- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #143.761
ben gorunce karar vercemmmm ne zaman geliyimmm nargileyeKizlar yaaaa gercekmi blmem ama herkes 65gosteriyon dediii nasil sevindimmmallahm sukurler olsnnnnnnnnnn
Canım ancak gelebildim bugün eşya bakmaya gidecektik dün yazmıştım eve gel evde bu saate kadar uğraştım şimdi menümü veririm
Yarın yapcaz demi bunuC canansaricetin @Ses35 @Bir-weasley kizlar yuzde hesaplamasi yapip yukarda sizi etiketledigim adaylar listesi msjini alintilayip paylasmaniz gerekiyor..
yuzde hesaplamamiz soyle okuyor kizlar
ornegin 66 kiloydunuz bu hafta 1.5 kilo verdimiz ve 64.5 oldunuz
66-64.5=1.5
1.5×100=150
150÷66(eski kilonuz)=2.2722 biz yuzdemize 2.27 yaziyoruz şayet cukan sonuçta virgulden sonraki 3 rakam(yukarda kirmizi olatak belirttim) 2 degilde 5 veya katlari olsaydi sonucu 2.28 olarak yuvarlicaktik..
afiyet olsun canisiiiiiiii
Bugun hata yapmadiysan olmusundur canisiayy ben 600 gr vermisimmidr ya en son hala 61.5 tum of ya offfffff vermediysemde benim sucummm daha dikkatli olabilirdimmmmm nolur ALLAH'ımmmm
ya binnn ya binn ama sanmiorum yaaa yapamadm bu haftada keske tartilsaydm bugun bukadr heyvan yapmazdim
Insallah cnm merak etmeee vericeksinN guzel yaaa darisi bize sizinle birlikte olmak o kadar güzel ki bıraktığım bir anda sayfaya girip okuyunca günün geri kalanini telafi edebiliyorum
hah ay su telaslarim bitsin kuzum oyleben gorunce karar vercemmmm ne zaman geliyimmm nargileye
Beni yarn cok yogun birgun bekliyor. Sabah tartilip bildirirm insallaaahhhhh bol eksimiz olsnKuzlar biran once hayirlisiyla yarin olsun diye yatiorum bennnnbol hayırlı ve bol kg -li bir Cuma olur inşALLAH
Bence menün gayet güzel. Bol protein li bir gün olmuş. Sporda yapmışsın ne güzelMenüm
Sabah 1 dilim ekmek Peynirli omlet yeşillik
Öğle tavuklu salata
Ara 2 kayısı süt
Ara az çerez çay
Akşam balık salata
Su 2 litre
Spor 45 dk yürüyüş
ADAYLAR LİSTESİ-
@Meggieee ( 63.8 / / /%)yeni üye başlangic tarihi 21 Nisan 2016 başlangıç kilo 66 hedef kilo: 57
C canansaricetin ( 82.6 / / /%)yeni üye başlangic tarihi 2 Mayıs 2016 başlangıç kilo 82.6 hedef kilo: 65
@Ses35 ( 74.6 / / /%)yeni üye başlangic tarihi 2 Mayıs 2016 başlangıç kilo 74.6 hedef kilo: 65
@Bir-weasley ( 66 / / /%)yeni üye başlangic tarihi 2 Mayıs 2016 başlangıç kilo 66 hedef kilo: 55
Benim yuzdem ilk hafta 1.69
Aaa pardon kuzum senin diyetisyene gittigini unutmuşumDiyetisyenimin verdigi menu boleydi canim yarin da farkli bi menu var bakalim umarim istedigim kilolara sizlerinde destegiyle ulasirim ve ulasiriz hep berabsr
Masallah canm cok güzel vermissin yine cok üzülüyorum takimdan gitmeneGunaydim kizlar kusuruma bakmayın cok yogun bi doneme girdim ama yogun dönemi atlatiyim sizin yaniniza gelicem hakkinizi helal edin bana cok desteğiniz oldu sizleri cok seviyorum hedefimi 75 yapip mezun olcam gelemicem oyuzden takimi zor durumda birakmak istemiyorumama diyeti birakmicam dsteginiz için çok teşekkür ederim sizleri seviyorum
ALLAHA emanet olun
gecen hafta 76.5
bu hafta 74.8
Fark 1.7
oran 2.22
Günaydın canmGunaydin cnlarm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?