- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.261
Menümm
Sabah:2 dilim ekmek, biraz salamli yumurta, biraz peynir, salatalik domates taze nane şekersiz çay
Ara:şekersiz nescafee
Ara: 1 elma, 2 hurma, yarim avuç leblebi
Öğle:2 yumurta,az çemen, 1 buçuk kaşik yulaf ezmesi, 1 kaşık lor peyniriyle omletsalatalik domates
Ara: 1 kase piding
Akşam: yarım tabak tavuklu garnitürlü patates yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı,çoban salata, yoğurt
Vee şuannescafe
6 da bitirdim yeme isinisu az içtim yaa iciyimm biras yatmadan ay spor da yok
Olsun 10-11-12 diye de gidebilirdiBilincim yerinde değildi hatırlamıyorum
Ah rakibem aahh ikimiznde kilolar sabitKızlar bugün Mersin den Konya'ya geldik eltimlere.daha yeni ulaştık.güniçi hazırlıklarla uğraştım.pazar günü dönüş kısmetse.pek uğrayamayacağım haber vermek istedim.pazartesiden itibaren buradayım ama
Yarina eksi göreceğimi sanmiyorum puding yiceksem oğlenki yumurtayı yimemeliydimOhh afiyet olsun
yiyip yiyip kilo vermenediyorum
Hem bince binim menüden pudingi at sipirrr sipiiirrOhh afiyet olsun
yiyip yiyip kilo vermenediyorum
Tuuuubiiiiiissshiişşşşşş kizimi uyutuyorum
Ericen kizzz yürüye yürüye1 saat 15 dakika yürüdum geldim
Bilincim yerinde değildi hatırlamıyorum
Hahaha azmine sağlıkYarina eksi göreceğimi sanmiyorum puding yiceksem oğlenki yumurtayı yimemeliydimama unuttum puding yicemi bilerek sabah yaptim ki ögle yeyim aksama kacamak olmasin diye ayy ama benim menü size uzun geliyo çünkü bol çeşit yiyorum ama hep doymadan kalkiyorum o yüzden gidiyo kilo ben sıkı diyet yaparsam haftada 1 buçuk kilo falan veriyorum ama çok kasmadiğim icin 500 600 falan gidiyo bazen 300 400 ü persembe az yedigimden gidiyo ama neden böyle gidiyo çünkü 53 ü uzun zaman korudum ve bu aldığım kilolar daha oturmadi o yüzden çabuk gidiyiii ne çok konuştum teyyy teyyyyyy
Bilincim yerinde değildi hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?