahın izniyle kurtuluruz bu dertten.sağol ablacım benimde bu ay inş bitecek ilacım bi aksilik olmazsa
allahım ikinizede şifalar versinopuyorumnanaktan
bu tür hastalıklar uzun tedavi istiyo ilaçlarıda birden bırakılmıyo..
azaltılarak bırakılıyo zaten..
ama en önemlisi maneviyat..
kendinizi ilacı ve doktoru olun anamzemuszemus
ohhh ohhhhh yarasın diyecem yazık olacak sana.anam güye iftarda yememişin ama sonrasında hakını avucuna vermişsin dondurmanın.valla biz bu gidişle töbe zayıflayamayız.ii akşamalr kızlarrr
ben acayip bir iftar yaptım bu akşam son anda dondurma almış eşim bütün menüm alt üst oldu
2 bardak su 1 hurma tekrarsu
1 elma
herkez yemek yedi ben yemedim
yarım saaat sonra 2 kase kaymaklı dondurma üstüne vişne marmelatı döktüm bide
gece 12 de e 2dilim az tereyağlı tahıllı ekmekle az peynir 3 zeytinle kahvaltı
sahurdada çorba içerim heralde ekmeksiz
sağol canım allah razı olsun.gerçekten doktorlar hemen ilaca başvuruyorlar.ama tedaviyi geçiktirirsende daha büyük sorunlarla karşılaşabilirsin.sadece ilaçda yeterli olmuyor.gerçekten kitaptaki gibi iyi düşün iyi olsun felsefesi çok doğru.çok geçmiş olsun Allah şifasını verir inşallah
çok zor ya seni anlaya biliyorum benimde malesef buna benzer sıkıntılarım oluyo kendim başa çıkmak istiyorum doktora gidiyorum nedense doktorlar bana hiç güven vermiyor ilaç verip yolluyorlar secret yaıp kendimi normale döndürmeye çalışıyorum
slm kizlar benim pc yine yemeye basladi kafasini ya neyse
usarem ve domination gecmis olsun uzuldum gercekten insallah tez zamanda iyilesirsiniz tamamen allah butun hastalari acil sifalar versin
gelelim bana bende bugunlerde fena abartmaya basladim ya hayirlisi abartma derken cola iciyorum iftarda bir bardak bazen iki coktandir icmiyordum acisini cikartiyorum inanin cok canim istiyor ama ne yapim birde tatli tabi ramazanda benim kilo almama sebep unsurlardan birtanesi
bugun iftardan once tartilin kizlar ona gore kilo bildirimi yaparsiniz artik
hursultan canim sende bugun aksam girebilirsen sayet
cuma yarismacilarinin sonuc listesinden bizim en son bildirim yaptigimiz toblayu buraya kopyala sonrada ilk bastaki kilolari sil sadece gecen haftaki kilolar dursun renklerini felan ayarla ben geldigimde bakarim oldumu liste hazir olsun beraber yapalim
birde yarin benim misafirlrim gelecek yemege davetim var oyuzdne fazla kalamayabilirim birlikte yapin ben kontrol ederim oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?