Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

neyse hemşom.eeesen nasılsın.geldinmi konyaya.ben malesef gidemdim.ev taşıdım.oonun yerine istanbula gitim geldim.çocuklar nasıl.annen iyimi.sen neler yaptın gı tatilde.
bend eiyi hemsom ya annem turkiyede 2 aydir 2 hafta sonra gelcek ben turkiye tatili yapamadim avrupa turuna ciktik bizde oyle avunduk iste insallah seneye konyada bulusuruz arik
kızlar takıma yeni üyeler mi aldınız ben gelmeyeli :uhm: kız yoksa benim yerime mi aldınız eğer öyleyse haber verin :bbo:

he baksana gelmiyecem deyince yerine rose14 aldik bizdekaydirigubbakcemile3 kiz olurmu oyle sey senin yerine istesekte kimseyi alamayiz nerden bulcaz biz baska matrak dominationopuyorumnanaktan iyiki varsin takima canlilik verenlerden sin

ay kizlar bizim iftara tam 2 saat var daha turkiye saat ile 9 bucukta oluyo bizim iftarmafoldumben nazco ugramadi bugun insallah kotu durum yoktur gerci sali gunleri pazarlari vardi galiba o yuzden de gelmemis olabailir nazco oglusun hastaymis gecmis olsun msj yeni okudum

aman da aman aslicim hosgeldin kizopuyorumnanaktan erzuruma yerlesmisin yine insallah tez zamanda ev bulursun islerin yoluna girer artik sen erzurumda guzel kilo vermisitin kaldigin yerden devam eder artik kaldigin yerde simdilik net varmi katilacakmisin bize a.s.

:kedi:

kızlar iftarda azıcık yağsız kızarmış tavuk,2-3 kaşık pilav,5-6 tane hurma yedim. tatlı yok delikafadulden babam pişmaniye almış ama sevmem ben onu kaydirigubbakcemile3 hurma yedim bende hem onun kalorisi az zemuszemus

kız rose geçmişe baktımda sen en son 75.500 müşsün kız...naptın ha:mymeka:
beni mahvettiydi nesliş valla seni ne eder bilmem..
şu anda ne yiyosan bırak ve toparlan...
lmaz:

kız çatlak karı.ne karıştırıyon geçmişi.:jeyyar:heee dedik işte yedik yedik şişdik diye.haytımda hiiiç böyle yediğimi hatırlamıyom son 10 yıldırcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

eee anam sizde 2 saat geç başlıyonuz ya orucakaydirigubbakcemile3

tabi canım hurma tatlı sayılırmı hiçç...
hem de 5-6 tane ..
yuh

kız çatlak karı.ne karıştırıyon geçmişi.:jeyyar:heee dedik işte yedik yedik şişdik diye.haytımda hiiiç böyle yediğimi hatırlamıyom son 10 yıldırcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

e anacım sen de zaten 10 yılda alıncak kiloyu almışsınkaydirigubbakcemile3

anam bit kadar hurma ne yuhu :umursamaz: hem ben bi yerde okumuştum hurma yiyin diyodu tatlı yerine laelaelaelaelae

Uygulayacağınız 7 altın kuralla istediğiniz fit bir vücuda sahip olabilirsiniz…

Günde 7 öğün yiyin(3 ara 4 ana)

Akşam 7 den sonra asla ağır yemekler yemeyin

7 besini hayatınızda minimuma indirin.Bunlar;Bayaz un ve şeker,kaymak ve deriler,ağır yağlı şarküeri ürünleri,yağlı katkılar ve sütler,kızartma,tuz,şekerli yiyecekler.

7 besini hayatınıza dahil edip artırın.Mevsim sebzeleri ve az şekerli meyveler,doğal müsli ya da yulaf ezmesi,yeşil salata,derisiz beyaz et,yağsız süt ürünleri,tam tahıllı ürünler ve bakliyatlar.

Yürüyüş yapın ve toplam 7777 adım atın.

Haftada bir kez olmak üzere 7 hafta üst üste tartılın.

7 doğal maddeden yararlanın.Tere tohumu,CoenzymeQ10,funda yaprağı,L.Carnitine,yeşil çay,krom ve zencefil.

Hayatınıza dahil edeceğiniz bu7 altın anahtarla,kilolarınızla olan problemleriniz teker teker çözülecektir.Unutmayın istemek başarmanın yarısıdır…

rosee hoşgeldin aramızaa a.s. a.s.
sağol canım.hoşbulduk.inşalah hoş olur.
e anacım sen de zaten 10 yılda alıncak kiloyu almışsınkaydirigubbakcemile3

klava:klava:klava:
kız ramazandan sonra kork benden.ramazndn sonra diyorum.çünkü ben susuz bi hiiç olduğum için.bayaramdan sonra sıkı geliyom.ayda 3 kilo hedefim var.8-9 ayda bitrcem bu işi bu sefer inşalah.:jeyyar::jeyyar:

kızlar off ben yine gerilmeye başladım yarın da dersane var :bbo: bana hep böyle olur ilk günlerde psikolojik galiba midem ağrıyo kaydirigubbakcemile3

Paris Hilton'un ağırlık çalışması
1. Eline ağır bir kitap al ve bir sandalyeye dimdik otur. Kitabı tutarken, ellerini kucağında birleştir.
2. Ellerini yukarı kaldır ve indir.

Paris Hilton kollarının güzelliğini bu harekete borçlu. Bunu 10 defa tekrarla.

Jennifer Lopez'in kolay karın hareketi
1. Sırt üstü yat ve bacaklarını dizinden bük. Tek bacağını dizinin üzerine koy.
2. Bu şekilde belinden hafifçe sırtını kaldır.

J LO karnını bu şekilde formda tutuyor.

hadi bakam görcez:jeyyar:

yaw geldik şuraya kimsecikler yok roseeeeeeeeeee nasılsın canım

ben burdayım kı

emoşcum ben geldim özledin mi beni kaydirigubbakcemile3

çooooookkkkkkkkkkkk
ösledim aşkummmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…