Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim cok geçmiş olsun kayinvaliden ameliyat olabilmismiydi kismi felc gecirme sebebi nedir ck üzüldüm ya zor bi durum rabbim yardimcisi olsun şu mubarek cuma hurmetine

@tubi_klc canm cok gecmis olsun bnm kayinoederimde yillardr oyle..umarim gecicidir canm biran once saglina kavusur

Be

Benim degil tatlim esmerim arkadasimizin kayinvalidesi kısmı felc geçirmiş
Corba etmissin iyice kizlar sarrafin k.validesiydi felc geciren

kizlar ya enginar yaptim ama ekstra bisey yapmadn oisirdim ilk kez yaotimda cok kilciklimis onlari cikarmammi gerekiodu

vallaa yicem bosunami verdim muhtemelen arti baya gorucem ama hemen giddr dye dusunuyorum.. allaha sukur 88gidicegime 69gidiorm bunada sukur atarmmm ben sizeeeeeee
Ayy ilk geldigim zamanlar 8li rakamlardaydin sende ve biz hep 6 li rakamlari görürmüyüz ki diyoduk bak smdi 69 la gidiyosun ben tatilde kilo alacagni sanmiyorum parte alsanda hemn gider

kizlar nasilsinizzzz ben geldim cok sukur cuma bitti 2 gun tatilll temizligide dun yptigimdan az biraz raht ederim :))
bugun kacamak yptim menum sole
sabah malesef yapamadim( yetisemiuorumda)
oglen az et doner bi kac patates bi salatalik tursusu ayran yarim kepce ezogelin corba
ara 2 saat once falan 1 dilim fistikli baklava(5 ay aradan sonra)
aksam da tazefasulye ile yogurt yicem

KahvaltıM, bir yumurta, zeytin, peynir, bir domates, turp, biber, bir avuç badem, fıstık
Ara , bir kare bitter ,bir minnacık kurabiye
Aksam, ayran, yeşillik ve ev yapımı lahmacun
Spor 2 buçuk saat yürüdum
Biraz daha yuruyecem inşallah. Kiz uyursa
Yediğimi eritmem lazim

yuruyuse ciktin mi hic bisr klmaz varya super menu canim

Kaç dene lehmacunsöyle bakim

***14.TAKIM 466. ETAP***

Marlin18(56.5/55.9/0.6/%1.06)
Moon8187 (61.2 /60.7/0.5/%0.82)mezun olmak istiyor
Kova01 (68.8 ///%) kilosu sabit
ParteMoralll (69 ///%) kilosu sabit
Esmerm91 (69.9 /69.5/0.4/%0.57)
Canansaricetin ( 80.1 / 79.3 /0.8 /%1.0) yeni üye başlangic tarihi 2 Mayıs 2016 başlangıç kilo 82.6 hedef kilo: 65
Tubi_klc (83.1 ///%) kilosu sabit

14.takım ortalamasi:%0.492

Son düzenleme:
Sabah: minik tost
ara: çilek, kiraz
öğle: meyveli yoğurt ev yapımı
akşam: 2-3-4 sarma, cacık, 1 dilim ekmek
spor: ev temizliği

Menümm
Sabah:2 dilim ekmek, biraz salamli yumurta, biraz peynir, salatalik domates taze nane şekersiz çay
Ara:şekersiz nescafee
Ara: 1 elma, 2 hurma, yarim avuç leblebi
Öğle:2 yumurta,az çemen, 1 buçuk kaşik yulaf ezmesi, 1 kaşık lor peyniriyle omlet salatalik domates
Ara: 1 kase piding
Akşam: yarım tabak tavuklu garnitürlü patates yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı,çoban salata, yoğurt
Vee şuan nescafe
6 da bitirdim yeme isini su az içtim yaaiciyimm biras yatmadanay spor da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…