- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #143.821
Yok cnm vermedm yulaf karisimiyla yapiyorm sen ne istiyosun ekmekmi yada baska? Tarif veririm ona gore sana..Canim sen banayulafciklarin tarifini verdin mi ben mi kacirdim
Tey tey tey
Teşekkür ederim canım keşke 65 i görseydim ama olsun sabır
o dondurma yı yok et hemen
Nice beraber yıllara canım
Hıh geldi bir güzel sadece deme canım sonuçta gitmiş regli yk en vermen bile zor ama 1 ayda mı 3. AnlamadımKizlar hepinize hayırlı cumalar, hayırlı sabahlar.
Dün akşam biraz ağrım vardı. Sabah bir uyandım regl olmuşum .bu ay üçüncü bu offffff
Kilom;57.4 sadece 100 gr gitmiş
TesekkurlerTebrikler canım,
Evet canım 1 ayda üçüncü. D.kontrol hapı kullanıyorum. Oda yaramadı bana sürekli regl oluyorum.doktorum Emzirdiğim için hapimi değiştirmiyor .başka yontemlerede güvenemiyorum ne yapacağımı bende şaşırdım artikkkHıh geldi bir güzel sadece deme canım sonuçta gitmiş regli yk en vermen bile zor ama 1 ayda mı 3. Anlamadım
Çok garip neden oluyormuş çok fazla değil mi? ben emzirirken 1 sene hiç gelmedi sonra da düzene girdi hamilelikten önce düzensizdiEvet canım 1 ayda üçüncü. D.kontrol hapı kullanıyorum. Oda yaramadı bana sürekli regl oluyorum.doktorum Emzirdiğim için hapimi değiştirmiyor .başka yontemlerede güvenemiyorum ne yapacağımı bende şaşırdım artikkk
hayir canim maalesef ucundan bile gecenedim mutsuzummmMoonlii kaptancım merakla bekliyorum 59 geldi miiiiiii
canim garikasin tebriklerr adaylar listesindede kilomu gerekli bosluklara yazabilirmisin bizim ana listeye bakip yaoabilirsin canimmmGünaydın hanımlar
Eski kilom 74.6
Yeni kilom 73.2
Fark 1.4
Yüzde 1.87
4 günde nerdeyse 1.5 kilo vermişim inanamadım umarım bir haftalık süreçte daha iyi veririm hepinize teşekkürler
canimmmm cok iyiiiii tebrik ederim hadi sende adaylar listesine ekle kilonu msji alintila ve adinin yanindaki bisluklara eski kilonu yeni kilonu farki ve yuzdeni yaz tatlimmmmmmEski kilo 82.6
Yeni kilo 81.2
Fark 1.4
Yuzde 1.69
tabiki olmaz canimm nedn heosini bi arada yapmisinnn:)Kizlar 100 gramcik gitmia ama bu gezme ortaminda basari diye düşünüyorum yuzdeyi sonrahesaplasam olir mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?