Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bununla ilgili bi yazi vardi karar defterine bi bakalim moonla kuzum bende simbo kullaniyorum çok iyi çikti benimki 6 senedir kullanıyorum ama anneminde simbo farkli farkli tartiyo

SekerPancarii canimm ben sadece 100 gr vermisimmm hatta v.tesi 61.3 tum 100 gr almisim resmennnn cok mutsuzummm suanda takildum kaldim
Bir iki gun bazen kendine izin veriyosun ya o bozuyor senin diyet dengeni son kilolarda daha disiplinli yapmak gerekiyor diyeti yoksa gerçekten yapışmış gibi gitmiyor kilolar

Kızlar 66 yla başlamıştım sabah ölçüldüm 63.50 çıktı biraz fazlamı gitti yoksa normalmi ki . Ama bugün sanırım bir sürü şey yicem misafirler geldi birazcık. Ama haftasonu sporumu yaparım İnşallah.

Ayyyy canim benim yaaa cansin ellerine sağlık

Tebrikler rakip beni geçtin ben sabit kaldım özel günüm geldi ondan bikaç gündür sersem gibiymişim dimek kii
Bu hafta zor geçicek ama 63ü görmek istiyorum seni görünce hırs yaptım şimdi tişikkirler

neee 2.6 kilomu bence canim kesinliklen ödem felannn yada sendemi regl olcaksin eceeeebeeee bana ne demeli evet ama ben buyuk kacamklar yaomiorumki tadimlik yapiorum selimnn yani eminim kendimden o konuda hani hicc iste koca dilim pasta bi tabak pilav yada ne biliiim oyle seyler yemedim kacirmis olabilirim ama tadimlik offff haftasonu dinlenip p.tesiden itibaren orotein yapicammm eminim kirilicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…