Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar ne çok kaynatmışsınız
Allah bozmasın takımımızda çoğalmış ama kızlaar kilo alarakmı döndünüz
Aşkolsunnnnn

ben bu gün 3 te bir çarşıya çıktım eve girdim ezan okudu
ben kursa yazıldım
oğlanı satranç kursuna yazdırdık
yarında tekvando kursuna yazdırıcaz santrançta yarın başlıyo inşallah güzel bir kış geçiricez oğlumla
seneye anasınıfına başlarsa çok rahatlıycaz ikimizde çocuk yetiştirmek çok zor yaa artık yetemiyorum oğluşuma çok fazla şey bekliyorlar
neyse yaa
esas konumuza dönelim
akşam sahur yapmadım ama en son gece 12 de kahvaltı ettim 4 te kalkıp su içtim

lftar süperdi
3 bardak su 1 hurma 2 elma
aralarda su yeşilçay
gece 10 gibi 2 haşlanmış baget 1 bardak ayran
yarım dilim kepek ekmeği
süper dimee
aaa şeyi unuttum arada
çamfıstığı ezmesi yedim azıcık bişey olmaz dime olsun o kadar da

öff şimdi un helvası yapıcam eşim istiyo
yemem inşallah
hepinizi öptüm kızlarr muckkkk

yaw geldik şuraya kimsecikler yok roseeeeeeeeeee nasılsın canım

iyiyim iyiyim sen nasılsın fıstııkk.anam hepimiz aynı gündemi döndük kız takıma ne.kim vardı kişm yoktu hiçç bilmiyom haa.bi iki güne kadar rejim moduna giriyorum nasipse.şimdi ısınmalardayım.anam kız aslı ben 90lı kilolardayım yaa.n eetcem beeeeeeennn.kız gerim gerim gerildim haa.
aman size diyem sakın şoook diyet yapmayın.ayda 10 kilo yok haftada 4 kilo diyeti.aman diyeyim amannn cıssssssssssssssssss.vallah aynı benim gibi olursunuz.ben onları yaptım.ee verdimde ama az yemeye başlamyla hoooppp 3 verdiysem 5-6 aldım yani o derece.
anacım az yiyelim sık yiyelim.herşeyden yiyelim amaaaaaa dikkat edelim veeee kiloları verelim.hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

maşşallah allah ogluşa uzun ömür versin...
benimde büyükü oglan 2. sınıfa geçti..
küçük ana sınıfına kaydoldu..
bende bu sene lisanis okuycam..
bizde bu sene okul telaşı çok..
sen ne kursuna kaydoldun..
iftar hakkaten güzel..
ayyy un helvasına bende bayılırımcokacimcoook

canım azcık sana takımı anlatam ..
destinam ayrıldı takım gelemeycek..
aynalar aslı ev aldı taşındı..şimdi erzuruma gitti..ama aramızda
eylülce izindeydi o da yeni katılmaya başladı
arada siyah s200 geliyo..
nazco ben den sonra katıldıydı hatırlıyonmu bilmiyon..
usarem de ondan sonra.
dominoş küçük kızımız var..
hürsultan var..
hiray bu hafta denemedeydi listeye girecek artık
herhalde unuttugum yoktur....

ben de temmuz da 92 olmuştum..
temmuz ve agustos 1,5 ayda 89 olmuştum ama ..
10 gündür 93 olmuşum..
:uhm:
ben şok diyet yapmıştım..
2,500 vermiştim..
3,5 aldım..
birde ramazanlık aç tartılamadım belki ondan..
bire gün boyu her ne kadar açta olsam su tüketmedigimden ödemli oluyom..
bakalım bu hafta nasıl olcam

azccık boşversem amannn bi defadan bi şey olmaz desem ..
hooop geliveriyo yaglar:çok üzgünüm:

demekki 1. kural kesinlikle bıkmak ara vermek yokkkkkk..
ikinci kural az ye.......
üçüncü kural çok hareket et..

