Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba cuma grubunuzda bana da yer varmı? diye yazdım ama bir grupta olabiliyormuşuz. 89-80 kilolular beraber zayıflıyor grubundayım.Hepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum. Başarılar.

Son düzenleme:
günaydın kızlar ben daha yeni kalktım kaydirigubbakcemile2 off takımın hali berbat napıcaz biz kafamçokkarıştı
kız kalın yaz bunları herkes öyle yapılıyor galiba delikafadulden birazdan çarşıya gidicez artık bugün daha giremem bi sürü işim var olmasaydı ben yüzdelerini hesaplardım matematiğim gelişirdi
kızlar anca gelebildim oğlan hasta doktora gittik kilom 66 kızlar kusura bakmayın biraz kilo almışım
ay ablacım çokk geçmiş olsun nesi var??? :sinifsinif:

offf gerçekten sondan birinciyiz
destinam dominoşum nasılsınız bakalım ses verin

ah yeni kalktım ben şimdi de çarşıya gidicez. kızlar kötü bi haberim var bu salı günü dersanem başlıyor :sinifsinif: off napıcam ben daha hazır değilimki mafoldumben geçen senenin derslerini tekrar edecektim güya :çok üzgünüm:

14. TAKIM 119. ETAP

1.73 (89.0 / 93.0 / -4.0 / -4.50&#37
nazco (65.4 / 66.0 / -0.6 /-0.92 )
domination (78.0 / 81.0 / -3.0 /-3.85%)
hürsultan (88.0 / 87.0 / 1.0 / 1.14%)
usarem (64.6 / 64.5 /0.1 /0.15 )
destinam (paylasimda bulunmadigi icin ayrildi )(74.7)
14. TAKIM TOPLAM KıLO (385.0/391.5 / -6.5 /-1.69)

günaydın güzelim uykucuların en güzeli:asigim: artık dersanede başladığına göre uykunu bi düzene sokarsın herhalde güzelimkaydirigubbakcemile çok uyumak kilo aldırıyo nede olsa klava:
oğlan grip olmuş güzelim kafamçokkarıştıkoruyucu ilaçlara yaz diye biraz ara vermiştik tekrar başlama zamanı gelmiş anlaşılan bütün gece uyumadık ikimizde alerjik bir çocuk olduğu için küçücük hastalıklar çok ağır geçiyo ilaçları aldık bir iki güne toparlar herhalde ama ben çok yorgunum mafoldumben
kızlar bu arada moralimde çok bozuk oğlanın vücudunda lekeler vardı onlarıda gösterdim doktora egzama dedi mafoldumbenyeni bir hastalığımız daha oldu yani duyan geliyo ne bu ya hepside hayatı boyunca sürecek hastalıklar hersene yeni bir hastalık ekleniyo tedavisi tam olmayanfisfisfis
otizm alerjik astım vonvillebrant epilepsi bide şimdi egzama napçam ben ya bir çocuk bu kadar zormu büyür keşke tıp falan okusaydım başımın çaresine bakardım doktorlarla kanka olduk artıkkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

slm kızlar lısteye bakmaya geldım ama neslıhan sagolsun yapmıs bıleopuyorumnanaktan
sonra sen gelemezsen ben lısteyı verırım paylasım alanına opuyorumnanaktan
yada hursultanda verır bakalımopuyorumnanaktan

canım cok gecmıs olsun Allah sıfasını versın:Saruboceq:
ama egzama kotu bır hastalık degıl gecer ınsallah canını sıkma senopuyorumnanaktan

yaaa kızlar bişey sorucam
semo 3. takıma benden sonra alındı ama listede onun adı varrrrr
bende istiyorum banane bananeeeeee
neslihan duy sesimiiii
başlangıç kilom 71 şimdiki kilom 69

Neslıhan bu arkadasımız nezamandır paylasımda bulunuyor bılmıyorum
sen bır bak lısteye ekleyıp eklemıcemızeopuyorumnanaktan

kızlar bizim sayımız baya azaldı gibi görünüyo geri dönecek aslı ve sibel var başka kimse varmıki sibel bi baksana katılmak isteyenlere baktım ben az önce 9. takımdan özi var takım arıyo birde birkaç kişi daha var kiloları yüksek not bıraksammıki ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…