- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #145.761
Ben yapiyim mi kuzumm sen boy yaş kilo yaz banaKuzum ya sen zikzaklı yapyn galiba attığın siteyi karışık buldum ya nasıl yapcam ben
Ben yapiyim mi kuzumm sen boy yaş kilo yaz banaAma bugün 999 kalori alma günümdü ben fazla aldim yarıninkinden düşücem ama
Evet melekcim benimki uzun bi seruven oldu 7 8 ayda 75 den 57 ye düştüm kalori hesabi yaparak sonra 1 sene bu kiloyu korudum sonra 61 kiloya çiktim sonra buraya geldim listelere girip en fazla 2 ayda 53 e düştüm ve mezun oldum ve düzenli spor yaptim özellikle kilo koruduğum donemde gunde 1 saat spor yaptim sıkılaşmaya yönelik sporlar yaptim burayi hiç birakmiyorum kilomu kontrol altinda tutmak için şimdi 2 3 kilo aldim onu vermeye çalışıyorummrb şeker sen suan 36 beden mısın profıl oyle yazıo ya merak ettm nasıl oldu ve ne kadar zamanda?
Ayy ben fatsecrete pek güvenmiyorum migiiii ya o yüzden bi kaç yere bakiyorum fatsecreti kalorilerimi kaydetmek için defter olarak kullaniyorum genelde ama markali gidalari hep ordan giriyorumFatsecrette 1 dilim kuru üzümlü kekin kalorisini girdim canım ben
Kiz tencerenin dibine kahve fincani altlığı atsana hiç taşmiyo o zamanValla bir taraftan süt pişirip. Bir taraftan size yetişmeye calisiyom. Sütü tasirirsam yandiniz elimden.ortalığı size temizletirim artikin
Yaw bu işte bir yanlışlık var ama 200 kalori ne 63 kalori ne.arada bu kadar fark olmaması lazım değilmi kizlar
Hemen bakiyorum miigiiicimmmMinnettar kalırım kuzum
Boy: 1.68
kilo: 64 olarak
Yeme canım boşver. Bende yemiycem.Kekten soğudum marlin yemicem artık
Ayy ben fatsecrete pek güvenmiyorum migiiii ya o yüzden bi kaç yere bakiyorum fatsecreti kalorilerimi kaydetmek için defter olarak kullaniyorum genelde ama markali gidalari hep ordan giriyorum
Bazi şeyler yanlis bence orda miigiiiiiiihadi ya ben tek burdan bakıom yooğsaa yoğsaaa
Hadi yaaaa.gercekmi.altlığı catlamazmi ki sicakliktanKiz tencerenin dibine kahve fincani altlığı atsana hiç taşmiyo o zaman
Bazi şeyler yanlis bence orda miigiiiiiii
Bence de yanlış sankiBazi şeyler yanlis bence orda miigiiiiiii
Hadi yaaaa.gercekmi.altlığı catlamazmi ki sicakliktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?