Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

DOMİNOŞUM
ne güzel bilgiler vermişsşn eline sağlık

elma diyeti kafamı karıştırdı şimdi 3 gün yapıcam zaten 3 kilo elmem var bitince yapmıycam adet dönemim yaklaşıyo artık bayramdan sonra 1 hafta yaparım bu diyeti

kızlar kavunumu yedim, bi de bugün 4 eylül sivas kongresinin yıldönümü şenlikleri var havai fişek attılar balkondan onu izledik annemle burdan da tam görünüyomuş eski evden görünmüyodu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

sahurda
1 kase yoğurt ve yulaf gevreği yiycem tabi elma birde

yarın ben yokum yine kızlar akşama bu saatlerde burda olurum

hepinizi öptüm çıtırlarr muckkkk

opuyorumnanaktan rica ederim zemuszemus

sahurda
1 kase yoğurt ve yulaf gevreği yiycem tabi elma birde

yarın ben yokum yine kızlar akşama bu saatlerde burda olurum

hepinizi öptüm çıtırlarr muckkkk

görüşürüz kendine ii bak opuyorumnanaktan
bu arada canım yarın kendine yeni bi çizelge yap istersen çünkü resimsiz filan çıkmış ynlış adresi mi ekledin acaba :uhm:

görüşürüz kendine ii bak opuyorumnanaktan
bu arada canım yarın kendine yeni bi çizelge yap istersen çünkü resimsiz filan çıkmış ynlış adresi mi ekledin acaba :uhm:

çizelgeyi kopyalayamdım

pc den kaynaklanan bir sorun galiba
ifadeler çıkmıyo

ruh halimi de değiştiremiyorum sayfanın sağ üst köşesindeki
format atıldıktan sonra böle oldu

çizelgeyi kopyalayamdım

pc den kaynaklanan bir sorun galiba
ifadeler çıkmıyo

ruh halimi de değiştiremiyorum sayfanın sağ üst köşesindeki
format atıldıktan sonra böle oldu

bi kere benimki de böyle olmuştu yanlış yeri kopyalamış olabilirsin. yarın bakarız beraber opuyorumnanaktan

nan pis zemus ne kötülügümüzü gördün hıııklava:klava:...bizde bulamayıpta 14 .takımda buldugun ne ...:tomato::tomato:güzellik dersen bizde zerafet dersen bizde incelik dersen bizde...daha ne istiyon hhh...

canım benim nerde motive oluyosan ( aslında ben seni çok iyi motive ederdim de gaçtın) orda zayıfla emi...
bütün 14 . takıma sevgilerimi gönderiyorum arkadaşlar ...zemusu bence alın takıma iyi kızdır ..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.2. takım olarak referans veriyoz o bizi begenmedi amma ....ŞenizŞeniz neyse hadi bby arkadaşlar ...hayırlı ramazanlar ...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kızlar bugün 11de uyandım ama 1 gibi galiba tekrar oturduğum yerde sızmışım 17.00da tekrar uyandım şimdi ay ne uykucuyum ya mirmirmirmir sanki 1 hafta boyunca uyumadıklarımın acısını çıkardım :1closedeyes:
günaydın kızlar uyanın artıklülülülülülü

:roflol: burda da motive olurmu bilemiyorum biz elimizden geleni yaparız yerimseniben
2.takıma da selamlar opuyorumnanaktan bol bol kilo verelim hep beraber tek amacımız bu kaydirigubbakcemile5

bu arada kişisel rütben süper ya kaydirigubbakcemile3 :icecream:

kızlar kuşum dün sahurda nerdeyse parmağımı koparıyodu ben de elimi kurtarıyım derken o da elimi bırakmadı tabi o hızla elimi çekince kafesin kapağı açıldı içindeki tüneğiyle birlikte kuş dışarı fırladı akannehir ayy kuş odanın içinde psikopatça uçtu 2 tur ama ben de hem korktum hem sinirlendim kuşa biraz kızdım niye öyle yaptın filan dedim o da küsmüş bana şimdi ötmüyo kaydirigubbakcemile3 ben kafese yaklaşınca hemen elimi gagalamay çalışır oyunlar yapardı ama bugün küsmüş :sinifsinif: demin özür de diledim ama kabul etmiyo napsam ki -tatlicadiarzu-
neyse kızlar bulaşıkları yıkamam ve salata yapmam lazım zemuszemus ahh ahh bi bulaşık makinası almadılar ha kaç yıldır :umursamaz: neyse işler beni bekler iftardan sonra uğrarım yine görüşürük opuyorumnanaktan

kızlar annem yıkıyomuş bana yıkattırmadı opuyorumnanaktan bi de burnum filan akıyo grip mi oldum acaba :gitme: :sinifsinif:

orucumu açtım geldim
iftarda mercimek çorbası,2 dilim ekmek,domates-salatalık,bi de sebz yemeği yedim azcık kaydirigubbakcemile3
bi de babam tulumba tatlısı almıştı 1 tane ondan aldım :kedi:

ne var kı dogru degil mi...

aman da aman yeni üyemiz hiray da burdaymış zemuszemus

eskiler derken anlamadım kafamçokkarıştı

ben de anlamadım eski derken..
neyse yüzümüzü agarttı ya ne dese boş..
hiray alkisalkisalkishirayalkisalkisalkis

kız restorantta elma mı istedin garsondan ilahi..kaydirigubbakcemile3
ama bravoalkisalkisalkis

2 ayda 16 kilo aferin bu kilolarıda verirsin inşallah..
gerçi bana göre hiç kilolu sayılmazsın ama

aşkitom çok uzun şimdi okuyamaycamopuyorumnanaktan

doğru kaydirigubbakcemile3
aşkitom çok uzun şimdi okuyamaycamopuyorumnanaktan

tamam tatlım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…