- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #14.521
bugün cuma değil mi ben unuttum valla. aklım başımda değil ki benim mafoldumben
rica ederim guzelim sen gel paylasimda bulun eskiden nede olsa 9.takimdaymissin kurallari biliyorsundur bizimde ayriyeten kurallarimiz var tabi takim olarak san abirara anlatirim oldumu guzelim aramiza hosgeldin ...teşekkür ederim neslihan. umarım herşey güzel olur. ksaca kendimi tanıtayım size. ankarada yaşıyorum 3 senelik evliyim 1,5 yaşında bi tene oluşum aşkım var. malesef çalışan ve şişkooo(amannnn tombul balık etliyim:)) bi bayanım. bu kader. haaa 28 yaşındayım bidee
:roflol::roflol::roflol:nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...............................klava: klava: klava: klava: klava:
kız allah seni davul etmesin emi.hadi kız ben varım senle iddiaya.nesine ama ciddi ciddi varım hee.sana msnden resimlerimi kendimi göstere göstere zaytıflıycam.haa sen 25 ay dedin demi.anam çook büyük laf ettein.kız küçük de değilm bak boğazında kalırım hee.lmaz:neyse.ben haal lafımın arkasındayım.10 ay sonra 70-75 arası olcam en fazla görürüsün.
haaa sonra dansözlük yapma bana heeeee...
dün itibariyle dikkat etmeye başladım canım benim.ekmeği kestim.porsiyuonlarımı azalttım.ramazandan sonra dememmin sebebi.biliyosun gerçi unuttuysan hatırlatayım.ben su içince güzel kilo veriyorum canım.bu evim büyük koşu bandınıda kullanabilirim hem naberrr.şikayete gelecek olan yok yani.neyse.görcez bakalım.hatta sen türkiyeden dödüğünde ben çooooktan kilo vermeye başlamış olcam inşallah.tammamı cicciiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm.lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
kaydirigubbakcemile3 allahim ya ben kizi seviyorum deli kizselam dominatcım.kız bacım noldu dizinin sonunda.babm geldi teraviden malesef izleyemedim.şimdi densiz bişeyler yaparlar behglül mehlül diye değiştirdim.ben kahvaltı yapıyolardı yaa orda kaldım işte.mafoldumben
aferim aferimslm arkadaslar.... kaptan ifademi veriyorumCADIARZU biliyorsun bugun okular basladi bizde dunden son okul hazirliklari oldu aksam iftarda esim vardi giremedim bi turlu bugunde bismillah dedik yeni bir okul sezonuna basladik biz oglum 3 kizim 2 ya basladi canlarim benimopuyorumnanaktan iste boyle kaptan ben ifademi verdim darisi tum arkadaslarimananiknanik bende 2 iki gundur birde keyifsizlik var sormayin regl olacam 4 gun sonra ama simdiketn sancilari basladi deli ediyor beni ..... yeni katilan arkadasimiz olmus seher yildizi hosgeldin takima a.s.
yuh be ne bir haftasi iki haftada verdim sadece 1.5 kilovalla ne akıllısınız...
kaptan veremedigi kiloları ne hikmetse ramazandan önceki 1 haftda verdi..CADIARZU
sende tabi kafanı toplayıp konsantre olman için bayramın geçmesi lazım..CADIARZU
kiminin pc si bozuldu..
kimi izne gitti..
düşün düşün beni düşün..:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
ramazanda anam aglıyo..akannehir akannehir akannehir
acıkmamak için acık yedimmi aldım işte..
ben napcam bu kilolarla:bbo: :bbo: :bbo:
ondan sonra nesliş ikide birklava: klava: klava:
seni seni saniyonmus en iki gunde sizin sinirinizin gececegini yedin naneyi gel pazarteside ben sana sorarimşu benim bilgisayarda kafayı yese şöyle perşembe cuma cumartesi..:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
pazar zaten nesliş olmaz pazartesiye siniri geçmiş olura.s
guzelim kimse veremediginden sesi cikmadi sanirim benden korkuyorlar dogruda yapiyorlar hepsi yiyecek sopayi cunkuinşallah yazılıyorum bu hafta listeye
kilo bildirimi yapan varmı başka ben göremedim
sizde durumlar nasıl kilolar ne alemde dökülün bakalım
hihh bak simdi uc kilo almissin sonrada diyonki bize anca sopa salliyon ee soyle ban adayaklik degilmisinizutum biti nihayet az zonce yazmayi unutum ben kilom ayni 3 kilo fazla aynen duruyor canlar yarin sabah giremem bildiriyorum simdikten... cagla ablam nice 9 senelere ablacim allahim sizi bebislerinize bagislasin............. hemsom kiz ayipsin yarin bi ara ugrar yaparim utulerini canin sagolsun:1hug: bu arada kaptan firca atip duruyo ama ses pek yok ondanda kaptannnnnnnn huhuhu nerdesin esin tereviye gidince gelsene iki laflariz ama bos gel elinde oklava ile degil bak oyle bi izlenim biraktin ki nesli deyince klava: bu aklimiza geliyo artik:roflol: domination hala burdasin sen git yat guzelim yarin dersane yokmu sende bak yarin sana rizami tekneye binde madmazele ne oldu sormiyacaklar erkende yat zihnin acik olsun kaydirigubbakcemile5
kiz niye yanlis anlayalim sende yaz bacim sen belki diyet listesi gorup diyet moduna girerler sayendeDominatıon nasılsın canım bunları sizede aktarmak istedim. Sakın yanlış anlamayın ha! Umarım gönlünüzü almışımdır.kaydirigubbakcemile3
tamam canim sagolasin ya goruyonmu bir allahin kulu su saat olmus elllememis listeyi kilo bildirimi yapanda yok isin kotusuaynalar ve neslıhan hosgeldınız
lısteyı sız tamamlarsınız ozmanopuyorumnanaktan
evet bugun cuma ama kımse kılosunu bıldırmemıs 1.73 harıc:jeyyar:
ne yapcaz bılmıyorum-tatlicadiarzu-
valla bende bilmiyorum kimse yok bide destinam ayrılmış çok şaşırdım, rahatsızdı acaba bişey mi oldu merak ettim şimdi
14. TAKIM 120. ETAP
1.73 (93.0 / 92.9 / 0.1 / 0.11%)
nazco (66.0 )
domination (81.0 )
hürsultan (87.0 )
usarem (64.5 )
hiray (69.0/68.0/1.0/1.45%)yeni uye
eylulce(
14. TAKIM TOPLAM KİLO (391,5)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?