- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #14.241
merhaba kızlar
bende ramazanda tatlısız duramıyorum yemekten sonra mutlaka tatlı yıyorum :kedi:
bırturlu kendımı dıyete veremedımmafoldumben
ancak ramazandan sonra gelırım aranıza onu haber vereyım dedımopuyorumnanaktan
yarın lısteyı kontrol ederım neslıhan merak etmezemuszemus
sizi oyuncular sizi usaremle nazco oyun oynuyor kizlar haberiniz olsun yarisa orda mi devam ediyonuz kiz
yaaa yakalandık valla nazcom.ya kaptan geliyorum kimsecikler yok.işlerde yok bu ara napayım orucumda ağzımda kapalı,bişeyde yiyemiyorum canım sıkılıyor.bende oyunlara takılıyorum.
aferim aferim insan oturur basari tarihcelerini inceler ne bilim iste diyet hakkinda bilgi toplar gelir burda yayinlar uff domination nerde gozunu sevdigim belli oluyor olmadigi bak
sizi sizi
saka yapiyorum kizlar oynayin anacigim hep diyet hep diyet olmaz demi ama
hmm okurum fırsat bulursam kaydirigubbakcemile3the secret kitabı alıyosun okuyosun o kadar canımmm
kişisel gelişim kitaplarınında çok faydası oluyo
kısaca güzel düşünün güzel olsun
[/QUOTE]canım teşekkür ederim.allah razı olsun.
inşaallah canım çıkmaz birşey.insanın bu hastalıktan kurtulabilmesi için biraz kafa yapısını değiştirmesi lazım.mesela ben çok ince fikirliyimdir.herşeyi kafama çok takarım.herşeye üzülürüm.artık eskisi kadar takmıyorum ama iş işten geçti.hasta oldum birkere,inşaallah allahın izniyle kurtuluruz bu dertten.
sağol canım.gerçekten doğru söylüyorsun.ilaçlar biryere kadar idare eder.biz kendi kendimizi tedavi etmeliyiz.oda yeri geldiğinde boşver diyebilmekten geçiyor bence.
ohhh ohhhhh yarasın diyecem yazık olacak sana.anam güye iftarda yememişin ama sonrasında hakını avucuna vermişsin dondurmanın.valla biz bu gidişle töbe zayıflayamayız.
sağol canım allah razı olsun.gerçekten doktorlar hemen ilaca başvuruyorlar.ama tedaviyi geçiktirirsende daha büyük sorunlarla karşılaşabilirsin.sadece ilaçda yeterli olmuyor.gerçekten kitaptaki gibi iyi düşün iyi olsun felsefesi çok doğru.
slm kizlar benim pc yine yemeye basladi kafasini ya neyse
usarem ve domination gecmis olsun uzuldum gercekten insallah tez zamanda iyilesirsiniz tamamen allah butun hastalari acil sifalar versin
gelelim bana bende bugunlerde fena abartmaya basladim ya hayirlisi abartma derken cola iciyorum iftarda bir bardak bazen iki coktandir icmiyordum acisini cikartiyorum inanin cok canim istiyor ama ne yapim birde tatli tabi ramazanda benim kilo almama sebep unsurlardan birtanesi
bugun iftardan once tartilin kizlar ona gore kilo bildirimi yaparsiniz artik
hursultan canim sende bugun aksam girebilirsen sayet
cuma yarismacilarinin sonuc listesinden bizim en son bildirim yaptigimiz toblayu buraya kopyala sonrada ilk bastaki kilolari sil sadece gecen haftaki kilolar dursun renklerini felan ayarla ben geldigimde bakarim oldumu liste hazir olsun beraber yapalim
birde yarin benim misafirlrim gelecek yemege davetim var oyuzdne fazla kalamayabilirim birlikte yapin ben kontrol ederim oldumu
anam dominoşumu yakaladım ses ver kız napıyorsun
ne diyosun güzelim ya bizde seni özleriz kızım şöyle bir beşdakka girer çıkarsın okullar açılınca fazla takılmazsın hem kopmamışta olursun o zaman :1hug::1hug:kızlar çok yorgunum pc başındayım ama öyle bakıyorum bişey yapacak halim de yok kafamçokkarıştı sohbete de bu sefer artık daha girmiyorum zaten kavga ettim resti çektim çıktım bugün dengesiz kişiler zaten moralimi bozdu :umursamaz: aamaan neyse. kızlar bu arada son 3 haftamız mafoldumben daha girebileceğimi sanmıyorum bu günleri iyi değerlendirelim mafoldumben off off dua edin bana kızlar bol bol derslerim için :Saruboceq: bu sene iyi geçsin tatillerde yine sizinleyim ama sengözlerimebaksanab of çok özlicem mafoldumben duygulandım şimdi :gitme:
bu ramazan bi haller oldu sana be güzelim :teselli::teselli::teselli:kaydirigubbakcemile3nnapiyim ruh gibiyim bakıyorum öyle
canım ben şimdi bildiremem iş yerinden giriyorum nete eve gidince tartılırım yada ben oruçlu değilimya yarın sabah tartılıp işe gelince yazarım şeker opuyorumnanaktan:1hug:SLM KIZLAR GİREMEDİM BUGUN OO KAPTANIMIZDA GELMİŞ NESLİŞ YEMEĞE DEVAM EDERSEN BURDAN ÇIKIŞ YOK ONA GÖRE sositososito
EVDEKİ LANET BİLGİSAYAR EKRANI GOSTERMIYO CANIM YA AMA SABAHTAN YAPARIM TABLOYU TABİ ARKADASLAR ERKNDEN VEYA AKSAMDAN BILDIRIRLERSE İFTRADA AZ KALDI
NEYSEKİ ANNEME DAVETLİYİZ YOL ÇEKMİCEM BUGUNkaydirigubbakcemile
kızlar tartıldım ve 81 mafoldumben mafoldumben mafoldumben ben nerde yanlış yaptımmm Allahımmmmm senağlama senağlama senağlama mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben senağlama senağlama senağlama
gitti bu kadar emek tam 3 kg kolay mı ben en az 1 ayda verdim bu kadar kiloyu. eski halime geri döndüm. hayallerim bitti artık yok çok uçmuşum düşmem kolay oldu :gitme: mafoldumben mafoldumben
dur kız sakin ol bi yere gitmez o kadar emeklmaz: lmaz: daha önünde zaman var demekki daha fazla ciddiye alıp daha çok uğraşman gerekiyo toparlanma zamanı öyle hemen yılmak yok :umursamaz::umursamaz:insanlar bir haftada veriyo 3 4 kilo demekki çok istemek gerekiyo toparlan ve çok iste artık bırak ağlamayı delikafaduldendelikafadulden:enbuyukkk:
ramazanda nasıl vericem :çok üzgünüm: okula yine eski şişko halimle başlıcam hayallerim suya düştü :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
kızlar iftarda ayran çorbası mı yoğurt çorbası mı bilmiom öyle bi çorba yedim kaydirigubbakcemile3 azıcık zeytnyağlı fasilye kaydirigubbakcemile3 bi de annem kemalpaşa yapmış 2 tane ondan aldım :kedi: ben neden kilo aldığımı buldum galiba ramzanın her günü tatlı yiyorum delikafadulden
hirayyy yemee bak pişman olursun ben oldum :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?