- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #142.641
Hmm anladm canm geçmiş olsun ne kadarlik evlisin? Yas kac balimAMIN kuzum
Balim ben dusuk yaptim psikolojik korku olustu bendekiloda hamilelik zamaninda sorun oluyor diye dusundum kuzum ben saglikli olayımki bebiste saglikli olsun diye su kilolardan kurtulayim kendimi rahat hsedeyim balimmm
Ovv harika masallah canmGünaydın canlar guzel haberlerle geldimmmm
Geçen hafta 77.9
Bu hafta 76.5
Fark 1.4
Oran 1.79
Hmm anladm canm geçmiş olsun ne kadarlik evlisin? Yas kac balim
Ovv harika masallah canm
Haftaya 6lari gorursun kuzumm benceAllahimm şükürler olsun 6li rakamlara iyice yaklaştım
Bende 25 yasindayim canm 2.5 senelik de evliymCok sagol canimmm26 yasindayim kuzum 9 aylik evliyim sen kuzum
Evet canm ikimizde ayni vermisiz ayy insallah görürüm ya heycanla haftayi bekliyorm1.4 vermisiz ikimizde ayni kuzucummm senide cok tebrik ederimmm
Haftaya 6lari gorursun kuzumm bence
Dünden mide agir olunca sabahda tartida fazla eksi göremedin haliyle tabi.neyse canm olan olmus artik haftaya daha güzel telafi edersnHerkese günaydın.aslında pazartesi daha çok vermiştim. Ama dün arkadaşlarımızla kutlama yemeğine gittik.çok uzun süredir tüp bebek de yaptırmasına rağmen çocuğu olmuyordu.şuan 5 haftalık hamile.hem de kendiliğinden.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.neyse balıkçıya gittik.salata ızgara balığın yanında kalamar, patates kızartması meze ayva tatlısı falan gözüm döndü.normalde ben masaya bile söylemiyorum yememek için ama onlar isteyince kendime hakim olamadım.bugün dikkat edeceğim 50 dk zumba yapacağım
Tebrikler canm cok iyiGünaydın kızlar
Geçen hafta 64.600
Bu hafta: 63.800
Bende 25 yasindayim canm 2.5 senelik de evliym
Günaydın kızlar
Geçen hafta 64.600
Bu hafta: 63.800
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?