Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canim ohh annecine kavusuosun hemde izmir neguzeldir bu mevsimde..dikkat et yemene icmene canm tatil modu seni sendn almasin iyi eglenceler tatlimm bildirimleri i bekliyoruz ihmal etme bizi
Ayy teşekkür ederim kuzum bende cok heyecanliyim annem acayip sağlıklı yasayan 1 kadindir 106 kilodan 78 kiloya düştü yaşam tarzini degistirerek bana kilo aldiracagini düşünmüyorum aksine 7li rakamlari görürüm belki orda insallahhh

6 cici bebe nedir moon ya

Kizlar ben bu aralar oturup bisey yemiyorum hep bi kosturmadir gidiyor yolculuk hazırlıkları malum sabah kızlara hazırladım küçük kızımı doyurdim kendim ne yedim hatırlamıyor m bile öğlen carsiya gittim bisey yemedim carsidan gelirken cocuklara simit almıştım onun ceyregini yedim aksamda 1 kase mercimek corbasi mucver yedim

Birde büyük dilim aferin sana meggieee

Protein günü yapmak bana her zaman ertesi güne güzel kilo kaybı göstermiştir tatlim birde karabuğday kürü denedim oda çok iyi

Canim emzirmeyi biraktiğinda nasil küçüldüğüne inanamicaksin e kilo da veriyosuunn küçülür merak etme

Protein günü yapmak bana her zaman ertesi güne güzel kilo kaybı göstermiştir tatlim birde karabuğday kürü denedim oda çok iyi

Protein gününü nasıl yapıyorsun tatlım?
Bide karabuğday kürünü yazar mısın denicem artık herşeyi tartıda artı gördüm bugün

Afiyet olsun canım ama metabolizman böyle yavaşlar tansiyonun düşer canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…