- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #14.421
bend eiyi hemsom ya annem turkiyede 2 aydir 2 hafta sonra gelcek ben turkiye tatili yapamadim avrupa turuna ciktik bizde oyle avunduk iste insallah seneye konyada bulusuruz arikneyse hemşom.eeesen nasılsın.geldinmi konyaya.ben malesef gidemdim.ev taşıdım.oonun yerine istanbula gitim geldim.çocuklar nasıl.annen iyimi.sen neler yaptın gı tatilde.
kızlar takıma yeni üyeler mi aldınız ben gelmeyeli :uhm: kız yoksa benim yerime mi aldınız eğer öyleyse haber verin :bbo:
slm kızlar nasılsınız bakalım kaydirigubbakcemile3
ben bugün erzuruma geldim malasef mafoldumben
şuan arkadaşta kalıyorum yarın ev işiyle uğraşacam, bu ev işlerinden bir kurtulamadım gitti. ankaraya taşındık işleri bitirdim erzuruma geldim bende
geçmişi okumadım iyisinizdir inşallah. ramazanla aranız nasıl kızlar
bend eiyi hemsom ya annem turkiyede 2 aydir 2 hafta sonra gelcek ben turkiye tatili yapamadim avrupa turuna ciktik bizde oyle avunduk iste insallah seneye konyada bulusuruz arik
he baksana gelmiyecem deyince yerine rose14 aldik bizdekaydirigubbakcemile3 kiz olurmu oyle sey senin yerine istesekte kimseyi alamayiz nerden bulcaz biz baska matrak dominationopuyorumnanaktan iyiki varsin takima canlilik verenlerden sin
kız rose geçmişe baktımda sen en son 75.500 müşsün kız...naptın ha:mymeka:
beni mahvettiydi nesliş valla seni ne eder bilmem..
şu anda ne yiyosan bırak ve toparlan...
lmaz:
kız çatlak karı.ne karıştırıyon geçmişi.:jeyyar:heee dedik işte yedik yedik şişdik diye.haytımda hiiiç böyle yediğimi hatırlamıyom son 10 yıldırcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
ay kizlar bizim iftara tam 2 saat var daha turkiye saat ile 9 bucukta oluyo bizim iftarmafoldumben nazco ugramadi bugun insallah kotu durum yoktur gerci sali gunleri pazarlari vardi galiba o yuzden de gelmemis olabailir nazco oglusun hastaymis gecmis olsun msj yeni okudum
kızlar iftarda azıcık yağsız kızarmış tavuk,2-3 kaşık pilav,5-6 tane hurma yedim. tatlı yok delikafadulden babam pişmaniye almış ama sevmem ben onu kaydirigubbakcemile3 hurma yedim bende hem onun kalorisi az zemuszemus
kız çatlak karı.ne karıştırıyon geçmişi.:jeyyar:heee dedik işte yedik yedik şişdik diye.haytımda hiiiç böyle yediğimi hatırlamıyom son 10 yıldırcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
eee anam sizde 2 saat geç başlıyonuz ya orucakaydirigubbakcemile3
tabi canım hurma tatlı sayılırmı hiçç...
hem de 5-6 tane ..
yuh
e anacım sen de zaten 10 yılda alıncak kiloyu almışsınkaydirigubbakcemile3
sağol canım.hoşbulduk.inşalah hoş olur.rosee hoşgeldin aramızaa a.s. a.s.
e anacım sen de zaten 10 yılda alıncak kiloyu almışsınkaydirigubbakcemile3
yaw geldik şuraya kimsecikler yok roseeeeeeeeeee nasılsın canım
ben varım yaa kaydirigubbakcemile2 yok çok ufak olsam görmedin dicem de yoksa adamdan saymıyomusunuz benifisfisfis
sağol canım.hoşbulduk.inşalah hoş olur.
klava: klava: klava:
kız ramazandan sonra kork benden.ramazndn sonra diyorum.çünkü ben susuz bi hiiç olduğum için.bayaramdan sonra sıkı geliyom.ayda 3 kilo hedefim var.8-9 ayda bitrcem bu işi bu sefer inşalah.:jeyyar::jeyyar:
yaw geldik şuraya kimsecikler yok roseeeeeeeeeee nasılsın canım
emoşcum ben geldim özledin mi beni kaydirigubbakcemile3
çooooookkkkkkkkkkkk
ösledim aşkummmmmmmm
nasılsın canım neler yaptınız ben yokken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?