Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben anca duş filan aldım oruça yarın tekrar devam ediyorum inş. ooff off 8 de hazır olmam lazım sabah ama hiç gidesim yok :sinifsinif: bişey değil erken kalkmak istemiyorum :sinifsinif: yarın da baya kalori yakıcam anlaşılan kaydirigubbakcemile2 öğleden sonra gelirim kilomu da bildiririm kızlar görüşürük opuyorumnanaktan dua edim 80 olsun :sinifsinif: :Saruboceq: yarın da tekrar walk at home yapıcaz zemuszemus

Ramazan ayı boyunca uygulayabileceğini bu diyetle iki hafta içinde 5 – 10 kilo vermeniz mümkün. ıftar menüsü için ilave edebilecekleriniz: 1 adet yağsız pastırma, 5 zeytin, yağsız peynir, çökelek ya da lor, 2 dilim pide.
RAMAZAN DıYETı

Hedef kilo : ıki haftada 5-10 kilo
Hedef kalori : 1300 Kcal

Günlük Menüler

1. Gün
Sahur: Bir porsiyon pilav (az yağlı) Kayısı komposto

ıftar: Pastırmalı veya kıymalı yumurta (3 yumurta ile) 1 kase salata, ½ kilo meyva

2. Gün
Sahur: Az yağlı pilav, kayısı komposto

ıftar: Etli kuru fasulye (1 tabak) 1 tabak bulgur pilavı (az yağlı olacak) diyet güllaç

3. Gün
Sahur: Peynir veya kıymalı az yağlı makarna, 1 bardak ayran

ıftar: 4 adet biber, kabak, domates veya patlıcan dolma, 1 kase yoğurt, ½ kilo meyva

4. Gün
Sahur: 3 dilim börek, çay

ıftar: 8 adet ızgara köfte yarım porsiyon, yağsız pilav, 1 kase cacık, 1 porsiyon diyet muhallebi

5. Gün
Sahur: 3 dilim börek, çay

ıftar: Kıymalı ıspanak, 1 kase yoğurt, ½ kilo meyva

6. Gün
Sahur: Az yağlı pilav, kayısı komposto.

ıftar: ½ tavuk (haşlama ya da ızgara olacak) 1 tabak haşlanmış patates, 1 porsiyon diyet sütlaç

7. Gün
Sahur: Yumurtalı domatesli, biberli, az yağlı, patates salatası

ıftar: 1 tabak lahana sarma, 1 kase yoğurt, ½ kilo meyve

Tüm besin ögelerini içeren bu düşük kalorili diyetle bünyenize bağlı olarak 3 gün içinde ortalama 3 kilo verebilirsiniz. En fazla 3 gün uygulayın.
3 GÜNDE 3 KıLO

Hedef kilo : 3 günde 3 kilo
Hedef kalori : 1200 Kcal

Günlük Menüler

1. Gün
Sabah: 1 tost, 2 çay kaşığı tereyağı, yarım bardak greyfurt, 1 fincan kahve, su ya da çay

Öğle: 1 tost, yarım porsiyon ton balığı, yarım muz, 1 fincan kahve, su ya da çay

Akşam: 1 elma, 85 gram tavuk, 1 tas haşlanmış bezelye, 1 bardak greyfurt suyu, 1 kup vanilyalı dondurma, 1 fincan kahve, su ya da çay

2. Gün
Sabah: 1 tost, 1 haşlanmış yumurta , yarım muz, 1 fincan kahve, su ya da çay

Öğle: 1 tabak yoğurt, 2 bisküvi, 1 fincan kahve, su ya da çay

Akşam: Yarım bardak greyfurt suyu, yarım kup vanilyoalı dondurma, yarım muz, 1 adet sosis, 1 porsiyon haşlanmış brokoli, 1 fincan kahve, su ya da çay

3. Gün
Sabah: 1 elma, 1 bisküvi, 1 dilim yağsız peynir, 1 fincan kahve, su ya da çay

Öğle: 1 tost, 1 haşlanmış yumurta, 1 fincan kahve, su ya da çay

Akşam: 1 porsiyon ton balığı, 1 bardak greyfurt suyu, yarım kup vanilyalı dondurma, yarım muz, 1 tabak karnıbahar, 1 dilim karpuz (ya da kavun), 1 fincan kahve, su ya da çay

