- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #14.481
slm cigerim catal karam benim
sen tartiyi bilerek cope atmis olmayasin hii yanlisliklar:1closedeyes:
hem ben 90 demedimki suanki kilondan uc kilo eksilecen bizde buna sahit olacagiz dedim
hii birde sen 8 ay de ben sunu 20 ay yapayim kizim huu yerinde sayiyon bakiyomda hadi hadi bak hala ramzandan sonra vs.. diyip duruyon hemen simdi bugun basliyacaksin ramzandan sonrada dersin yok komsu yok mukabele yok babam ooo olme esegim yaz gelsin bunlari hatirladikca hatta ben sunu 25 ay yapim daha makbul
yavas yavas gitsin birsey dedigimiz yokta pek bir yavas olmasin lutfen ...
ben galiba yine seni hasladim ama sen alisiksindir hatta ozlemissindir diye yanii anladin
hadi bakalim fisstt gitsin kilolar nasil olacaksaa
senin adina bahse bile girerim ben kizimm varmi benimle bahse girecek olan ciksin karsima rose (tugba) 25 ayda 70 lere anca dusecek
hadi benden once diyen varsa nesin eolursa olsun girecem iddaya kaydirigubbakcemile3:roflol:
hih usaremde geldi oyundan anaca kalkti hanim hangi oyunu oynuyon kiz ben birara fena takilmistim bigmoney varya derece felanda yaptimda simdi pc agir giremiyom o oyunda hizli olmak lazim
ahh ah inşallah :Saruboceq:güle güle giy pantalonunu
sen daha neler giyiceksin güzelimmmmm
ay bende bendee akannehirben geldiğimdede kimse olmuyo yaaavvv
kendikendime konuşup duruyorum
ha kızlar bu arada satranç hocası oğluşumu çok başarılı buldu benim küçük oğluşum satranç federasyonuna üye oluyo bebeğim büyümüşte satranç oynarmış TSF lisansı alırmış
ne çabuk büyüyolar ya
canım ben gördüm mesajını ama neslihan abla bakacaktı zaten bakmış kaydirigubbakcemile3Kızla neden cevap vermİyosunuz bana.dÜnden berİ haberİnİzİ beklİyorm. Takım kaptanınız kİm. BoŞ yerİnİz varsa benİ de alır mısınız. Yok dersenİz baŞka takımlara baŞvurayım
vericem vericem inanıyorum ben verdim 100 gr da olsa kaydirigubbakcemile2hahaytt kurallara gire kilo alan kisi diger etapta kilo vermk zorunda yoksa diskalifiye canim yani 100 grda olsa vereceksiniz kilo alan hatunlarklava:
kaptan hoşgeldin bu kızların hepsi kayıp,sabahtan beri kimsecikler gelmedi buraya.
teşekkür ederim neslihan. umarım herşey güzel olur. ksaca kendimi tanıtayım size. ankarada yaşıyorum 3 senelik evliyim 1,5 yaşında bi tene oluşum aşkım var. malesef çalışan ve şişkooo(amannnn tombul balık etliyim:)) bi bayanım. bu kader. haaa 28 yaşındayım bidee
selam kızlarr
ben bu hafta 1 kg vermişim
geçen hafta 69
bu gün 68
eşime ekşi elma al dedim 3-4 kilo almış ben aralarda elma yiyordum yeşil elmayı sevdiğim için
bu 4 kiloyu bitirmek için elma diyeti yapayım bareeee
bu diyeti yapmazsam aklımda kalıcak denemediğim diyet lakmamıştı bunu da deneyeyim tam olsun
HAYIRLI İFTARLAR HEPİNİZE
slm cigerim catal karam benim
sen tartiyi bilerek cope atmis olmayasin hii yanlisliklar:1closedeyes:
hem ben 90 demedimki suanki kilondan uc kilo eksilecen bizde buna sahit olacagiz dedim
hii birde sen 8 ay de ben sunu 20 ay yapayim kizim huu yerinde sayiyon bakiyomda hadi hadi bak hala ramzandan sonra vs.. diyip duruyon hemen simdi bugun basliyacaksin ramzandan sonrada dersin yok komsu yok mukabele yok babam ooo olme esegim yaz gelsin bunlari hatirladikca hatta ben sunu 25 ay yapim daha makbul
yavas yavas gitsin birsey dedigimiz yokta pek bir yavas olmasin lutfen ...
ben galiba yine seni hasladim ama sen alisiksindir hatta ozlemissindir diye yanii anladin
hadi bakalim fisstt gitsin kilolar nasil olacaksaa
senin adina bahse bile girerim ben kizimm varmi benimle bahse girecek olan ciksin karsima rose (tugba) 25 ayda 70 lere anca dusecek
hadi benden once diyen varsa nesin eolursa olsun girecem iddaya kaydirigubbakcemile3:roflol:
abooo çok ağır konuşmuşsun kaptan.bunun üstüne yemez içmez zayıflar rose,inşaallah yani.
