Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anaamm :1shok: kız yok yok her gün en az 5 mesaj bırakacaksın bundan sonra kötükedihüso

ben de yaprak dökümünü izlicem merak ettim şimdi kaydirigubbakcemile2 cuma sabahına kadar tartılmayı düşünmüyorum inşallah az da olsa kilo vermişimdir
neslişş biz bu hafta da kilo alırsak diskalifiye mi oluyoduk :bbo:

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

bu gün 12 de bir çıktık evden iftara ancak yetiştikçok yorulduk
iftara iyi başladım
2 bardak su
1 hurma
1 elma
1 saat sonra sınırsız kahvaltı pidede yedim reçelde yedim şiştim rahatladım
şimdi siz neler kaynatmışsınız bi bakıp n geliyorum

OOOOOO siz ailece okullu olmuşsunuz kolay gelsin canım ikisidemi oğlan senin
bende açevin okulöncesi eğitim kursuna kaydoldum bayramdan sonra başlıyo
un helvasının sadece tadına baktım
kim sevmezki un helvasını

hoşbulduk canımm

şimilik sadece ben varım yeni gelen
kilo almak ne kadar kolay değilmi

güle güle giy pantalonunu
sen daha neler giyiceksin güzelimmmmm

ay bu ne ya ben gelince kimse olmuyo akannehir :sinifsinif:

ben geldiğimdede kimse olmuyo yaaavvv
kendikendime konuşup duruyorum

ha kızlar bu arada satranç hocası oğluşumu çok başarılı buldu benim küçük oğluşum satranç federasyonuna üye oluyo bebeğim büyümüşte satranç oynarmış TSF lisansı alırmış
ne çabuk büyüyolar ya

Son düzenleme:
Kızla neden cevap vermıyosunuz bana.dÜnden berı haberınızı beklıyorm. Takım kaptanınız kım. BoŞ yerınız varsa benı de alır mısınız. Yok dersenız baŞka takımlara baŞvurayım

günaydın hanımlar,dün iftarda annem kayınvalişdemleri ve bizi çağırmıştı.biraz fazla kaçırdım yemekleri.ama napayım annem köfteyi süper yapıyor.3 tane içli köfte,2 tane kızarmış,1 tane haşlama olmak üzere,yarım karnıyarık 2 kaşık pilav bol salata yedim,yarım bardakta ayran.sonrasında çay ve 1 dilim baklava,yarım dilim yaş pasta ve 2 bardak gazoz içtim.
sahurda 1 yumurta peynir zeytin,yarım dilim çavdar ekmeği ve bir parça pide yedim.

Kızla neden cevap vermİyosunuz bana.dÜnden berİ haberİnİzİ beklİyorm. Takım kaptanınız kİm. BoŞ yerİnİz varsa benİ de alır mısınız. Yok dersenİz baŞka takımlara baŞvurayım

canım hoşgeldin takım kaptanımız NESLİHAN,senin msjını görmemiştir.yoksa cevap vermemezlik yapmaz.büyük ihtimalle kaptan bugün girer ve sana cevap verir.zaten 1 yada 2 hafta deneme süresinde oluyorsun.bu sürede takıma sıkça paylaşımda bulunman gerekiyor.günde enaz bir msj yazman gerekiyor.eğer kaptan olur derse zaten sana detayları söyler.ama takımda olmasan bile bizimle paylaşımda bulunabilirsin.

cevap verdiğin için teşekkür ederim arkadaşım.
kuralları biliyorum çünkü geçen sene 9 takım ile 12 kilo vermiştim ama malesef geri aldım
bu sefer hepsi gitsin istiyorum inşallah yani. ama kendi başıma değilde destele daha iyi oulr diye bi grupla olmak istedim .

Kızla neden cevap vermİyosunuz bana.dÜnden berİ haberİnİzİ beklİyorm. Takım kaptanınız kİm. BoŞ yerİnİz varsa benİ de alır mısınız. Yok dersenİz baŞka takımlara baŞvurayım

canim kusura bakma mesajini atlamis olabilriim gel deneme suresine gir ozmaan guzelim geri donecek olanlarin donecegi yok sen gel bari yanliz bir hafta deneme suresindesin gerci eskiden 9.takimdaymissin biliyorsundur vede umarim paylasiminda iyi olur aramiza girersin

nazco nerelerdesin sen kiz soyle bakalim kendini merak ettirmeyemi calisiyon yokssam askolsun
anamm yeni gordum yegeninin mesajini hele dedim bu kizin pcsinde birsey vardirdiye
neyse oldumu pcn bakalim

Son düzenleme:
slm cigerim catal karam benim
sen tartiyi bilerek cope atmis olmayasin hii yanlisliklar:1closedeyes:
hem ben 90 demedimki suanki kilondan uc kilo eksilecen bizde buna sahit olacagiz dedim
hii birde sen 8 ay de ben sunu 20 ay yapayim kizim huu yerinde sayiyon bakiyomda hadi hadi bak hala ramzandan sonra vs.. diyip duruyon hemen simdi bugun basliyacaksin ramzandan sonrada dersin yok komsu yok mukabele yok babam ooo olme esegim yaz gelsin bunlari hatirladikca hatta ben sunu 25 ay yapim daha makbul
yavas yavas gitsin birsey dedigimiz yokta pek bir yavas olmasin lutfen ...
ben galiba yine seni hasladim ama sen alisiksindir hatta ozlemissindir diye yanii anladin
hadi bakalim fisstt gitsin kilolar nasil olacaksaa
senin adina bahse bile girerim ben kizimm varmi benimle bahse girecek olan ciksin karsima rose (tugba) 25 ayda 70 lere anca dusecek
hadi benden once diyen varsa nesin eolursa olsun girecem iddaya kaydirigubbakcemile3:roflol:

hih usaremde geldi oyundan anaca kalkti hanim hangi oyunu oynuyon kiz ben birara fena takilmistim bigmoney varya derece felanda yaptimda simdi pc agir giremiyom o oyunda hizli olmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…