- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #142.321
Sana yokOffff hemde ne güzel olur bende geliyomm
İki saat zumba yapsan su olur buharlaşirsin kız2 saat 11 dakika yürümüsüm bugün 360 kalori yakmışım. Tabi doğruysa bu alet öyle gösteriyoo
Kiz nerden buluyosun böyle smileyleriçok tatli
Yaaa çokk guzellleeerSeviyorum böyle değişik smileyları kullanmayı
HahahahahahOffff hemde ne güzel olur bende geliyomm
ustune acili salca sosAhaholuuuur vallaaa pek severinnn
Kız çok mu zor bu zumba denen seyİki saat zumba yapsan su olur buharlaşirsin kız
Zor değildir hic yapmadim ama çok ter attiriyor ondan dedimKız çok mu zor bu zumba denen sey.
5 kilo vereyim yeter fazlasında gözüm yok
kii
Geliiyoomm ahaaHahahahahahsendemi yulaflar daha guzel kiz
ustune acili salca sos
Biz seninle tanişmadik megiii ben takimin eski kaptaniSeviyorum böyle değişik smileyları kullanmayı
Kız çok mu zor bu zumba denen sey.
5 kilo vereyim yeter fazlasında gözüm yok
kii
Ayyy masaaallhh sen bu vucut kitle şeysini yerle bir etmişssin bacım tü tü nazar değmesin :))Biz seninle tanişmadik megiii ben takimin eski kaptani21 yasindayim evliyim 3 buçuk yasinda bi prensesim var 165 boyum 53 kiloyum @ParteMoralll M marlin saygılarimi sunarim
Yani her fırsatta kilonu yazıyosun dimiiiBiz seninle tanişmadik megiii ben takimin eski kaptani21 yasindayim evliyim 3 buçuk yasinda bi prensesim var 165 boyum 53 kiloyum @ParteMoralll M marlin saygılarimi sunarim
Marlincim naber canım gorusemez oldukkYani her fırsatta kilonu yazıyosun dimiii
Kuru kara seniiiii
Vay harikaaaaa kuzum1 saat zumba 485 kaloriymiş canım
Canım allah yardımcın olsun .hayırlısiyla kazasız belasız gidip dönersiniz inşallah. Anneciğinle hasret giderirsin ne güzelKızlar yolculuğa bir gün kala heycan çöktü malum hazırlıklar yarin daha yoğun bir gün olacakkk dua edin rabbim herkesin yardımcısı olsun
Iyiyim canim şükür. Bayadir yoktum bende bugün tekrar döndüm aranizaMarlincim naber canım gorusemez oldukknasil gidiyor
Biz seninle tanişmadik megiii ben takimin eski kaptani21 yasindayim evliyim 3 buçuk yasinda bi prensesim var 165 boyum 53 kiloyum @ParteMoralll M marlin saygılarimi sunarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?