tama artık ben kendime böyle bir yol çizcem..
buzdolabımım kapagına yapıştırcam..
hayat felsefesi yapcamzemuszemus

canım hoşgeldin.valla okadar hareketli yaşıyorsunki şaşıyorum nasıl dayanıyorsun.birgün ordasın bir gün burda.allah kolaylık versin sana
canım hoşgeldin.biraz kötü haberlerle gelmişsin ama olsun canın sağolsun.yeniden başlarız ama bundan sonra dikkat et nolur.biz ömür boyu diyet yapmaya mecburuz.
kilzar ben cikiyorum usarem kiz sen ne geziyon oyunda bak biz burdayiz seni seni dur ben seni yakaladigimda biliyom
hadiyin ben biraz cikim islerim var opuldunuz aynalar canim sanda tekrardan kolay gelsin guzelim
kaptan valla bugün kaç defa geldim gittim kimsecikler yoktu.bende mesai bitmeden bir oyun oynayıp çıkayım dedim.ona denk gelmişsin.
ooo takım toplanıyomu ne ..
hani bayramlarda çocukları gurbetten gelen yaşlılar gibi hissettim kendimisenağlama
allah iyiliğini versin.duygulandı bu gene:sinifsinif:
usarem slm sorularima cevap verdigin icin cok tsk ederim senin rejim iyi gidiyo yine azmini oructa bozmadi helalkaydirigubbakcemile5
rica ederim canım ne demek,yeniden aramızda olman çok güzel.
valla benim içinde öyle.almadan geçireyim bayramdan sonra kesin vericem.kalan fazlalıklarımı
kızlar takıma yeni üyeler mi aldınız ben gelmeyeli :uhm: kız yoksa benim yerime mi aldınız eğer öyleyse haber verin :bbo:
korktunmu şekerim.kız biz senin üzerine gül koklarmıyız.

valla süper anlatmışsın.hiç eksik yok.hepberaber kaldığımız yerden devam.

kızlar dün iftarda amcamlara davetliydik.iftarımı 2-3 bardak suyla açtım.sonra bir kase çorba,azıcık patates tavası,birazcık taze fasulye 1 tane biber dolması.birkaç kaşık pilav ve salata yedim.hepsinden azar azar yedim.sonrasında çay ve sonrasında tatlı yedim.tatlıyı yemesem çok iyi olacak ama dayanamıyorum.nolcak benim bu halim ya.
sahurda yarı uyur yarı uyanık yarım dilim çavdar ekmeği,çok az pide peynir ve zeytin ve bir tanede haşlanmış yumurta yedim.3 bardakta su içtim.

senağlamasenağlamasenağlama
bu sahneye aglamak istiyorum vay vay vayyyyy
uzun zamandir hic gecmisleri okumaya vakit harcamiyordum bugun harcadim ne has olduysa bu cok sukur
bu arda hemen diyim caglam beni unutmussun tebrik ederim :mymeka:
domination guzelim rose14 bizim eski uyemiz geri donecek olanlardan senin yerine almadik icin rahat olsun almayizda
kizlar nazco ortalarda yok acep pcsimi bozuldu
bu arada rose kiz seni iyi bir elden gecirmek lazim sopalarimi ozledinmi guzelim gel iki atimdekafani toparla su kizartmalardan vede yemeklerden uzak dur artik yeter once takimda listede olmadan su en az uc kilonu ver bakim sana ceza bugun tartil tam kilonu soyle uc kilo vermedende seni listye almiyalim nekadar kotuyum demi ama senin icin yani girmek istedigini cok istedigini biliyorum oyuzdende belki vermek icin ugrasacagini dusunuyorum bu yuzden uc kilo vermen lazim naniknanik
aynalar guzelim sanada allah kolaylik versin

Slm kızlar.boŞ yerınız varsa benıde alırmısınız. GeÇen sene 9 takımda gÜzel kılo vermıŞtım ama gerı aldım. Şımdı hepsınden kurtulmak ıstıyorum.

slm kızlar
ben ev işiyle uğraşıyorum, bir hafta sürecek galiba yerleştirmemiz. şimdi arkadaşta kalıyoruz. bayramdan sonra döncem aranıza opuyorumnanaktan

Ben nazco'nun yeğeni kardLen.Teyzemin modemi arızaLı nete giremiyor.Cumaya kadar girmezse, şu anda 65.4 kg. haber vermek için geLdim modemi geLir geLmez, geLicekmiş teyzem.

