Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

abooo çok ağır konuşmuşsun kaptan.bunun üstüne yemez içmez zayıflar rose,inşaallah yani.

teşekkür ederim neslihan. umarım herşey güzel olur. ksaca kendimi tanıtayım size. ankarada yaşıyorum 3 senelik evliyim 1,5 yaşında bi tene oluşum aşkım var. malesef çalışan ve şişkooo(amannnn tombul balık etliyim:)) bi bayanım. bu kader. haaa 28 yaşındayım bidee

selam kızlar ben de eve geleli yarım saat oluyor zaten 12de uyandım hemen zor hazırlandım koştur koştur dersaneye gittim ama çok yoruldum akannehir gelirken de yürüdüm baya kalori yakıyorum bu aralarzemuszemus
güle güle giy pantalonunu
sen daha neler giyiceksin güzelimmmmm
ahh ah inşallah :Saruboceq:
ay bende bendee akannehir
Kızla neden cevap vermİyosunuz bana.dÜnden berİ haberİnİzİ beklİyorm. Takım kaptanınız kİm. BoŞ yerİnİz varsa benİ de alır mısınız. Yok dersenİz baŞka takımlara baŞvurayım
canım ben gördüm mesajını ama neslihan abla bakacaktı zaten bakmış kaydirigubbakcemile3
hahaytt kurallara gire kilo alan kisi diger etapta kilo vermk zorunda yoksa diskalifiye canim yani 100 grda olsa vereceksiniz kilo alan hatunlarklava:
vericem vericem inanıyorum ben verdim 100 gr da olsa kaydirigubbakcemile2
kaptan hoşgeldin bu kızların hepsi kayıp,sabahtan beri kimsecikler gelmedi buraya.

laelaelaelaelae

Allah bağışlasın hangimiz şişko değilizkii kaydirigubbakcemile3

selam kızlarr
ben bu hafta 1 kg vermişim
geçen hafta 69
bu gün 68
eşime ekşi elma al dedim 3-4 kilo almış ben aralarda elma yiyordum yeşil elmayı sevdiğim için
bu 4 kiloyu bitirmek için elma diyeti yapayım bareeee
bu diyeti yapmazsam aklımda kalıcak denemediğim diyet lakmamıştı bunu da deneyeyim tam olsun

HAYIRLI İFTARLAR HEPİNİZE

opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 bu hafta listeye yazılırsan takımı sen kurtarıcan bundan sonra galiba kaydirigubbakcemile3

nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...............................klava:klava:klava:klava:klava:
kız allah seni davul etmesin emi.hadi kız ben varım senle iddiaya.nesine ama ciddi ciddi varım hee.sana msnden resimlerimi kendimi göstere göstere zaytıflıycam.haa sen 25 ay dedin demi.anam çook büyük laf ettein.kız küçük de değilm bak boğazında kalırım hee.lmaz:neyse.ben haal lafımın arkasındayım.10 ay sonra 70-75 arası olcam en fazla görürüsün.
haaa sonra dansözlük yapma bana heeeee...
dün itibariyle dikkat etmeye başladım canım benim.ekmeği kestim.porsiyuonlarımı azalttım.ramazandan sonra dememmin sebebi.biliyosun gerçi unuttuysan hatırlatayım.ben su içince güzel kilo veriyorum canım.bu evim büyük koşu bandınıda kullanabilirim hem naberrr.şikayete gelecek olan yok yani.neyse.görcez bakalım.hatta sen türkiyeden dödüğünde ben çooooktan kilo vermeye başlamış olcam inşallah.tammamı cicciiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm.lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

aman kızlar gittim geldim dizi bitmek üzere kimse yok -tatlicadiarzu- aa gelin artık :enbuyukkk:

selam dominatcım.kız bacım noldu dizinin sonunda.babm geldi teraviden malesef izleyemedim.şimdi densiz bişeyler yaparlar behglül mehlül diye değiştirdim.ben kahvaltı yapıyolardı yaa orda kaldım işte.mafoldumben

