Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim duyduğum ikinci evolvia vakası..diğer sitede arkadaş demişti içinden küçük böcek çıktı diye..sitesine şikayette bulunmuştu..ben de bebelac kullanıyorum inşallah gözümden birşey kaçmamıştır..

KahvaltıM, 2 yumurta, peynir, yulaf kepegiyle peynirli gözleme 1 tane
Aksam, yulaf kepegi ile bir lavaş, içine kavrulmuş kıyma, yeşil soğan ve biraz yoğurt koydum, bol ayran,iki dilim peynir
Birazdan yoğurt yerim bir kase
Spor, 3 saat.yurudum

Şöyle diyeyim canım..
Buraya başladığımda 92.5 kiloydum..78.2 ye düştüm..bir aya yakın ayrıldım 84 oldum malesef..
Hedefim 65 olmak inşallah
1 ayda 6 kilo almışsın varya ipin ucunu bıraktın mı gidiyor işte bütün emekler çöpe daha geç olmadan dönüşün iyi şimdi 83 oldun demi sabah yazmıştın galiba şimdi hatırladım evli misin çocuk varmı yaş kaç ay ne sordum

Menum
sabah dinates salatalik yarim avakado light suzme peynir 2 haslanmis yumurta 1 dilim tb ekemgi 1 tk bal kaymak
ogle 1 dilim tb ekmegi 1 yk paprikano sos
aksam yarim tavuk gogsu 1 kase yogurt
az sonra 2si1 arada

Selam kızlar
Bugünkü menüm: sabah: 2 haşlanmış yumurta, peynir, domates, şekersiz çay
öğle: 3 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık cacık, 3 kaşık enginar yemeği
ara: nescafe 2si1
akşam: bol salata, iki kaşık enginar yemeği, 4 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık cacık

Olmamasi bizim elimizde

Aaaa yapma partecim lütfenn..ben gittim ne oldu sanki..desteğin herzaman lazım bize

Canım şikayet ediyorsun ama sen de sabah kilo bildirimini yapmadım.
Bu durumda seninde parmağın varrr

@ParteMoralll evet neden bildirim yapmadn..ah kizlar ya hep durtcezmii birbirimizi bi disari cikayim dedim geldim yineee hal biyle ahhh
bildirimle olsa keske o dedikleriniz hareketlilik yok tabi yaz geldiii bi bikkinlik oluyo herkesde normal gelen giden cok oluyu.. amaaaan oyle iste gidip bi sahil havasi alayim sabah su ictm ondan tartlmadm yanlis cikicagi icin.. arti olucak bsym yokolsa soylerm zaten

Kızlar çok üzgünüm ama bu şartlarda burda devam etmek çok zor.bende motive olmakta zorlanıyorum. herkes ne kadar bıkkın. kıdemliler siz bu haldeyken yeni başlayanları nası motive edeceksiniz.biz sizden daha kötü durumdayız. çünkü başlamak çok zor alışkanlıkları değiştirmek.
Ayrıca kimse takımı kuralları ciddiye almıyor bildirim var diyorsunuz 3 kişi yapıyor günlük menü bildirimi de aynı durumda bilemedim yani

Insanin kg vermek icinden gelsin gerisi faso fiso kimsenin gaziyla kg vermedim kendim istedigim icin verdim.. grupta aile gibi olduk biz sitemde ediliyo, guzel seyler oluyo buyutmuyoruz biz..

canim heoimiz elimizden geleni yapiyoruz kavamklar oluyor yeri geliyor bisey olmaz diyoruz yeri geliyor neden yaptin diye çıkışıyoruz..dengeleyelim diyoruz herkesin evi barki colugu cocugu var kimseyi zorlayip beni motive et demiyoruz ama kirici bisey olursa souluyoruz canimm sen motive et bizi silkele kendinize gelin de evet @ParteMoralll in dedigi gibi aile gibi olduk kilolarida paylasiyor sikntilarimizda paylasiyoruz 9 kisiyiz zatn 2 elin oarmaklari kadar p.tesk boyle olur yatin obur gun toparlaniriz biz ama sen mitive olamiyorm bu grupta dersn o senin bikecegin bisey cnm cogumz bu grupta kilo verdik ben parte sarraf marlin......mezun olamlarimiz var ama illa bizde biyerde gevseyebiliriz canimmm

valla bıçak dayamiyoruz kimseye herkesin amaci belliii z-a-y-ı-f-lamak...kurallara uymayan diskalifiye oluyor zaten herkes menu ve kulo bikdirimi yapmk zorunda..yazmioruz die goz ardi etmioruz kim nezamn gelmemis ne kdr paulasimda bulunmus hepsi kayitli canimmm

Valla ig bakip bakip ic geviriorum ahh 55 olmak varya diorummm sonra 5-6 kilo kalmis diorum eski halime bakiorum ensemin löp et oldugu zamanlara simdi 36 bedenim diorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…