- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #144.981
Afiyet olsun tatlim, yarasınSabah iki yumurta,peynir,domates,salatalik,zeytin,cemensiz pastirma cay
Oglen erik 7tane
Aksam
Kucuk kase bulgur pilavi, patates puresi iki kasik, kofte ve ayran
Ohhh yarasin bu hafta nedense istahim tavanlarda
Geçmiş olsun canim. Üsüttünmü hayirdirAl benden de o kadar birde hasta oldum başımı kaldıramiyorum yastiktan
Bugün neler yedim ne siz sorun ne ben söyliym ama yarindan itibaren toplayacagm inşallah
Hep de açdım üstelikAyyy bu ne selincim yaaa.hem makarna, hem pilav, hem bisküvi
Hatun yürüyüş le kafayi bozdu sen yürürken ben yoruluyorum "))))Eşimle 1 saatten fazla yürüdük.yeni geldik eve
Aynen canm cok fena grip oldum yaGeçmiş olsun canim. Üsüttünmü hayirdir
Bnm daha beterkiiii akşam bide yarım ekmek yedim kaşar peynirli yanı bugün nerdeyse 1 ekmek Yeşim şaka gibi bikaç dilimde kavunnnn....Yarın toparlıyormuşuz don't panicccMenüm
Sabah: 1 buçuk dilim çavdar ekmeği, 2 haşlanmış yumurta,biraz suzme peynir, 2 yeşil zeytin, bi iki lokma tahin pekmez şekersiz çay
Ara; yarım yeşil elma
Öğle:8 kaşık salçalı makarna,1 buçuk kaşık yoğurt ,aci biber tursusu
Ara: 1 avuç leblebi, yarim avuç kuru üzüm
Sekersiz nescafe
Akşam: 1 tavuk kalça, 3 kaşık garnitürlü pirinc pilavi, 2 kaşık yoğurt aci biber
Ara: 2 tane mini puf 3 tane kremali diyet piskevut
Yeşil çay içtim biraz önceCanavar gibiyim bu ara zor durduruyorum kendimi
Cnm merhaba ses35 artk bizimle değillll@Ses35 Canim sende yoksan kimse yoktur burda nerelerdesiniz uyudumu herkes
Kayınvalidemde yağını almış ama yağ ya bana itici geldiiiiCanlarım a101 markete çörek otu yagi kapsulu gelmiş alin mutlaka deneyin ben bir.iki.ay önce kullandim acayip istah kesiyor sonra tekrR alayom dedim kismet olmadi bugün aldim fiyatida cok uygun evinizin yakininda varsa simdi hemen çıkın alin
Afiyet olsun cnmmmmKahvaltıM, 2 yumurta ile omlet, peynir, biber, yarım domates, turp, bir dilim ekmek, bir avuç badem fıstık
Ara , bir dilim ekmek, bir kase yoğurt, bir kaç badem
Aksam, yoğurt lu ıspanak, bir tabak mantarlı et sote , 4 kaşık bulgur pilavı
Ara , bir salatalık, bir Nektarinen
Spor 2 buçuk saat yürüdum
Aynen cnm halk arasında boğazın açıldı dışlar ya ondan oldummmmmBen de malum gündeyim kendime zor hakim oluyorum..yeme düzenin değişmişti ondan olabilir..
Valla bende utanmadım yazdım cnm hatta ek yaptım sonradaAl benden de o kadar birde hasta oldum başımı kaldıramiyorum yastiktan
Bugün neler yedim ne siz sorun ne ben söyliym ama yarindan itibaren toplayacagm inşallah
Gayet insani bi menü bence canımmmm afiyet olsunnSabah iki yumurta,peynir,domates,salatalik,zeytin,cemensiz pastirma cay
Oglen erik 7tane
Aksam
Kucuk kase bulgur pilavi, patates puresi iki kasik, kofte ve ayran
Ohhh yarasin bu hafta nedense istahim tavanlarda
Senin cozutmana alıştık bizzzzz cnm hep araya sıkıştrıon bi top iki toppBugün cozuttum
sabah: 1 dilim kepekli 1 dilim beyaz ekmek, salata, süzme peynir, şekersiz çay
ara: dut ve çilek püreli süt (kendim hazırladım şekersiz), bi adet bademli kurabiye (51 kalori)
akşam: 4 kaşık bulgur pilavı, mevsim salata, 4 kaşık kuru fasulye, ayran, 1 lokum (30 kalori), şekersiz çay
ara: dondurma iki top
kalori: 1010
Cnm merhaba ses35 artk bizimle değillll
Kapsulun icinde ama hic yag ictigibi anlamiyorsun bileKayınvalidemde yağını almış ama yağ ya bana itici geldiiii
Can'ım motive olamamış bizim takımdaAa neden ki noldu mesajlari okurken kacirdimmi okumayi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?