- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #14.561
hemsom 27/10/2008 baslamis kaptan bu takimda kilo vermeyi 79 ile kac senede verdi simdi seninle idaya giriyokaydirigubbakcemile3 kaptan benim hemsom kafaya koydumu verir bak sen bile kac sende vermisin azicik kiloyukaydirigubbakcemile3 ... hemsom sana guveniyorum en azinda ben !!! goster bakalim oructan sonra nasil veriliyo kilo:lepi:
arkadas dedik bagrimiza bastik !!!!!! kaydirigubbakcemilebencede eylülce haftaya gelsin dikkat etsin kendine
en azindan korumusun usarem e tabi icli kofte yersen yerinde sayarsin tabi ( bir daha yersen benim icinde ye bayilirim icli kofteye)kaydirigubbakcemile3merhabalar bugün işler yoğundu katılamadım.kilom 64,50 yani geçen haftayla aynı.üzgünüm hiç kilo verememişim.tabi yersem içli köfteleri tatlıları veremem.ama haftaya daha dikkatli davranıcam.öptüm hepinizi.
kızlar ben azcık baktım çıkıyom benim küçük oglan ateşli...
pasta yicem diye tutturdu napsam ki bu vakit ben ona..
öpüyom kızlar ben anca geceye girerim herhalopuyorumnanaktan
kızlar ben azcık baktım çıkıyom benim küçük oglan ateşli...
pasta yicem diye tutturdu napsam ki bu vakit ben ona..
öpüyom kızlar ben anca geceye girerim herhalopuyorumnanaktan
hemsom 27/10/2008 baslamis kaptan bu takimda kilo vermeyi 79 ile kac senede verdi simdi seninle idaya giriyokaydirigubbakcemile3 kaptan benim hemsom kafaya koydumu verir bak sen bile kac sende vermisin azicik kiloyukaydirigubbakcemile3 ... hemsom sana guveniyorum en azinda ben !!! goster bakalim oructan sonra nasil veriliyo kilo:lepi:
hayy ağzına sağlık hemşooomm beeeeehhh.kzı tek değil hep beraber gösterelim şuna nasıl kilo verilirmiş.
bana ghüvenenlerin yüzünü biiznillahi teala kara çıkarmıycam inşşallaaaahhhh.
gel hemşom bi öpeyim gıı.ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
anammmmm nıolmuş bu bee.kız benim yazdıklarım neslihanın yazsısı gibi çıkmış.ay inşelleh anlar yazılarımı.laf aramızda biraz anlama kıtlığı ve ileri derecde unutkanlığı varda arkadaşın.
gerçi geçen yıl havuç suyu içemsi tavsiyesinde bulunmuştum ama neysee.
valla ben onun gibi kimseyle iddaya girmedim kendi kasindi
hem sen usenmeden onumu arastirdin ne giciksin ya
sen oturda kendine bak once uc kilo almis birde kotu gunden bahsediyor hadi bakalim azcik kaldir ..... nuda ver aldiklarini yoksa benden cekecegin var hahahahahaaa
valla ben onun gibi kimseyle iddaya girmedim kendi kasindi
hem sen usenmeden onumu arastirdin ne giciksin ya
sen oturda kendine bak once uc kilo almis birde kotu gunden bahsediyor hadi bakalim azcik kaldir ..... nuda ver aldiklarini yoksa benden cekecegin var hahahahahaaa
hoşbulduukk.bizde yoğurt(yayla)çorbası şfırında karnıyarık,bulgur pilavı.patates salatası,ve ekmek kadayıfı.gel hemşom berwber yapalım.veee çayyy.ayy hiç bişey değilde çay ve susuzlığa dayanamıyorum.
hoşbulduukk.bizde yoğurt(yayla)çorbası şfırında karnıyarık,bulgur pilavı.patates salatası,ve ekmek kadayıfı.gel hemşom berwber yapalım.veee çayyy.ayy hiç bişey değilde çay ve susuzlığa dayanamıyorum.
oh oh hepsini yersin sen simdi onlarin afiyet olsunn...
aylulce aferim sana desemki sunu bulun bana yapin diye tobe arastirip yapmassiniz neyse kalip sizinle laf yaristirmak isterdim ama artik baska zaman
misafirim gelecek listeye bakmaya geldim
sibele tesekkur ederim bu arda sagolsun yapmis listeyii
opuldunuz
arkadas dedik bagrimiza bastik !!!!!! kaydirigubbakcemile
slm kizlar kaderde listeye alinmamak da varmis:sinifsinif: takima girerken kotu gunde iyi gunde diye soz verdi al iste 3 kilo aldik kotu gunumuzde listeye alinmadikkaydirigubbakcemile ben bu kiloyu anca haftaya regl olursam atarim yoksa orucken imkansiz gorukuyo kaptan insallah regl olurum biraz olsun atarim kaydirigubbakcemile2 bu aksam misafirim var yarinda fazla giremesem haberiniz olsun.......opuyorumnanaktan
hayy ağzına sağlık hemşooomm beeeeehhh.kzı tek değil hep beraber gösterelim şuna nasıl kilo verilirmiş.
bana ghüvenenlerin yüzünü biiznillahi teala kara çıkarmıycam inşşallaaaahhhh.
gel hemşom bi öpeyim gıı.ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
canım çok geçmiş olsun.git ona göre azcık pasta alıver bari.yaparsan belki dayanamayıp yersin.tekrar geçmiş olsun canım.a.s.
kıslar takımınızda boş yer varmı..
iki takıma girdim çıktım.
paylaşım olmadığı ve motivasyon eksikliğindne dolayı ...
eğer sıkı paylaşım ve son gaz moral veriyosanız
tabiki boş yer varsa girebilirim takımınıza...
ama ramazanda diyet falan yapamıyorum..
ramazan sonu başlayabilirim..
ama hergün paylaşımda bulunur
kendimce diyetle ilgili bilgi veririm..:kedi:
kızım iyi ya işte ..sanki ramazanda kilo verebilcen mi..
bak bize her gün fırça yiyyozmafoldumben
vallahi ben de varım anam..
bak lşu ramazan çıksın haftada 1 kilo vermezsem..:mymeka:
ah canım benim veletler yermi ..
analarına eziyet olsun..
neyse puding yaptık beraberde pastadan yırttım..
aaa tabi canım gel..
ne demek biz ugraşalım ramazan sonuna kadar siz ordan seyredin..
zaten bu takımda da var senin gibi akıllı..
hep ramazan sonu başlıycaklar..(canım sakın alınma lafım başkalarına)opuyorumnanaktan
şey kem küm :kedi:
yok canım niye alınıcam ....:dilcikar:
takım kaptanıda evet derse burdayım artık...delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?