Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese günaydın.66 beni çok sevdi.geçen seferde bu kg da çok oyalanmıştım.vücut bunu hatırlarmış diyetisyenlerden duydum.bir önceki takıldığın kiloda yine takılabiliyormuşsun. Bu arada tartımı değiştirmek istiyorum her çıktığımda farklı tartıyor kafayı yedi.simbo kullanıyorum şuanda.tavsiyesi olan var mı? Bir de tartı değiştiğinde bildirimlerde ne gibi değişiklikler oluyor? @moon8187 @SekerPancari71

Asil benim gormem buyuk mutluluk olur heraldr kizlar insallah o gunleri ben ve tubi_klc ikimiz de goruruz 69 lari :)
Canm partenin dedigi gibi bizde 8li rakamlardan basladik hatta parte benden daha fazlaymis basladiginda ben geldigimde parte 7li rakamlara gelmisti bak simdi beraber 6li rakamlari gördük sizde burda oldugunuz sürece cok güzel kilolar vericez inşallah hayırlısıyla

Teşekkür ederim canım

@ParteMoralll sen ve yulafçıkların ayrılmaz bir ikili oldunuz artık

aynen canim hatta sabitlendigi icin bidaha kg alirsan o kgda kalcan demekmis yani guzel bisey.
Cook tebrik ederim senii masalllah sana
tesekkrler yarin nazar olmam insallah

Teşekkür ederim canım keşke 65 i görseydim ama olsun sabır
Ayy ne guzel bir gun yaa
o dondurma yı yok et hemen
Kizlar yarin esimin dogum gününü yapicam nasipse o yüzden bugün hazırlıklarla ugrasicam uğrayamayabilirim bgn cok fazla öpüyorum hepicignizi ♡♡♡ kilo veren herkeside tebrik ederim
Nice beraber yıllara canım

Kizlar yarin esimin dogum gününü yapicam nasipse o yüzden bugün hazırlıklarla ugrasicam uğrayamayabilirim bgn cok fazla öpüyorum hepicignizi ♡♡♡ kilo veren herkeside tebrik ederim
Birlikte daha nice yaşlara canım allah sağlıklı ömür versin size ve de kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…