Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hosgeldin guzelim sen hala yiyormusun ya uf gir artik su diyet moduna lutfen ramazandan sonra gel guzelim yanliz ben olmiyacagim sen gittin turkiyeye sira bende degilmi ama 1.5 kalacagim turkiyede ordan arada bir ugrarim belki ya bakalim soz vermeyim
su liste olayin agelince guzelim uzaktan izle benim gibi son an kadar eger sorun olursa mudahale eedersin olurmu guzelim cunku artik ogrenmelri vede senden benden baska birilerininde yapmasi gerektigini dusunuyorum oldumu guzelim ama sen yinede gel

yaaa yakalandık valla nazcom.ya kaptan geliyorum kimsecikler yok.işlerde yok bu ara napayım orucumda ağzımda kapalı,bişeyde yiyemiyorum canım sıkılıyor.bende oyunlara takılıyorum.

aferim aferim insan oturur basari tarihcelerini inceler ne bilim iste diyet hakkinda bilgi toplar gelir burda yayinlar uff domination nerde gozunu sevdigim belli oluyor olmadigi bak
sizi sizi
saka yapiyorum kizlar oynayin anacigim hep diyet hep diyet olmaz demi ama

kız allah iyiliğini versinben oyun oynamıyorumda girmediğim topikte kalmadı bu arada az önce karın gerdirme topiğindeydim benim şu koca göbek aklıma takıldı da

kızlar çok yorgunum pc başındayım ama öyle bakıyorum bişey yapacak halim de yok kafamçokkarıştı sohbete de bu sefer artık daha girmiyorum zaten kavga ettim resti çektim çıktım bugün dengesiz kişiler zaten moralimi bozdu :umursamaz: aamaan neyse. kızlar bu arada son 3 haftamız mafoldumben daha girebileceğimi sanmıyorum bu günleri iyi değerlendirelim mafoldumben off off dua edin bana kızlar bol bol derslerim için :Saruboceq: bu sene iyi geçsin tatillerde yine sizinleyim ama sengözlerimebaksanab of çok özlicem mafoldumben duygulandım şimdi :gitme:

the secret kitabı alıyosun okuyosun o kadar canımmm

kişisel gelişim kitaplarınında çok faydası oluyo

kısaca güzel düşünün güzel olsun
hmm okurum fırsat bulursam kaydirigubbakcemile3
[/QUOTE]
ahh inşallah ablacımm artık o ilacın adını bile görmek istemiyorum o kadar bıktım :sinifsinif:

çok sağol ablacımm opuyorumnanaktan

SLM KIZLAR GİREMEDİM BUGUN OO KAPTANIMIZDA GELMİŞ NESLİŞ YEMEĞE DEVAM EDERSEN BURDAN ÇIKIŞ YOK ONA GÖRE sositososito
EVDEKİ LANET BİLGİSAYAR EKRANI GOSTERMIYO CANIM YA AMA SABAHTAN YAPARIM TABLOYU TABİ ARKADASLAR ERKNDEN VEYA AKSAMDAN BILDIRIRLERSE İFTRADA AZ KALDI
NEYSEKİ ANNEME DAVETLİYİZ YOL ÇEKMİCEM BUGUNkaydirigubbakcemile

kızlar tartıldım ve 81 mafoldumben mafoldumben mafoldumben ben nerde yanlış yaptımmm Allahımmmmm senağlama senağlama senağlama mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben senağlama senağlama senağlama

gitti bu kadar emek tam 3 kg kolay mı ben en az 1 ayda verdim bu kadar kiloyu. eski halime geri döndüm. hayallerim bitti artık yok çok uçmuşum düşmem kolay oldu :gitme: mafoldumben mafoldumben

ne diyosun güzelim ya bizde seni özleriz kızım şöyle bir beşdakka girer çıkarsın okullar açılınca fazla takılmazsın hem kopmamışta olursun o zaman :1hug::1hug:
kaydirigubbakcemile3nnapiyim ruh gibiyim bakıyorum öyle
bu ramazan bi haller oldu sana be güzelim :teselli::teselli::teselli:
canım ben şimdi bildiremem iş yerinden giriyorum nete eve gidince tartılırım yada ben oruçlu değilimya yarın sabah tartılıp işe gelince yazarım şeker opuyorumnanaktan:1hug:
kızlar tartıldım ve 81 mafoldumben mafoldumben mafoldumben ben nerde yanlış yaptımmm Allahımmmmm senağlama senağlama senağlama mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben senağlama senağlama senağlama

offffffffffffffoofffffffffffffffffffffffffffffffffoffffffffffffffffffffffffffflmaz:lmaz:klava:

gitti bu kadar emek tam 3 kg kolay mı ben en az 1 ayda verdim bu kadar kiloyu. eski halime geri döndüm. hayallerim bitti artık yok çok uçmuşum düşmem kolay oldu :gitme: mafoldumben mafoldumben

dur kız sakin ol bi yere gitmez o kadar emeklmaz:lmaz: daha önünde zaman var demekki daha fazla ciddiye alıp daha çok uğraşman gerekiyo toparlanma zamanı öyle hemen yılmak yok :umursamaz::umursamaz:insanlar bir haftada veriyo 3 4 kilo demekki çok istemek gerekiyo toparlan ve çok iste artık bırak ağlamayı delikafaduldendelikafadulden:enbuyukkk:

ramazanda nasıl vericem :çok üzgünüm: okula yine eski şişko halimle başlıcam hayallerim suya düştü :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

ramazanda nasıl vericem :çok üzgünüm: okula yine eski şişko halimle başlıcam hayallerim suya düştü :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

canım senin kulağını çekmek lazımm

hala yediklerini yazmamışsın
ramazanda da kilo verirsin ben 1 haftada 2 kilo vermişim sende verirsin senin metebolizmn benimkinden hızlıdır

iftarda sadec çorba içmeyi düşünüyorum
bu gece baklava var 1 tane yiyebilirmiyim 1 tanecikk

kızlar iftarda ayran çorbası mı yoğurt çorbası mı bilmiom öyle bi çorba yedim kaydirigubbakcemile3 azıcık zeytnyağlı fasilye kaydirigubbakcemile3 bi de annem kemalpaşa yapmış 2 tane ondan aldım :kedi: ben neden kilo aldığımı buldum galiba ramzanın her günü tatlı yiyorum delikafadulden
hirayyy yemee bak pişman olursun ben oldum :sinifsinif:

menülerimiz aynı canım bende önce1 hurma yedim 4 bardak su içtim 15 dakika sonra soğuk ayran çorbası zeytinyağlı fasulyeden sadece 1 tane fasulye yedim o kadar 1 dilim tahıllı ekmek

baklava 1 tanecik yiycem valla canım çekiyo
sende bi daha tatlı yeme canım 2 tane kemalpaşa yemişsin birde 1 tane yetmiyomuu h

elma çayı yaptım ondan içiyorum iftarda ve sahurda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…