- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #142.161
Hadi inş canımAyy teşekkür ederim kuzum bende cok heyecanliyim annem acayip sağlıklı yasayan 1 kadindir 106 kilodan 78 kiloya düştü yaşam tarzini degistirerek bana kilo aldiracagini düşünmüyorum aksine 7li rakamlari görürüm belki orda insallahhh
Protein gününü sabahtan akşama kadar sadece saf protein tüketerek yapiyorum canim mesela sabah yumurta peynir yağ kiyma gibi seyler yiyorum öğle tavuk ayran akşamda ekmeksiz yogurulmus köfte veya et veya balik falan yiyorum günü böyle bitiriyorum kuzumProtein gününü nasıl yapıyorsun tatlım?
Bide karabuğday kürünü yazar mısın denicem artık herşeyi tartıda artı gördüm bugün
Protein gününü sabahtan akşama kadar sadece saf protein tüketerek yapiyorum canim mesela sabah yumurta peynir yağ kiyma gibi seyler yiyorum öğle tavuk ayran akşamda ekmeksiz yogurulmus köfte veya et veya balik falan yiyorum günü böyle bitiriyorum kuzumkarabuğdayi da yagsiz tuzsuz pişiriyorum sabah kahvaltıda bir haslanmis yumurta salatalik domates az peynir yanina yogurtlu karabugdayla kahvaltiyi yapiyorum sonra acıktıkça yogurtlu karabuğday yanina da elma yiyorum
Baktım ama haftalar önce kampanyalı ürün olarak gelmiş ve bitmişKiz ben onu bimde gördüm sanki baktinmi oraya :))
Noldu kasin gozun niye oynuyo
canm online siparis ver inşALLAH bulundugunz bilgeye sip.vardrBaktım ama haftalar önce kampanyalı ürün olarak gelmiş ve bitmiş
Bencede yeme artik lütfen tatlm canin cok tatli çekerse egerki tarçınlı süt ic haaa cok tatli cekince insanın cani sütle felan tatmin olmuyor ama napalmVur vala hakettim
Yemicem artık
Kuzum menülerin harika bir hal almaya basladi tek bir dipnot geçeceğim leblebi yerine baska birsey ye canm 1 avuc leblebi 1 dilim ekmek ederSlm kızlar menüm
Sabah 1 yumurta 5 tuzsuz zeytin bol yeşillik 1 dilim çavdarlı karabuğdaylı ekmek
Ara rezene çayı 6 çiğ fındık
Öğlen 6 kaşık sebze yemeği az yağlı 1 dilim ekmek yarım kase yoğurt mevsim salata
Ara 1 çay bar beyaz leblebi 2 ceviz
Akşam bol yeşillikli yeşil mercimek salatası 1 su bar ayran
Ara 1 hurma 2 badem yeşil çay
Sana ceza veresm geldi yani tee o derece kizdimKizlar aksam son dakka esim gelince kuafire gittik kizimla ilgilnedi sagolsun kuaforde arkadasi zaten..saclarimi biyattim daha acik isterken eski sacimdn daha koyu oldu ama bu sefer gri oldu gercekten
anca gelebildik..c.tesi gidicm tekrar balyaj aticaz bakalim nasl olcakkk
ben aksam 1 tane yagsiz kofte yedim kizima yapmistim yemedi benle esim yedik
onun disinda baska bisey yemedim..
esmerm91 SekerPancarii tubi_klc canimm bebe biskuvisi cok kalorili biliorum ama dayanamadm yedim bidaha asla evime girmicek zatn almam normalde kizima kayinvalidm almis bende kiramadm aldim acmayz die dusundm ama aciverdim biandaaa hic yakismadi bana dimiiii offff Cuma gunu gorurum tartida ciciyi bennnn
ver tabiki canm bnde cok kizdim valla ama iste bende aylardr dayaniorum bikiosunz ne sofralardan agzima lokma surmedn kalktim bu aralar az biraz şimardm galiba ama toparlicm cnm aksma ac kaldim onun icin ne sagliksizSana ceza veresm geldi yani tee o derece kizdim
ayyyyy dimiii bence gecicek beniii bende toparlaniyim hemem rakibem ipleri sıkı tuttu vallahhhhhKuzum menülerin harika bir hal almaya basladi tek bir dipnot geçeceğim leblebi yerine baska birsey ye canm 1 avuc leblebi 1 dilim ekmek eder
Hahahaha bencedeee kiskandi bizi
Şurda hedefe 4 kala mi dayanamiyosn yani moon ne kaldi ya surda hedefe ne kaldi!ver tabiki canm bnde cok kizdim valla ama iste bende aylardr dayaniorum bikiosunz ne sofralardan agzima lokma surmedn kalktim bu aralar az biraz şimardm galiba ama toparlicm cnm aksma ac kaldim onun icin ne sagliksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?