şekerim bana dominoş de opuyorumnanaktan
ay bende babam 12 gibi gelicek allahtan yoksa izleyemezdim. müstehcen şeyler fazla kaydirigubbakcemile3
şimdi nasıl anlatsam ki heyecandan hatırlamıyorum dalmışım kaydirigubbakcemile3
işte behlül tekneyle açıldı ya rıza kaptan bunu gördü behlülün şarjı bitmişti o da rızanın yanına gitti telefon etti evde durumları sordu. neyse işte bihter de peykere gidiyorum diyip evden çıktı ama tekneye gitti delikafadulden nesrin varya hizmetçi o da şimdi yola çıktı rıza kaptanın yanına gidecek galiba bihterle behlülü de basacak akannehir
matmazel de taşındı bu arada kaydirigubbakcemile3

slm arkadaslar.... kaptan ifademi veriyorumCADIARZU biliyorsun bugun okular basladi bizde dunden son okul hazirliklari oldu aksam iftarda esim vardi giremedim bi turlu bugunde bismillah dedik yeni bir okul sezonuna basladik biz oglum 3 kizim 2 ya basladi canlarim benimopuyorumnanaktan iste boyle kaptan ben ifademi verdim darisi tum arkadaslarimananiknanik bende 2 iki gundur birde keyifsizlik var sormayin regl olacam 4 gun sonra ama simdiketn sancilari basladi deli ediyor beni ..... yeni katilan arkadasimiz olmus seher yildizi hosgeldin takima a.s.

:roflol::roflol::roflol:

domination hemsom opuldunuz simdilik bir koca sepet utu bana "gel ablacim " deyip duruyo kaydirigubbakcemile3 simdi gitsen olmaz gitmesen hazir kurulmusken utusu olan gondersin bakem

kız anacım seni unutmk mümkün mü..
zaten herkas biliyodur seni..
hemen hemen her sayfada attıgın sopalar mevcutoklava:)

Slm kızlar.boŞ yerİnİz varsa benİde alırmısınız. GeÇen sene 9 takımda gÜzel kİlo vermİŞtİm ama gerİ aldım. Şİmdİ hepsİnden kurtulmak İstİyorum.

gel anam babam gel takılbiz ama alırlar mı şimdilik bilmnem ..sen bekle hele beni yakında atarlar nasılsa yer boşalır:gitme:

slm kızlar
ben ev işiyle uğraşıyorum, bir hafta sürecek galiba yerleştirmemiz. şimdi arkadaşta kalıyoruz. bayramdan sonra döncem aranıza opuyorumnanaktan

tabi tabi bayramdan sonra

Ben nazco'nun yeğeni kardLen.Teyzemin modemi arızaLı nete giremiyor.Cumaya kadar girmezse, şu anda 65.4 kg. haber vermek için geLdim modemi geLir geLmez, geLicekmiş teyzem.

aldıgı 400 gram içinmi kaçtı kız teyzen

valla ne akıllısınız...
kaptan veremedigi kiloları ne hikmetse ramazandan önceki 1 haftda verdi..CADIARZU
sende tabi kafanı toplayıp konsantre olman için bayramın geçmesi lazım..CADIARZU
kiminin pc si bozuldu..
kimi izne gitti..
düşün düşün beni düşün..:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
ramazanda anam aglıyo..akannehir akannehir akannehir
acıkmamak için acık yedimmi aldım işte..
ben napcam bu kilolarla:bbo: :bbo: :bbo:
ondan sonra nesliş ikide birklava: klava: klava:

gel kardeşim gel nolcak 1 sene burlardayız artık..
of of bu kış uzun olacak besbelli

şu benim bilgisayarda kafayı yese şöyle perşembe cuma cumartesi..:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
pazar zaten nesliş olmaz pazartesiye siniri geçmiş olura.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…