- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.856
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.241
Canim cok geçmiş olsun kayinvaliden ameliyat olabilmismiydi kismi felc gecirme sebebi nedir ck üzüldüm ya zor bi durum rabbim yardimcisi olsun şu mubarek cuma hurmetine
@tubi_klc canm cok gecmis olsun bnm kayinoederimde yillardr oyle..umarim gecicidir canm biran once saglina kavusur
Corba etmissin iyice kizlarBe
Benim degil tatlim esmerim arkadasimizin kayinvalidesi kısmı felc geçirmiş
Ayy ilk geldigim zamanlar 8li rakamlardaydin sende ve biz hep 6 li rakamlari görürmüyüz ki diyoduk bak smdi 69 la gidiyosun ben tatilde kilo alacagni sanmiyorum parte alsanda hemn gider
vallaa yicem bosunami verdim muhtemelen arti baya gorucem ama hemen giddr dye dusunuyorum.. allaha sukur 88gidicegime 69gidiorm bunada sukuratarmmm ben sizeeeeeee
Yok kizzz hala tombisim bencanim sen yuruyuste yapiosun ya -0.5 bile olsan sıkılaşma oluodur kesin sende kirusunn eminim resim bekliorum ben sendennnn
157 kız. Bende böyle yok .çay bardağı kadarimMarliiişş senin boyun kaç kiiz benim kiloma yaklaştin en kuru bendim
Kız senin boyun uzun yahuumarlin18 hatun 55 olmus hala mezun diil benim neyime dimiii 58u girmeden her hafta mezun olucam diorum olamiyorummm
KahvaltıM, bir yumurta, zeytin, peynir, bir domates, turp, biber, bir avuç badem, fıstık
Ara , bir kare bitter ,bir minnacık kurabiye
Aksam, ayran, yeşillik ve ev yapımı lahmacun
Spor 2 buçuk saat yürüdum
Biraz daha yuruyecem inşallah. Kiz uyursa
Yediğimi eritmem lazim
Kaç dene lehmacunKahvaltıM, bir yumurta, zeytin, peynir, bir domates, turp, biber, bir avuç badem, fıstık
Ara , bir kare bitter ,bir minnacık kurabiye
Aksam, ayran, yeşillik ve ev yapımı lahmacun
Spor 2 buçuk saat yürüdum
Biraz daha yuruyecem inşallah. Kiz uyursa
Yediğimi eritmem lazim
O zaman sana 50 bile çok iyi olur kiz157 kız. Bende böyle yok .çay bardağı kadarim
ayyyyy ne tayli bi keptınsınnnn sen yaaaaa
ayyyyy ne tayli bi keptınsınnnn sen yaaaaa
2-3-4 ne kiz ne kadar yidin sarmadanSabah: minik tost
ara: çilek, kiraz
öğle: meyveli yoğurt ev yapımı
akşam: 2-3-4 sarma, cacık, 1 dilim ekmek
spor: ev temizliği
Bilincim yerinde değildi hatırlamıyorum2-3-4 ne kiz ne kadar yidin sarmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?