aman kızlar gittim geldim dizi bitmek üzere kimse yok -tatlicadiarzu- aa gelin artık :enbuyukkk:
selam dominatcım.kız bacım noldu dizinin sonunda.babm geldi teraviden malesef izleyemedim.şimdi densiz bişeyler yaparlar behglül mehlül diye değiştirdim.ben kahvaltı yapıyolardı yaa orda kaldım işte.mafoldumben
şekerim bana dominoş de opuyorumnanaktan
ay bende babam 12 gibi gelicek allahtan yoksa izleyemezdim. müstehcen şeyler fazla kaydirigubbakcemile3
şimdi nasıl anlatsam ki heyecandan hatırlamıyorum dalmışım kaydirigubbakcemile3
işte behlül tekneyle açıldı ya rıza kaptan bunu gördü behlülün şarjı bitmişti o da rızanın yanına gitti telefon etti evde durumları sordu. neyse işte bihter de peykere gidiyorum diyip evden çıktı ama tekneye gitti delikafadulden nesrin varya hizmetçi o da şimdi yola çıktı rıza kaptanın yanına gidecek galiba bihterle behlülü de basacak akannehir
matmazel de taşındı bu arada kaydirigubbakcemile3
domination hemsom opuldunuz simdilik bir koca sepet utu bana "gel ablacim " deyip duruyo kaydirigubbakcemile3 simdi gitsen olmaz gitmesen hazir kurulmusken utusu olan gondersin bakem
senağlamasenağlamasenağlama
bu sahneye aglamak istiyorum vay vay vayyyyy
uzun zamandir hic gecmisleri okumaya vakit harcamiyordum bugun harcadim ne has olduysa bu cok sukur
bu arda hemen diyim caglam beni unutmussun tebrik ederim :mymeka:
domination guzelim rose14 bizim eski uyemiz geri donecek olanlardan senin yerine almadik icin rahat olsun almayizda
kizlar nazco ortalarda yok acep pcsimi bozuldu
bu arada rose kiz seni iyi bir elden gecirmek lazim sopalarimi ozledinmi guzelim gel iki atimdekafani toparla su kizartmalardan vede yemeklerden uzak dur artik yeter once takimda listede olmadan su en az uc kilonu ver bakim sana ceza bugun tartil tam kilonu soyle uc kilo vermedende seni listye almiyalim nekadar kotuyum demi ama senin icin yani girmek istedigini cok istedigini biliyorum oyuzdende belki vermek icin ugrasacagini dusunuyorum bu yuzden uc kilo vermen lazim naniknanik
aynalar guzelim sanada allah kolaylik versin
Slm kızlar.boŞ yerİnİz varsa benİde alırmısınız. GeÇen sene 9 takımda gÜzel kİlo vermİŞtİm ama gerİ aldım. Şİmdİ hepsİnden kurtulmak İstİyorum.
slm kızlar
ben ev işiyle uğraşıyorum, bir hafta sürecek galiba yerleştirmemiz. şimdi arkadaşta kalıyoruz. bayramdan sonra döncem aranıza opuyorumnanaktan
Ben nazco'nun yeğeni kardLen.Teyzemin modemi arızaLı nete giremiyor.Cumaya kadar girmezse, şu anda 65.4 kg. haber vermek için geLdim modemi geLir geLmez, geLicekmiş teyzem.
selam canlarım ciğerlerim dostlarım yoldaşlarım......
öncelikle hoşgeldin diyen arkadaşllarıma selam eder yanaklarınızdan öperim.benden sonra takıma gelen arkadaşlrımda hoşgelmişler sefalar getrmişler.bu yıl bu işi hep beraber sağlam adımlarla bitircez inşallah.
hımmmmmmmmmmmm şimdi gelelim kaptanım neslihana.kız ne diyon.vercemde vallaha atrtıyı bulmadım.neyse çıksın dedim bugün akı kara belli olsun dedim.buseferde baskülü bulamıyom.taşınırken gelmedimi yoksa geldide eltim biyeremi koydu bulamadım.bulduğum an tartılcam.ve senin de dediğin gibi 90 olmadan listeye eklenmiycem.dün akşamdan itibaren hafiften haiften dikkat etmeye başladım.bugün de devam artık.yavaş yavaş bünyeyi alıştırmaya başlıyorum.yani illaki rabbim bi dert eder vermedikten sonmra bu kilolar gidecerk.ben diyeyim8 ay sen de 10 ay sonra bu gördüğün yarmagül yani ben 70e incem inşallah.ahanda bunu not edin.ama başlangıç tarihi ramazandan sonra yani şimdi değil.acelem yok yavaş yavaş tıkır tıkır şıkır şıkır atıvercem salıvercem yağları beyaaa.
oldumu nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............................
nasılım.öpüldünüz karıhaydin ablekem şimdiden hayırlı iftarlar.yedikelriniz şifa olsun .kilo olarak yerleşmeden fışşşşt gitsin inşallah.lar.
çok sağol çağlam şikelim eminem 73üm.takımı bana tanıttığın için.ŞenizŞeniz
amann amannn diyem şok demede ne dersen de.tövbe bidahamı tövbeeeee.:Saruboceq::umursamaz:
he heee bende de aynı.sebepmi aha bu şok diyetler.
süpper.aynen katılıyom.benimde felsem bu olcak inşallah.çak bakalımkaydirigubbakcemile5
KIZLAR SLMMM 2 GÜNDÜR KAFAYI YEDİM BİLGİSAYAR HATA VERİYOR SAYFAYA AÇAMIYORDUM OFFF YENİ YENİ HATUNLAR GELMİŞ HARİKA BU KIŞ GÜZEL GEÇECEK HOŞGELDİNİZ KIZLAR TATİLDEYDİNİZ SANIRIM 2 GÜN GİRMEDİM 200 GR ALDIMmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?