Dominatıon nasılsın canım bunları sizede aktarmak istedim. Sakın yanlış anlamayın ha! Umarım gönlünüzü almışımdır.kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınızkaydirigubbakcemile3
bugün okula gitmedim inş müfettişler gelmez :Saruboceq:
bugün ev işiyle uğraşacaz bakalım mafoldumben

14. TAKIM 120. ETAP

1.73 (93.0 / &#37
nazco (66.0 / % )
domination (81.0 / %)
hürsultan (87.0 / %)
usarem (664.5 /% )

14. TAKIM TOPLAM KıLO ()

14. TAKIM 120. ETAP

1.73 (93.0 / 92.9 / 0.1 / 0.11%)
nazco (66.0 )
domination (81.0 )
hürsultan (87.0 )
usarem (64.5 )

14. TAKIM TOPLAM KİLO (391,5)

rica ederim guzelim sen gel paylasimda bulun eskiden nede olsa 9.takimdaymissin kurallari biliyorsundur bizimde ayriyeten kurallarimiz var tabi takim olarak san abirara anlatirim oldumu guzelim aramiza hosgeldin ...
:roflol::roflol::roflol:
cok guldurdun beni tugba allah iyiligini versin emi sen birdefa asla veremessin okdar kilo bosuna ugrasma guzelim ben varim iddaya nesine dersen sen bul benim icin sorun yok gorecez 10 aydami 25 aydami herkez sahit zaten
insallah insallah baska ne diyebiliirmki dualara ihtiyacin olacak

kaydirigubbakcemile3 allahim ya ben kizi seviyorum deli kiz
aferim aferim
ya sorma bizdede basladi okul bakalim oh be oglani biraktim okula ne rahatmis boyle sessiz sessiz oturuyom iki gundur

yuh be ne bir haftasi iki haftada verdim sadece 1.5 kilo
oda birinci hafta akreple iddaya girip ac kaldim hic deme zaten o haftayi unutamam
ikinci haftada vere vere 100 gr verdim
sende al boyuna beni elestir demi sus konusma bence sen cunku suclusun ye anca

şu benim bilgisayarda kafayı yese şöyle perşembe cuma cumartesi..:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
pazar zaten nesliş olmaz pazartesiye siniri geçmiş olura.s
seni seni saniyonmus en iki gunde sizin sinirinizin gececegini yedin naneyi gel pazarteside ben sana sorarim
inşallah yazılıyorum bu hafta listeye

kilo bildirimi yapan varmı başka ben göremedim
sizde durumlar nasıl kilolar ne alemde dökülün bakalım
guzelim kimse veremediginden sesi cikmadi sanirim benden korkuyorlar dogruda yapiyorlar hepsi yiyecek sopayi cunku
hihh bak simdi uc kilo almissin sonrada diyonki bize anca sopa salliyon ee soyle ban adayaklik degilmisiniz
beni birde yemek yerken hatirlasaniz bunlarin hicbiri gelmiyecek basiniza

Dominatıon nasılsın canım bunları sizede aktarmak istedim. Sakın yanlış anlamayın ha! Umarım gönlünüzü almışımdır.kaydirigubbakcemile3
kiz niye yanlis anlayalim sende yaz bacim sen belki diyet listesi gorup diyet moduna girerler sayende
aynalar ve neslıhan hosgeldınız
lısteyı sız tamamlarsınız ozmanopuyorumnanaktan
tamam canim sagolasin ya goruyonmu bir allahin kulu su saat olmus elllememis listeyi kilo bildirimi yapanda yok isin kotusu
ellerine saglik canim cok sagol

14. TAKIM 120. ETAP

1.73 (93.0 / 92.9 / 0.1 / 0.11&#37
nazco (66.0 )
domination (81.0 )
hürsultan (87.0 )
usarem (64.5 )
hiray (69.0/68.0/1.0/1.45%)yeni uye
14. TAKIM TOPLAM KıLO (391,5)

Son düzenleme:
14. TAKIM 120. ETAP

1.73 (93.0 / 92.9 / 0.1 / 0.11%)
nazco (66.0 )
domination (81.0 )
hürsultan (87.0 )
usarem (64.5 )
hiray (69.0/68.0/1.0/1.45%)yeni uye
eylulce(
14. TAKIM TOPLAM KİLO (391,5)

neslihan eylülce geri mi döndü benden başka kim geri dönecek bizim takım kaç kişi benim kafam karıştı ya :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…