- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #144.141
Lafım sana değil canım sende grubun durumunu dile getirmişsinBende bisey yok ben aylardir ayniyim
Benim duyduğum ikinci evolvia vakası..diğer sitede arkadaş demişti içinden küçük böcek çıktı diye..sitesine şikayette bulunmuştu..ben de bebelac kullanıyorum inşallah gözümden birşey kaçmamıştır..kizlar bnim kizim evolvia devam sutu icio ALLAH'ım bide ne goreyim icinde minik bir bocek ciktiiiii gece kabusum oldu bu sabah ilk is mutfagi boslattim kuru bakliyatlarim hep tupper kaplardaidr ama yinede kullanmadgm hepsini attim zatn yemk yaptigim yok kuru fasulym vardi acilmamis tarihi gecmis ama baktim arkadn pit pit bi iki delinmis hepsini atmk zorunda kaldim güve ihtimaline karsi ayyy en tiksinti duyduuum seyler yaaaaa
Aaaa yapma partecim lütfenn..ben gittim ne oldu sanki..desteğin herzaman lazım bizeGrubun durumu
Sen kaç kilosun canım ve kaç olmak istiyorsunAaaa yapma partecim lütfenn..ben gittim ne oldu sanki..desteğin herzaman lazım bize
Şöyle diyeyim canım..Sen kaç kilosun canım ve kaç olmak istiyorsun
1 ayda 6 kilo almışsın varya ipin ucunu bıraktın mı gidiyor işte bütün emekler çöpe daha geç olmadan dönüşün iyi şimdi 83 oldun demi sabah yazmıştın galiba şimdi hatırladım evli misin çocuk varmı yaş kaç ay ne sordumŞöyle diyeyim canım..
Buraya başladığımda 92.5 kiloydum..78.2 ye düştüm..bir aya yakın ayrıldım 84 oldum malesef..
Hedefim 65 olmak inşallah
Bence de çok haklısınOlmamasi bizim elimizde
Canım şikayet ediyorsun ama sen de sabah kilo bildirimini yapmadım.Grubun durumu
Olmamasi bizim elimizde
Aaaa yapma partecim lütfenn..ben gittim ne oldu sanki..desteğin herzaman lazım bize
Canım şikayet ediyorsun ama sen de sabah kilo bildirimini yapmadım.
Bu durumda seninde parmağın varrr
bildirimle olsa keske o dedikleriniz hareketlilik yok tabi yaz geldiii bi bikkinlik oluyo herkesde normal gelen giden cok oluyu.. amaaaan oyle iste gidip bi sahil havasi alayim@ParteMoralll evet neden bildirim yapmadn..ah kizlar ya hep durtcezmii birbirimizi bi disari cikayim dedim geldim yineee hal biyle ahhh
Insanin kg vermek icinden gelsin gerisi faso fiso kimsenin gaziyla kg vermedim kendim istedigim icin verdim.. grupta aile gibi olduk biz sitemde ediliyo, guzel seyler oluyo buyutmuyoruz biz..Kızlar çok üzgünüm ama bu şartlarda burda devam etmek çok zor.bende motive olmakta zorlanıyorum. herkes ne kadar bıkkın. kıdemliler siz bu haldeyken yeni başlayanları nası motive edeceksiniz.biz sizden daha kötü durumdayız. çünkü başlamak çok zor alışkanlıkları değiştirmek.
Ayrıca kimse takımı kuralları ciddiye almıyor bildirim var diyorsunuz 3 kişi yapıyor günlük menü bildirimi de aynı durumda bilemedim yani
canim heoimiz elimizden geleni yapiyoruz kavamklar oluyor yeri geliyor bisey olmaz diyoruz yeri geliyor neden yaptin diye çıkışıyoruz..dengeleyelim diyoruz herkesin evi barki colugu cocugu var kimseyi zorlayip beni motive et demiyoruz ama kirici bisey olursa souluyoruz canimm sen motive et bizi silkele kendinize gelin de evet @ParteMoralll in dedigi gibi aile gibi olduk kilolarida paylasiyor sikntilarimizda paylasiyoruz 9 kisiyiz zatn 2 elin oarmaklari kadar p.tesk boyle olur yatin obur gun toparlaniriz biz ama sen mitive olamiyorm bu grupta dersn o senin bikecegin bisey cnm cogumz bu grupta kilo verdik ben parte sarraf marlin......mezun olamlarimiz var ama illa bizde biyerde gevseyebiliriz canimmmKızlar çok üzgünüm ama bu şartlarda burda devam etmek çok zor.bende motive olmakta zorlanıyorum. herkes ne kadar bıkkın. kıdemliler siz bu haldeyken yeni başlayanları nası motive edeceksiniz.biz sizden daha kötü durumdayız. çünkü başlamak çok zor alışkanlıkları değiştirmek.
Ayrıca kimse takımı kuralları ciddiye almıyor bildirim var diyorsunuz 3 kişi yapıyor günlük menü bildirimi de aynı durumda bilemedim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?