Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yarın yapcaz demi bunu

afiyet olsun canisiiiiiiii
kankiskom
ayy ben 600 gr vermisimmidr ya en son hala 61.5 tum of ya offfffff vermediysemde benim sucummm daha dikkatli olabilirdimmmmm nolur ALLAH'ımmmm
Bugun hata yapmadiysan olmusundur canisi ben cok merk ediorm yaaaaa kacim dyeee bugun cok sevdigim bisey gordm ve yemedim insallah karsiligini sabh alirimm
ya binnn ya binn ama sanmiorum yaaa yapamadm bu haftada keske tartilsaydm bugun bukadr heyvan yapmazdim

N guzel yaaa darisi bize sizinle birlikte olmak o kadar güzel ki bıraktığım bir anda sayfaya girip okuyunca günün geri kalanini telafi edebiliyorum
Insallah cnm merak etmeee vericeksin
ben gorunce karar vercemmmm ne zaman geliyimmm nargileye
hah ay su telaslarim bitsin kuzum oyle senle kacamak yapicaz

Kizlar yarın herkes e bolllll eksilerr.ben bu hafta tartilmadim, normalde hergün tartilirdim.yarından fazla umudum yok nedenseee

Son düzenleme:
Menüm
Sabah 1 dilim ekmek Peynirli omlet yeşillik
Öğle tavuklu salata
Ara 2 kayısı süt
Ara az çerez çay
Akşam balık salata
Su 2 litre
Spor 45 dk yürüyüş

Menüm
Sabah 1 dilim ekmek Peynirli omlet yeşillik
Öğle tavuklu salata
Ara 2 kayısı süt
Ara az çerez çay
Akşam balık salata
Su 2 litre
Spor 45 dk yürüyüş
Bence menün gayet güzel. Bol protein li bir gün olmuş. Sporda yapmışsın ne güzel

Gunaydim kizlar kusuruma bakmayın cok yogun bi doneme girdim ama yogun dönemi atlatiyim sizin yaniniza gelicem hakkinizi helal edin bana cok desteğiniz oldu sizleri cok seviyorum hedefimi 75 yapip mezun olcam gelemicem oyuzden takimi zor durumda birakmak istemiyorum ama diyeti birakmicam dsteginiz için çok teşekkür ederim sizleri seviyorum
ALLAHA emanet olun

gecen hafta 76.5

bu hafta 74.8

Fark 1.7

oran 2.22

***14.TAKIM 464. ETAP***

Marlin18(57.5/ / /%)
Moon8187 (61.5/ / /%)
ParteMoralll (71/ / /%)
Ayferelif (64.2/ / /%)izne ayrilmak istiyor
esmerm91 (70.3/ / /%)
kova01 (66.4/ / /%)
Masalperisi (76.5/ 74.8/1.7 /%2.22)
tubi_klc (82.6/ / /%)

14.takım ortalamasi:%

Benim yuzdem ilk hafta 1.69

Masallah canm cok güzel vermissin yine cok üzülüyorum takimdan gitmene beni unutma olur mu ara ara ugra buralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…