- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #142.661
Herkese günaydın.aslında pazartesi daha çok vermiştim. Ama dün arkadaşlarımızla kutlama yemeğine gittik.çok uzun süredir tüp bebek de yaptırmasına rağmen çocuğu olmuyordu.şuan 5 haftalık hamile.hem de kendiliğinden.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.neyse balıkçıya gittik.salata ızgara balığın yanında kalamar, patates kızartması meze ayva tatlısı falan gözüm döndü.normalde ben masaya bile söylemiyorum yememek için ama onlar isteyince kendime hakim olamadım.bugün dikkat edeceğim 50 dk zumba yapacağım
Evet pazartesi 66ydım dün abartmasaydım 65 i görürdüm.bu hafta çok dikkat edeceğimDünden mide agir olunca sabahda tartida fazla eksi göremedin haliyle tabi.neyse canm olan olmus artik haftaya daha güzel telafi edersn
İnşallah canım.bugün iyi bir zumba yapayım da dünü telafi edeyimDunden kaynaklanmis canim bence pazartesi daha az gosterirsin tebrik ederim ne guzel 6li sayilardasinnnbende zumbaya baslicam baktim az videoya harikaymiss
Tebrikler kuzucum
Bizden de size cok selam tatlim.Tartidan tartıya değişiyor canım. Moralini bozma devam et sen.Annecigimin yanindan hepinize selamlar kizlarrr :))(
Geçen hafta 82.2
Bu hafta 82.6
400 gram fazla ciktm kizlar ama yolculuğun şişkinliği olabilir bide tarti farkli
Kolay gelsin kuzumİnşallah canım.bugün iyi bir zumba yapayım da dünü telafi edeyim
Daha ne olsun kuzum 63 5li rakamlara ramak kalmisTeşekkürler balım çok fazla değil ama 63ü gördüm en azından
Teşekkürler canım.evet hersey kafada bitioLeydicuruz hosgeldin canimmm once karar vermekle basliyor herşey..
Canim bazi tatsizlklar oldu burda sanirim o yuzden bana destek amacli bosver denildi seninle ilgili degil...tabiki bildirimini yapip devam edebilirisn ama en azindan herhangi bi problem oldugunda bi msj atip bu hafta katilimda bulunamicani belirtirsen sorun kalmaz canim tmm mi..Problemde her neyse bi an once uzaklassin sendennnnBi yere gitmedim ben aman bosverilcek bişey yok anlayan anladı sadece bu hafta iyi değildim gelemedim buralara eğer bi sorun olmazsa tekrar katilicam kaptanımız uygun görürse
ayyyyy ne hatika ya 1.4 benim geride kaldi o 1.5 2 kilo verdigim haftalarGünaydın canlar guzel haberlerle geldimmmm
Geçen hafta 77.9
Bu hafta 76.5
Fark 1.4
Oran 1.79
canimmmm haftasonu dikkat edersen p.tesi 63ü tartida bil canim benim yemeyince gidiooo guzellllll rakibemmm benimmmDün bozmasaydım daha çok giderdii neyse artık tam gaz dvm
Canimmm tebrikler valla ben henuz tartilmadm ama bu haftada pek dikkat edemedim dikkat ettimde diyet gibi olmadi ogun atladim hep falan muz cok yedim 1 aksam doomgunundeydim iste sen düşün seni tebrikk ederim canim 56 haftaya garantide inşALLAH..ama kiz sende mezunluga yaklastin nolcak boyleGeçen hafta; 57.9
Bugün; 57.5
Giden; _400 gr
O kadar kaçamağa rağmen çok iyiii. Artı bekliyordum aslında. İyi moral oldu bana
kizzzz esmerimmm yaaa harika 1.4 cani gonulden kutluorum canim 6lara cooookkkk az kaldiiiii***14.TAKIM 463. ETAP***
Marlin18(57.9/57.5/ 0.4/%0.69)
Moon8187 (61.8///%)
ParteMoralll ( 71.0///%)
Ayferelif (64.8 /64.2 / 0.6/%0.92)
esmerm91 (71.7 /70.3/1.4 /%1.96)
kova01 ( 66.7///%)
Seydarella(55.3///%)
Masalperisi ( 77.9 /76.5/ 1.4/%1.79)
tubi_klc ( 82.9/ / /%)yeni üye başlangic tarihi 13 Nisan 2016 başlangıç kilo 83.5 hedef kilo: 75
Feracelli ( 84// /%)kendi istegiyle gruptan ayrildi
14.takım ortalamasi:%
Hayirli Cuma'lar canimmmmGünaydın kızlarhayırlı cumalar bolll eksilerr
ayyyyy ne hatika ya 1.4 benim geride kaldi o 1.5 2 kilo verdigim haftalartebrik ediyorum canimmm nazar degmesinnn
[/QUOTE]***14.TAKIM 463. ETAP***
Marlin18(57.9/57.5/ 0.4/%0.69)
Moon8187 (61.8///%)
ParteMoralll ( 71.0///%)
Ayferelif (64.8 /64.2 / 0.6/%0.92)
esmerm91 (71.7 /70.3/1.4 /%1.96)
kova01 ( 66.7/66.4/0.3/%0.45)
Seydarella(55.3///%)
Masalperisi ( 77.9 /76.5/ 1.4/%1.79)
tubi_klc ( 82.9/ / /%)yeni üye başlangic tarihi 13 Nisan 2016 başlangıç kilo 83.5 hedef kilo: 75
Feracelli ( 84// /%)kendi istegiyle gruptan ayrildi
14.takım ortalamasi:%
Canim uzme lendini sadece persembe aksami olmasi kotu olmus dün menude gormedim ben bunlari canimmHerkese günaydın.aslında pazartesi daha çok vermiştim. Ama dün arkadaşlarımızla kutlama yemeğine gittik.çok uzun süredir tüp bebek de yaptırmasına rağmen çocuğu olmuyordu.şuan 5 haftalık hamile.hem de kendiliğinden.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.neyse balıkçıya gittik.salata ızgara balığın yanında kalamar, patates kızartması meze ayva tatlısı falan gözüm döndü.normalde ben masaya bile söylemiyorum yememek için ama onlar isteyince kendime hakim olamadım.bugün dikkat edeceğim 50 dk zumba yapacağım
tebrikler canim aday listesine eklermisin kilonu hani dün paylasmistim adaylar listesi diye..Günaydın kızlar
Geçen hafta 64.600
Bu hafta: 63.800
hmmmm tarti farki olabilir canim..annecine selamlar dikkat et olurmu bunhafta bak listedesin artik canim verdigin her gr takimimiz icin cok degerliiiiAnnecigimin yanindan hepinize selamlar kizlarrr :))(
Geçen hafta 82.2
Bu hafta 82.6
400 gram fazla ciktm kizlar ama yolculuğun şişkinliği olabilir bide tarti farkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?