Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu arada kizlar ben cok acele girdim bugun misafirlerim var iftara yemek hazirliyorum oyuzden listeye bakim diye girdim ama sagolsun sibel yapti yine listeyi hursultan nerede acaba bugun cuma
nazco usarem kimse yok
eylulceyide bu hafta listye dair etmiyorum haberiniz olsun uc kilo cok be guzelim sen bu haftada geri donme haftaya bir iki kilo vererek don bence valla dikkat edersin birazcik belki tugbayida senide kilo vermeden almiyom kizlar sizler ne diyorsunuz bu konuda tek basima is yapmayim sizce alayimmi bu hafta almayimmi eylulceyi

neslihan eylülce geri mi döndü benden başka kim geri dönecek bizim takım kaç kişi benim kafam karıştı ya :uhm:

canim sen varsin
eylulce var
rose var
sibel var
suanda takim alti kisi
dortte geri donecek olan var 10 birde seher yildizini deneme suresine aldik etti 11 kisi
anladinmi benim hatirlamadigim yok demi

kizlar ben cikmak zorundayim biraz silerimi halledeyim bir bakarim ama gelmessem artik toparlarsiniz durumu olurmu aynalar sibel hadi size emenet ben kactim cook isim var daha evi temizliyecem

bencede eylülce haftaya gelsin dikkat etsin kendine

ay guzelim sana neden olmasin diyom ya valla nasil yazdigimi gorsem gulersin yani kolum koptu hizli yazacam diye
hani bitmedimi isin kiz daha gel artik suraya

yok güzelim ya burda ev işine başlayamadık bi. boyaları bekliyoruz, gelsin boyanacak ev, taşın yerleş. kafayı yiyecem ya psikoloji altüst oldu. ankarada düzeltmiştim daha beter oldum eskisinden. evde 2 kişi kalcaz. onla birlikte bir arkadaşımda kalıyoruz şimdi. sağolsun bizi misafir ediyor ama ben yük oluyorum diye rahat değilim. biran önce evime bir yerleşsem. insanın kendi evi gibisi yok yani

merhabalar bugün işler yoğundu katılamadım.kilom 64,50 yani geçen haftayla aynı.üzgünüm hiç kilo verememişim.tabi yersem içli köfteleri tatlıları veremem.ama haftaya daha dikkatli davranıcam.öptüm hepinizi.

kızlar eve daha yeni geldim hemen tartılıp kilomu bildirip yatıcam direk akannehir gece 3.30da yattım sabah 8de zor kalktım dersanede zaten başım felaket biçimde ağrıyodu bu arada bugün oruç tutamadım malesef.. öğlen 1 elma-azcık siyah-yeşil üzüm yedim. off bugün eve zor düştüm ya dersanenin üstüne bi de hastaneye gittim reçetede sorun çıktı git gel tekrar yazdır offf kabus gibiydi akannehir hemen yatıcam şimdi tartılmaya gidiyorum... ama önce wc'ye gitmem lazım
Dominatıon nasılsın canım bunları sizede aktarmak istedim. Sakın yanlış anlamayın ha! Umarım gönlünüzü almışımdır.kaydirigubbakcemile3
sağol canım zemuszemus
kızlar elma dıyetını gordum cok ılgınc acaıp kılo vermısler kısa surede:1shok:
:1shok:
Elma Diyeti Deneyimleri - Sayfa 374 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

ben yapmıştım kızlar bilir kaydirigubbakcemile3

kızlar tartıldım kilom 80.5 akannehir :sinifsinif: ii mi kötü mü yorum yapın kafamçokkarıştı
nese ben birazcık yoğurt yiyip yatıcam kızlar iftardan sonra görüşürük bildirimi kim yapacak bu arada :bbo:

doğru sende haklısın tatlım kolay gelsin :teselli:

14. TAKIM 120. ETAP

1.73 (93.0 / 92.9 / 0.1 / 0.11&#37
nazco (66.0 )
domination (81.0 / 80.5 / 0.5 / 0.62%)
hürsultan (87.0 )
usarem (64.5 / 64.5 / 0.0 / 0.00%)
hiray (69.0 / 68.0 / 1.0 / 1.45%) yeni üye

14. TAKIM TOPLAM KıLO (460,5)

nazconun yeğeni gelmişti sanki pcsi bozukmuş kilosunu şöyle yazın demişti ben bi bakayım mesajlarına
hürsultan nerde ya

Son düzenleme:
Ben nazco'nun yeğeni kardLen.Teyzemin modemi arızaLı nete giremiyor.Cumaya kadar girmezse, şu anda 65.4 kg. haber vermek için geLdim modemi geLir geLmez, geLicekmiş teyzem.

evet buldum işte gözümden kaçmamış ben olmazsam siz ne yaparsınız ya :roflol:

14. TAKIM 120. ETAP

1.73 (93.0 / 92.9 / 0.1 / 0.11%)
nazco (66.0 / 65.4 / 0.6 / 0.91)
hürsultan (87.0 )

14. TAKIM TOPLAM KİLO (460,5)

allahım yaa iyiki bizayıfladı hee.millete sopa sallıyo.ahh neslihan kız annenlerin telini verde.türkiyeyye geldiğinde seni yedirip yedirp şişirsin

anammmmm nıolmuş bu bee.kız benim yazdıklarım neslihanın yazsısı gibi çıkmış.ay inşelleh anlar yazılarımı.laf aramızda biraz anlama kıtlığı ve ileri derecde unutkanlığı varda arkadaşın.
gerçi geçen yıl havuç suyu içemsi tavsiyesinde bulunmuştum ama neysee.

14. TAKIM 120. ETAP

1.73 (93.0 / 92.9 / 0.1 / 0.11%)
nazco (66.0 / 65.4 / 0.6 / 0.91)
hürsultan (87.0/ 87.0 / 0.0 / 0.0% )

14. TAKIM TOPLAM KİLO (460,5/458.5/2.0/0.43%)

kızlar hursultan gelmedı bende onu aynı olarak yazdım
bırazdan lısteyı vercemopuyorumnanaktan

kızlar ben azcık baktım çıkıyom benim küçük oglan ateşli...
pasta yicem diye tutturdu napsam ki bu vakit ben ona..
öpüyom kızlar ben anca geceye girerim herhalopuyorumnanaktan

slm kizlar kaderde listeye alinmamak da varmis:sinifsinif: takima girerken kotu gunde iyi gunde diye soz verdi al iste 3 kilo aldik kotu gunumuzde listeye alinmadikkaydirigubbakcemile ben bu kiloyu anca haftaya regl olursam atarim yoksa orucken imkansiz gorukuyo kaptan insallah regl olurum biraz olsun atarim kaydirigubbakcemile2 bu aksam misafirim var yarinda fazla giremesem haberiniz olsun.......opuyorumnanaktan

hemsom 27/10/2008 baslamis kaptan bu takimda kilo vermeyi 79 ile kac senede verdi simdi seninle idaya giriyokaydirigubbakcemile3 kaptan benim hemsom kafaya koydumu verir bak sen bile kac sende vermisin azicik kiloyukaydirigubbakcemile3 ... hemsom sana guveniyorum en azinda ben !!! goster bakalim oructan sonra nasil veriliyo kilo:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…