Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kapsulun icinde ama hic yag ictigibi anlamiyorsun bile
Ya benim ihtiyacım yoktu ona ben kendim kapattım mı kapıyorum ama iki haftadır kendi kendime saçmaladm durum bu haftada misafirim vardı derin ipin ucu öyle bi kaçtıki nerden yakalasam bilemedim

Valla hiç olmamış.haftasonu telafi Zaman'ı
gofret yerine hurma yeseydin süper olurdu canim afiyet olsun

Tabi -900 ile motivasyon tavan menü süper
afiyet olsun canım çok güzel
Al benden de o kadar birde hasta oldum başımı kaldıramiyorum yastiktan
Bugün neler yedim ne siz sorun ne ben söyliym ama yarindan itibaren toplayacagm inşallah
geçmiş olsun canım.kayınvaliden ameliyat oldu mu?
Sabah iki yumurta,peynir,domates,salatalik,zeytin,cemensiz pastirma cay
Oglen erik 7tane
Aksam
Kucuk kase bulgur pilavi, patates puresi iki kasik, kofte ve ayran
Ohhh yarasin bu hafta nedense istahim tavanlarda
afiyet olsun canım.öğle yemeği olmadığı için patates püresinden bişeycik olmaz

Günaydın tatlişllllaaaarr annelere haftasonu uykusuu yokk
Aynen.heryerim ağrıyor dünkü spordan.haftasonu kaslarımı dinlendir
bugün olmamış.yarın şekersiz unsuz bir gün olsun bence

N
Günaydın tatlişllllaaaarr annelere haftasonu uykusuu yokk
Eveeeeeeet suannnn enerjisi tavanddaaa carsaflari kaldiran, ayaga kalkip ustume kendine birakan,kafasiyla kafamaaa dank dank vuran,ciglik atan,bidi bidi konusan,yuzume minciklayan,ve hizla yatakdan atlamaya calisan bir kixim var suan ve benmbunlari suan yasiyorm allahmm

N

Eveeeeeeet suannnn enerjisi tavanddaaa carsaflari kaldiran, ayaga kalkip ustume kendine birakan,kafasiyla kafamaaa dank dank vuran,ciglik atan,bidi bidi konusan,yuzume minciklayan,ve hizla yatakdan atlamaya calisan bir kixim var suan ve benm
ayy yerim kizzz o yaramaz miniğiiiama seninki yine insafıymış benim kiz 7 de kalkti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…