Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

veremezsek nesliş bizi takimdan degil direk hayattan diskalifiye edecek zatenkaydirigubbakcemile3

valla bu gün bende yaptım hep senin yüzünden iki gündür canımı istetdin..
ben köfte gibi parmak parmak yapıyom bide onları 3bilemedin 4 belkide 5 parmak yedim:kedi:

yuh anam sen bu yediklerinle 3 gün oruç tutman lazım kızım

hahaytt kurallara gire kilo alan kisi diger etapta kilo vermk zorunda yoksa diskalifiye canim yani 100 grda olsa vereceksiniz kilo alan hatunlarklava:

:a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015::a015: :a015:

oy oy oy oy bakıyom takım kızışıyo valla ben diskalifiye falan olmam artık baksana şenlik başlıycak burda

kaptan hoşgeldin bu kızların hepsi kayıp,sabahtan beri kimsecikler gelmedi buraya.

şişt kız ne dedikodu yapıyon kaptanla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar tek çerezim leblebimi aldım elime aşkı memnuyu izlicem ama çok yemem merak etmeyin zemuszemus

su bardagı al eline bırak o leblebiyilmaz:

haydi tuba haydi tuba haydi
ver şu kiloları şimdialkisalkisalkis

kız ne bakıyon ayıp klava:

maşaallah canım allah çocuklarada sanada kolaylık versinopuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
teşekkürler dominoşcum.anam yarın neslihan kessin bizi bombalıycak.amannnn sanki kendisi izlemiyo.oda geçen yıl adanalıyı izliyodu.
tekrar teşekkürler canım benim.

canım hemşom güzel hemşom.yeğenlerim,in yeni okul sezonu hayırlı uğurlu olsun inşallah.rabbim okuyup mesleklerini ellerine alıp yuvalarını kurdukları günleride göstersin inşallah.
domination hemsom opuldunuz simdilik bir koca sepet utu bana "gel ablacim " deyip duruyo kaydirigubbakcemile3 simdi gitsen olmaz gitmesen hazir kurulmusken utusu olan gondersin bakem

kolay gelsin.ayyyy o dert bende de var.bende yarınmı yapsam ne.anam ikindin ancak eve geliyom.sabahın 9dan ikindine kadar o ev senin bu ev benim dolanıyom.ee haliyle osaatten sonrda anca yemekti bulaşıktı onları yapıyom.kız bi ara gelde benimkinlerde bi el atıver.:kedi:

opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 bu hafta listeye yazılırsan takımı sen kurtarıcan bundan sonra galiba kaydirigubbakcemile3

inşallah yazılıyorum bu hafta listeye

kilo bildirimi yapan varmı başka ben göremedim
sizde durumlar nasıl kilolar ne alemde dökülün bakalım

ben iftarda
1 hurma 3 bardak su yarım saat sonra
3 tane haşlanmış baget
1 dilim ekmek
2 bardak ayran
1 saat sonra malesef çayın yanında çocukların cipsine saldırıp bayağı bi yedim
az önce 2 elma
şimdi yeşil çay içiyoum
sadece elma yemeyi düşünüyorum bu gece sahurda
çocuklara sabah tost yapmıştım aklımda tost var ama yemesem daha iyi dime

sabah niyetli degildim ya 2 küçük fırında muska börek yapmıştım domatesle kahvaltı yaptım.
ögle yemek yerine 2 armut yedim...
sonra arkadaş gofret almış yemesem darılacaktı onu yedimyerimseniben
akşam yemek te yarımkase çorba el kadarcık pide, allahım sıcacık yumuşacık nasıl bişi bu pidecokacimcoook
et sote salata 3 çatal yogurtişte azcık (5)parmak un helvası.
eh tabi şimdide form çayı ha bide karpuz

neyse fıstıklar ben çıkıyorum..
ben gündüz giremiyom...akşamada bilmiyom.
benim çocukların bakıcısının kayınbabası ölmüş ..
avusturyada yaşıyodu..
dün haberi geldi.
cenazesi cumartesi akşamı gelcekmiş .
ama yarın kaynanası falan gelcekler ordan..
onun için bakıcının oraya giderim mesaiden sonra büyük ihtimal.....
ben sabah hemen tartılır bir ara girer bildiririm..
giremezsemde bilin PCim bozulmuştursengözlerimebaksanab

rica ederim opuyorumnanaktan
ben sabah tartılcam

kız evlilik yıldönümünüz kutlu olsun fotoğraf da süper opuyorumnanaktan

utum biti nihayet az zonce yazmayi unutum ben kilom ayni 3 kilo fazla aynen duruyor canlar yarin sabah giremem bildiriyorum simdikten... cagla ablam nice 9 senelere ablacim allahim sizi bebislerinize bagislasin............. hemsom kiz ayipsin yarin bi ara ugrar yaparim utulerini canin sagolsun:1hug: bu arada kaptan firca atip duruyo ama ses pek yok ondanda kaptannnnnnnn huhuhu nerdesin esin tereviye gidince gelsene iki laflariz ama bos gel elinde oklava ile degil bak oyle bi izlenim biraktin ki nesli deyince klava: bu aklimiza geliyo artik:roflol: domination hala burdasin sen git yat guzelim yarin dersane yokmu sende bak yarin sana rizami tekneye binde madmazele ne oldu sormiyacaklar erkende yat zihnin acik olsun kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3 ay bugün bi sürü işim var zaten oruç tutucam yarın başlıyorum tekrar inş. sonra banyo yapıcam ohooo bir srü işim var bi de sabahın köründe kalkıcam ki hiç alışık olmadığım bişey kaydirigubbakcemile3 ama giç uyuyasım yok kaydirigubbakcemile3

evet direk diskalifiye
artık çok geç kaydirigubbakcemile3 kız leblebi diyette yenilebiliyor yaa ben az yedim zemuszemus
kız ne bakıyon ayıp klava:

maşaallah canım allah çocuklarada sanada kolaylık versinopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…