- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #143.861
Bununla ilgili bi yazi vardi karar defterine bi bakalim moonla kuzumHerkese günaydın.66 beni çok sevdi.geçen seferde bu kg da çok oyalanmıştım.vücut bunu hatırlarmış diyetisyenlerden duydum.bir önceki takıldığın kiloda yine takılabiliyormuşsun. Bu arada tartımı değiştirmek istiyorum her çıktığımda farklı tartıyor kafayı yedi.simbo kullanıyorum şuanda.tavsiyesi olan var mı? Bir de tartı değiştiğinde bildirimlerde ne gibi değişiklikler oluyor?Moonlii SekerPancarii
Teşekkür ederim çıtırımTebrikler kuzumm
Reglin yakın mı belki o yapıyodur belkide vücudun direnç kilosu oluyomuş ona gelmişindir üzülme kaptancımSekerPancarii canimm ben sadece 100 gr vermisimmm hatta v.tesi 61.3 tum 100 gr almisim resmennnn cok mutsuzummm suanda takildum kaldim
sagol kusum bende sni bekliyodmmGünaydın fıstıkımmm69.5 miiii yaşasiiinn 6li rakamlardasinnn
Bir iki gun bazen kendine izin veriyosun ya o bozuyor senin diyet dengeni son kilolarda daha disiplinli yapmak gerekiyor diyeti yoksa gerçekten yapışmış gibi gitmiyor kilolarSekerPancarii canimm ben sadece 100 gr vermisimmm hatta v.tesi 61.3 tum 100 gr almisim resmennnn cok mutsuzummm suanda takildum kaldim
Ösledin beniiisagol kusum bende sni bekliyodmm
3. Cuma listedesin kuzummBen ayın kaçında listeye gircem çok merak ettim
Yani 20 Mayıs oluyo.bakalım ozaman a kadar ne kadar eksilecek benden.bu arada ben yarın giremeyebilirim kardeşim evleniyor onun düğün alışverişine çıkcaz şimdiden haber vereyim3. Cuma listedesin kuzumm
Ayyyy canim benim yaaa cansin ellerine sağlık***14.TAKIM 464. ETAP***
Marlin18(57.5/57.4 / 0.1/%0.17)
Moon8187 (61.5/ 61.4/ 0.1/%0.16)
ParteMoralll (71/ 69.5/1.5 /%2.11)
Ayferelif (64.2/ / /%) bildirimsiz izne ayrilmak istiyor
esmerm91 (70.3/69.9 /0.4 /%0.57)
kova01 (66.4/ 66/ 0.4/%0.60)
Masalperisi (76.5/ 74.8/1.7 /%2.22)
tubi_klc (82.6/ 82.5/ 0.1/%0.12)
14.takım ortalamasi:%0.743
ozlememmmi cnmmÖsledin beniiibende seni össslediimmmmmm
NiiiBen kilo aldim kisslar
Az önce Medisana aldım iyi bir marka.alman markası. Çok hassas.anne Bebek tartısıBununla ilgili bi yazi vardi karar defterine bi bakalim moonla kuzumbende simbo kullaniyorum çok iyi çikti benimki 6 senedir kullanıyorum ama anneminde simbo farkli farkli tartiyo
Havalandin cok ondanİviit55.6 çıktım bugün
Doldur kankii
Kızlar 66 yla başlamıştım sabah ölçüldüm 63.50 çıktıbiraz fazlamı gitti yoksa normalmi ki . Ama bugün sanırım bir sürü şey yicem misafirler geldi birazcık. Ama haftasonu sporumu yaparım İnşallah.
neee 2.6 kilomu bence canim kesinliklen ödem felannn yada sendemi regl olcaksin eceeeebeeee bana ne demeli evet ama ben buyuk kacamklar yaomiorumki tadimlik yapiorum selimnn yani eminim kendimden o konuda hani hicc iste koca dilim pasta bi tabak pilav yada ne biliiim oyle seyler yemedim kacirmis olabilirim ama tadimlik offff haftasonu dinlenip p.tesiden itibaren orotein yapicammm eminim kirilicakDoldur kankii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?