- 28 Nisan 2016
- 6
- 7
- 1
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #142.501
Nasl veryosunuz bukadar kolayAyy her bir kilo bile gittiginde insan çok mutlu oluyorrr insallah bi daha hiccc almayizzeylule 15 kilo kadar verebilirsin kuzum güncel kilon ve hedef kilon neydi haftada ortalama 1 kilo versen superrr 500 gr da harika ne kadar gitse kar
Düzenli diyet ve egzersizle haftada nerdeyse 1 kilo gidiyor kuzum ama kişiden kişiye değişirNasl veryosunuz bukadar kolay
Sende bize katilmak ister msnNasl veryosunuz bukadar kolay
Nedennn olmasinn tatlimmm zayif olmak harika bi duydu helede yaz geldi ince giysilerin altinda daha fit durmak istemez msnZayflamak icin geldm tatlım ama pek azim yok bende
Kuzum lahana corbasini icebldgin icin tebrik ediyorum ben tovbe ettimmm daha icemem valla tadini hic begenmiyorum kuzuuuuumenun cok guzel balimm
Allah kolaylik versinBastım baharatı limonu kuzum yinede midem alabora oldu ya
Yarın salata yicem hep, cumartesi de kabak domates falan haşlar yerim 3 gün yapıcam
HoşbuldumTeşekkürler hoşgeldin
Oy kiyamam kuzumm kolay gelsinBastım baharatı limonu kuzum yinede midem alabora oldu ya
Yarın salata yicem hep, cumartesi de kabak domates falan haşlar yerim 3 gün yapıcam
canim takimda 8 kişiyiz bu hafta
Yavaş vermek en iyisi kuzum ama bence 65 olursunnnn
canim @Apriori123 ailesinin yanina gitti izmirr bildirim yapicak canim
Oy kiyamam kuzumm kolay gelsinkuzum firinda yagsiz cips gibi de yapablrsn haslanimca tadlari.kotu oluyo firinda kitir kitir olıyor tavsiyem kuzummm
Harika fikir kuzum öyle yapayım en iyisi
İyiyim canım çok üzüldüm ya banlandığını duyunca durduk yerde neyseki çok uzun sürmedicanimmmm hosbuldum iyiim sen nasilsin tatlimmm
Kuzum bende soyle yapıyorum haslamak yerine cips seklinde patlicanla kabakllari dogruyorum kuzum bahararliyorum firina atıyorum uzerine kizariyor sonra alıyorum uzerine yogurtla domatesle yiyiorum sifir yag bazen oyle yapıyorum sade yoğurt ekmeden tabağa koyuyom cips givi citir citir yiyom
Bende deniyim diyet yemeklerinden tiksindim resmen haşlaya haşlaya sebze yemekleriyle ilgili tarif verin kızlar bana nasıl lezzetlendirebilirimKuzum bende soyle yapıyorum haslamak yerine cips seklinde patlicanla kabakllari dogruyorum kuzum bahararliyorum firina atıyorum uzerine kizariyor sonra alıyorum uzerine yogurtla domatesle yiyiorum sifir yag bazen oyle yapıyorum sade yoğurt ekmeden tabağa koyuyom cips givi citir citir yiyom
Vayy mankenliğe başvur kızBende yapıyorum onuuayy monnn senin vücut ölçulerin ne bakalim benden ince msn ben yarin ölçüp yazicimm ama en son ölçtüğümde göğüs 88 bel 67 kalça 94 dü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?