- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #14.461
KIZLAR SLMMM 2 GÜNDÜR KAFAYI YEDİM BİLGİSAYAR HATA VERİYOR SAYFAYA AÇAMIYORDUM OFFF YENİ YENİ HATUNLAR GELMİŞ HARİKA BU KIŞ GÜZEL GEÇECEK HOŞGELDİNİZ KIZLAR TATİLDEYDİNİZ SANIRIM 2 GÜN GİRMEDİM 200 GR ALDIMmafoldumben
maşşallah allah ogluşa uzun ömür versin...
benimde büyükü oglan 2. sınıfa geçti..
küçük ana sınıfına kaydoldu..
bende bu sene lisanis okuycam..
bizde bu sene okul telaşı çok..
sen ne kursuna kaydoldun..
iftar hakkaten güzel..
ayyy un helvasına bende bayılırımcokacimcoook
kolay gelsinslm kızlar
ben ev işiyle uğraşıyorum, bir hafta sürecek galiba yerleştirmemiz. şimdi arkadaşta kalıyoruz. bayramdan sonra döncem aranıza opuyorumnanaktan
selam canlarım ciğerlerim dostlarım yoldaşlarım......
öncelikle hoşgeldin diyen arkadaşllarıma selam eder yanaklarınızdan öperim.benden sonra takıma gelen arkadaşlrımda hoşgelmişler sefalar getrmişler.bu yıl bu işi hep beraber sağlam adımlarla bitircez inşallah.
hımmmmmmmmmmmm şimdi gelelim kaptanım neslihana.kız ne diyon.vercemde vallaha atrtıyı bulmadım.neyse çıksın dedim bugün akı kara belli olsun dedim.buseferde baskülü bulamıyom.taşınırken gelmedimi yoksa geldide eltim biyeremi koydu bulamadım.bulduğum an tartılcam.ve senin de dediğin gibi 90 olmadan listeye eklenmiycem.dün akşamdan itibaren hafiften haiften dikkat etmeye başladım.bugün de devam artık.yavaş yavaş bünyeyi alıştırmaya başlıyorum.yani illaki rabbim bi dert eder vermedikten sonmra bu kilolar gidecerk.ben diyeyim8 ay sen de 10 ay sonra bu gördüğün yarmagül yani ben 70e incem inşallah.ahanda bunu not edin.ama başlangıç tarihi ramazandan sonra yani şimdi değil.acelem yok yavaş yavaş tıkır tıkır şıkır şıkır atıvercem salıvercem yağları beyaaa.
oldumu nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............................
nasılım.öpüldünüz karıhaydin ablekem şimdiden hayırlı iftarlar.yedikelriniz şifa olsun .kilo olarak yerleşmeden fışşşşt gitsin inşallah.lar.
kızlar bugün sabah erkenden dersaneye gittim giderken de 30 dk hızlı hızlı yürüdüm dönüşte çarşıya uğradım pantolon aldım kendime dar paçakaydirigubbakcemile3 ay giydim aynada baktım kendi kendime diyorum ki ne güzel bacaklarım varmış delikafadulden bedeni birazcık dar ama sırf onun içinde güzel durmak için zayıflıcam ama o kadar istiyodum ki dar paçalar bende çok tipsiz duruyodu.
ay bu ne ya ben gelince kimse olmuyo akannehir :sinifsinif:
Kızla neden cevap vermİyosunuz bana.dÜnden berİ haberİnİzİ beklİyorm. Takım kaptanınız kİm. BoŞ yerİnİz varsa benİ de alır mısınız. Yok dersenİz baŞka takımlara baŞvurayım
canım hoşgeldin takım kaptanımız NESLİHAN,senin msjını görmemiştir.yoksa cevap vermemezlik yapmaz.büyük ihtimalle kaptan bugün girer ve sana cevap verir.zaten 1 yada 2 hafta deneme süresinde oluyorsun.bu sürede takıma sıkça paylaşımda bulunman gerekiyor.günde enaz bir msj yazman gerekiyor.eğer kaptan olur derse zaten sana detayları söyler.ama takımda olmasan bile bizimle paylaşımda bulunabilirsin.
Kızla neden cevap vermİyosunuz bana.dÜnden berİ haberİnİzİ beklİyorm. Takım kaptanınız kİm. BoŞ yerİnİz varsa benİ de alır mısınız. Yok dersenİz baŞka takımlara baŞvurayım
neslişş biz bu hafta da kilo alırsak diskalifiye mi oluyoduk :bbo:
slm cigerim catal karam benimselam canlarım ciğerlerim dostlarım yoldaşlarım......
öncelikle hoşgeldin diyen arkadaşllarıma selam eder yanaklarınızdan öperim.benden sonra takıma gelen arkadaşlrımda hoşgelmişler sefalar getrmişler.bu yıl bu işi hep beraber sağlam adımlarla bitircez inşallah.
hımmmmmmmmmmmm şimdi gelelim kaptanım neslihana.kız ne diyon.vercemde vallaha atrtıyı bulmadım.neyse çıksın dedim bugün akı kara belli olsun dedim.buseferde baskülü bulamıyom.taşınırken gelmedimi yoksa geldide eltim biyeremi koydu bulamadım.bulduğum an tartılcam.ve senin de dediğin gibi 90 olmadan listeye eklenmiycem.dün akşamdan itibaren hafiften haiften dikkat etmeye başladım.bugün de devam artık.yavaş yavaş bünyeyi alıştırmaya başlıyorum.yani illaki rabbim bi dert eder vermedikten sonmra bu kilolar gidecerk.ben diyeyim8 ay sen de 10 ay sonra bu gördüğün yarmagül yani ben 70e incem inşallah.ahanda bunu not edin.ama başlangıç tarihi ramazandan sonra yani şimdi değil.acelem yok yavaş yavaş tıkır tıkır şıkır şıkır atıvercem salıvercem yağları beyaaa.
oldumu nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............................
nasılım.öpüldünüz karıhaydin ablekem şimdiden hayırlı iftarlar.yedikelriniz şifa olsun .kilo olarak yerleşmeden fışşşşt gitsin inşallah.lar.
kaptan hoşgeldin bu kızların hepsi kayıp,sabahtan beri kimsecikler gelmedi buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?