- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #143.801
Yaaa gorursunuzzzz inanin banaaa...Asil benim gormem buyuk mutluluk olur heraldr kizlar insallah o gunleri ben vetubi_klc ikimiz de goruruz 69 lari :)
Haydiiii halayaaa beybiTebrik ederim canım 6 yı görmüşsün sonunda
Ayy insallah canim yaaaa :)))Asil benim gormem buyuk mutluluk olur heraldr kizlar insallah o gunleri ben vetubi_klc ikimiz de goruruz 69 lari :)
Cook tebrik ederim senii masalllah sanaAyy ne guzel bir gun yaa
Canm partenin dedigi gibi bizde 8li rakamlardan basladik hatta parte benden daha fazlaymis basladiginda ben geldigimde parte 7li rakamlara gelmisti bak simdi beraber 6li rakamlari gördük sizde burda oldugunuz sürece cok güzel kilolar vericez inşallah hayırlısıylaAsil benim gormem buyuk mutluluk olur heraldr kizlar insallah o gunleri ben vetubi_klc ikimiz de goruruz 69 lari :)
aynen canim hatta sabitlendigi icin bidaha kg alirsan o kgda kalcan demekmis yani guzel bisey.Herkese günaydın.66 beni çok sevdi.geçen seferde bu kg da çok oyalanmıştım.vücut bunu hatırlarmış diyetisyenlerden duydum.bir önceki takıldığın kiloda yine takılabiliyormuşsun. Bu arada tartımı değiştirmek istiyorum her çıktığımda farklı tartıyor kafayı yedi.simbo kullanıyorum şuanda.tavsiyesi olan var mı? Bir de tartı değiştiğinde bildirimlerde ne gibi değişiklikler oluyor? @moon8187 @SekerPancari71
Cook tebrik ederim senii masalllah sana
Canim sen banayulafciklarin tarifini verdin mi ben mi kacirdim
aynen canim hatta sabitlendigi icin bidaha kg alirsan o kgda kalcan demekmis yani guzel bisey.
tesekkrler yarin nazar olmam insallah
Inşallah canımTesekkurlerolursun merak etme cok buyuk kgdan baslamadin
Ucu mucu ne farkeder güzelim sonuç önemli ben haftayı hayal ediyorum kendim için 70 sizin için 68Saol balim ucundan görebildim ancak
Ya evet teşekkürler bende tam da bu sebepten bugün çok keyifliyim:))Canm tebrik ederim sende cok güzel kilo vermissin
Teşekkür ederim canım keşke 65 i görseydim ama olsun sabır
o dondurma yı yok et hemenAyy ne guzel bir gun yaa
Nice beraber yıllara canımKizlar yarin esimin dogum gününü yapicam nasipse o yüzden bugün hazırlıklarla ugrasicam uğrayamayabilirim bgn cok fazla öpüyorum hepicignizi ♡♡♡ kilo veren herkeside tebrik ederim
Birlikte daha nice yaşlara canım allah sağlıklı ömür versin size ve de kolay gelsinKizlar yarin esimin dogum gününü yapicam nasipse o yüzden bugün hazırlıklarla ugrasicam uğrayamayabilirim bgn cok fazla öpüyorum hepicignizi ♡♡♡ kilo veren herkeside tebrik ederim
aynen canim hatta sabitlendigi icin bidaha kg alirsan o kgda kalcan demekmis yani guzel bisey.
tesekkrler yarin nazar olmam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?