selam canlarım ciğerlerim dostlarım yoldaşlarım......
öncelikle hoşgeldin diyen arkadaşllarıma selam eder yanaklarınızdan öperim.benden sonra takıma gelen arkadaşlrımda hoşgelmişler sefalar getrmişler.bu yıl bu işi hep beraber sağlam adımlarla bitircez inşallah.
hımmmmmmmmmmmm şimdi gelelim kaptanım neslihana.kız ne diyon.vercemde vallaha atrtıyı bulmadım.neyse çıksın dedim bugün akı kara belli olsun dedim.buseferde baskülü bulamıyom.taşınırken gelmedimi yoksa geldide eltim biyeremi koydu bulamadım.bulduğum an tartılcam.ve senin de dediğin gibi 90 olmadan listeye eklenmiycem.dün akşamdan itibaren hafiften haiften dikkat etmeye başladım.bugün de devam artık.yavaş yavaş bünyeyi alıştırmaya başlıyorum.yani illaki rabbim bi dert eder vermedikten sonmra bu kilolar gidecerk.ben diyeyim8 ay sen de 10 ay sonra bu gördüğün yarmagül yani ben 70e incem inşallah.ahanda bunu not edin.ama başlangıç tarihi ramazandan sonra yani şimdi değil.acelem yok yavaş yavaş tıkır tıkır şıkır şıkır atıvercem salıvercem yağları beyaaa.
oldumu nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............................
nasılım.öpüldünüz karıhaydin ablekem şimdiden hayırlı iftarlar.yedikelriniz şifa olsun .kilo olarak yerleşmeden fışşşşt gitsin inşallah.lar.

çok sağol çağlam şikelim eminem 73üm.takımı bana tanıttığın için.ŞenizŞeniz
amann amannn diyem şok demede ne dersen de.tövbe bidahamı tövbeeeee.:Saruboceq::umursamaz:
he heee bende de aynı.sebepmi aha bu şok diyetler.

süpper.aynen katılıyom.benimde felsem bu olcak inşallah.çak bakalımkaydirigubbakcemile5

KIZLAR SLMMM 2 GÜNDÜR KAFAYI YEDİM BİLGİSAYAR HATA VERİYOR SAYFAYA AÇAMIYORDUM OFFF YENİ YENİ HATUNLAR GELMİŞ HARİKA BU KIŞ GÜZEL GEÇECEK HOŞGELDİNİZ KIZLAR TATİLDEYDİNİZ SANIRIM 2 GÜN GİRMEDİM 200 GR ALDIMmafoldumben

kızlar bugün sabah erkenden dersaneye gittim giderken de 30 dk hızlı hızlı yürüdüm dönüşte çarşıya uğradım pantolon aldım kendime dar paçakaydirigubbakcemile3 ay giydim aynada baktım kendi kendime diyorum ki ne güzel bacaklarım varmış delikafadulden bedeni birazcık dar ama sırf onun içinde güzel durmak için zayıflıcam ama o kadar istiyodum ki dar paçalar bende çok tipsiz duruyodu. neyse bugün baya yürüdüm bundan sonra her gün böyle zaten akşam yatmadan önce yoğurt yemiştim sabah da bişey yemeden gittim geldim saat 3 gibi pilav yedim birazcık demin de iftarda annem mantı yapmış azcık ondan yedim cokacimcoook 1-2 tane de hurma kaydirigubbakcemile3
sen görünmüyon kız takımda nerde geziyon bakim
ışığımı görmedinmi kız kaydirigubbakcemile3
ay bende de öylee mafoldumben
opuyorumnanaktan
vereliniortak evet vereliniortak
tama artık ben kendime böyle bir yol çizcem..
buzdolabımım kapagına yapıştırcam..
hayat felsefesi yapcamzemuszemus
kaydirigubbakcemile3
koklamayın anam zaten zemuszemus opuyorumnanaktan
hmm o zaman ben hoşbuldum diyelim kaydirigubbakcemile3

aminnnn :Saruboceq: bizde hoşbulduk bu arada zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…