Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben çıkıyom..yarına gelirsiniz demi ben yokum ya...
ama fırsat bulursam girerimopuyorumnanaktan

ah ne depresyonu girecek halim bile yok kaydirigubbakcemile3 nazar değdi bana azcık okuyun üfleyin bee
geçmiş olsun dikkat et kendine
yeşil çay falan iç sahlep varsa iç

her derde deva yeşilçay kaydirigubbakcemile5

günaydın herkese dün iftarda 1 kase mercimek çorbası,1 tabak salata 5-6 kaşık tavuklu bulgur pilavı yedim ve 1 bardak ayranla bir kase komposto içtim.
sahurda bir dilim çavdar ekmeği,bir parça bayatlamış pide çavdar ekmeğim kalmamıştı o yüzden bayat pide yedim.peynir domates ve çay vardı.ha birde eşim kavun kesmiş bir iki dilim ondan yedim.sonra namazımı kılıp yattım diyecem ama uyuyamadım.7 ay önce anksiyete tedavisi görmeye başlamıştım,halada devam ediyorum ama vücudum çok aşırı yorgun olduğu zamanlarda yine tekrarlıyor rahatsızlık.ilk zamanlardaki gibi krizler olmuyor ama yinede çok etkiliyor beni.içimi sebepsiz bir huzursuzluk ve korku kaplıyor.uyuyamıyorum.sabaha kadar dua ettim ağladım geçmiyecekmi diye.ne olur kızlar dua edin benim için ve tüm hastalar için.çok kötü bir rahatsızlık.şimdi iyiyim ama birazdan doktora gidicem.doktor 8 ay ilaç tedavisi uygulayacağız dedi.7 ay oldu bir ay sonra kesmeye başlayacaktı.amqa böyle ara ara rahatsızlığım tekrarladığına göre tam olarak düzelme yok.gidip bir fikrini alacağım.bakalım n diyecek.belki ilacı değiştirir.bilmiyorum işte.rabbim cümle hasta kullarıyla birlikte banada acil şifalar versin.gelince görüşürüz yine

günaydın kızlar geçmiş olsun usarem dualarımız senınle canım
ıFTAR MENÜM
DOMATES ÇORBASI
2 KÖFTE 2 ÇATAL PıLAV
2 ÇATAL BÖRÜLCE
SALATA
VE ÇAYLA BıR DıLıM GÜLLAÇ:kedi:

Kızlar günaydın. 1-2 gündür yemekleri de fazla yiyorum ya iştahım acıldı.ama bugün o kadar yemicem.

Ah ablacım bende 6 ay önce cok kötüydüm doktora gittim anksiyete-depresyon dedi 6 aydır antidepresan kullanıyorum. Cok zor ya ben artık atlattım eskisi gibi degilim senin de Allah yardımcın olsun kısa zamanda düzelir insallah.

İFTAR MENÜM
DOMATES ÇORBASI
2 KÖFTE 2 ÇATAL PİLAV
2 ÇATAL BÖRÜLCE
SALATA
VE ÇAYLA BİR DİLİM GÜLLAÇ:kedi:

canım teşekkür ederim.allah razı olsun.

canım benimde 7 ay oldu,şikayetlerim yok denecek kadar azalmıştı.ama bu aralar beden olarak çok yoruluyorum.sanırım ondan bu şikayetler nüksetti.birde tam iyileşememişim demekki.ama bugünüme şükür.ilk günlerimi düşününce bu çektiklerim çok büyük sıkıntılar değil.ama yinede insanın yaşam kalitesini düşürüyor.birde kriz anları gelmeye başladığında nasıl başa çıkacağımı az çok öğrendim.o yüzdende daha hafif atlatıyorum sıkıntılarımı.şimdi geldim doktordan tedavi süresini uzatıcaz dedi.ama aynı ilacı yarım alın dedi.daha fazla etki gösteriyormuş.nasıl oluyor anlamadım ama,ilacı ikiye bölünce vücuda dahamı çabuk dağılıyor nedir.şu tedavinin uzaması biraz canımı sıktı ama napalım.daha güzel günler için bu gerekiyorsa katlanıcaz.

sanada çok geçmiş olsun canım.rabbim şifanı versin.

çok geçmiş olsun güzelim allah bir an önce kurtarsın seni bu dertten:teselli::teselli:
ben şifayı kaptım herhalde felaket terliyom valla..kafamçokkarıştı
sanada geçmiş olsun güzelim havalar serinlemeye başladı biraz iki akşamdır daha iyi gündüz sıcak ama geceleri bari uyutuyo sendede hava değişimi olmuş olabilir canım opuyorumnanaktan
senin listelerin genelde güzel canım boşver öyle şok diyetleri elmayı armudu hayal kırıklığından başka bişi olmuyodelikafaduldendelikafaduldenopuyorumnanaktan
canım erken evlendin herhalde ne güzel kızın sana arkadaştır bende bir kızım olmasını çok isterdim ama allah bize oğlan verdi iştekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mirmirmirmirmirmirmirmir sorma ben mağazada merdiven altında kendime yatak yaptım çocuk sünger yataklarından öğleden sonra atıveriyorum kendimi oraya mirmirmirmirmirmirmirmir

ah güzelim aynı durumdayız hep benimde bişi yapacak halim yok galiba bende kilo alıyorum cuma günü yandık valla :bbo::bbo:kafamçokkarıştı

sağol ablacım benimde bu ay inş bitecek ilacım bi aksilik olmazsa

off off tartılmak istemiyorum demin tartıldım 82 mafoldumben nedir bu ya 2-2 artıyo kafamçokkarıştı

İFTAR MENÜM
DOMATES ÇORBASI
2 KÖFTE 2 ÇATAL PİLAV
2 ÇATAL BÖRÜLCE
SALATA
VE ÇAYLA BİR DİLİM GÜLLAÇ:kedi:

anam bu site benim için biraz zararlımı oluyo ne ne okusam canım çekiyo benim şimdide börülce istiyorum bak dün bi onu almamıştım pazardan
klava:klava:delikafadulden

off off tartılmak istemiyorum demin tartıldım 82 mafoldumben nedir bu ya 2-2 artıyo kafamçokkarıştı

canım sık sık tartılma dengemiz hepten bozuldu cuma için perşemde günü iftardan önce tartılacaz herhalde bide wc problemin varsa ondanda öyle olur üzülme canım haftaya herşey düzelicekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sanada çok geçmiş olsun canım benim ama şu iştah olayını biraz kontrol etmek lazım canımcım iftarda sofrada ve mutfakta fazla zaman geçirme :enbuyukkk:

dün akşam iftarda bir kase çorba
bir tabak izmir köfte
bir kase cacık yedim
iki saat sonra üç tatlı kaşığı gondurma
sahurda 1 haşlanmış yumurta domates salatalık
1 dilim peynir 4 yeşil zeytin bir dilim pide:kedi::kedi:

anam bu site benim için biraz zararlımı oluyo ne ne okusam canım çekiyo benim şimdide börülce istiyorum bak dün bi onu almamıştım pazardan
klava:klava:delikafadulden

AY CANIM YA HAKLISIN VALLA YAZMICAM BI DAHA ÇÜNKÜ BENİMDE ÇEKİYOR ORUÇLU OLUNCA BİRİSİDE SÜNGER TATLISI YAZMISTI NE OLDUGUNU BILMIYORUM AMA HAYAL EDIYORUM VE CANIM ÇEKİYOR:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…