- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.281
Vallah bişi etmedim gııı essah bakneyittin giizzz tohatlııı
Kizlar yuzszce yaziommm
Sabah:2 yumurtali ekmekcikler 2 domates salatalik kirmizi biber yesillik 1 tk nar eksisi birkac dilim koy peyniri sekersiz cay
ogle 2 dilim tam bugday ekmegi 2 yk labne pwynir 1 cay kasigi bal 1 yk ketcap (az yagli az sekerli ve az tuzlu olanindan yeni aldimda meraktan taduna baktummm)
aksam 1 kucuk enginar 3 dilim muz 2 bebe biskivisi 1 bardak kight sut
Ayy essah mi hiç bağdaştiramadim giiLabneyle ketçap müthiş bi ikili oluyo ama ya hakkını yiyemem
Aslinda çok denemez ama çorba olmuş biraz ondan biraz bundanKizlar yuzszce yaziommm
Sabah:2 yumurtali ekmekcikler 2 domates salatalik kirmizi biber yesillik 1 tk nar eksisi birkac dilim koy peyniri sekersiz cay
ogle 2 dilim tam bugday ekmegi 2 yk labne pwynir 1 cay kasigi bal 1 yk ketcap (az yagli az sekerli ve az tuzlu olanindan yeni aldimda meraktan taduna baktummm)
aksam 1 kucuk enginar 3 dilim muz 2 bebe biskivisi 1 bardak kight sut
Çok güzel oluyo kııız yanına bide siyah zeytin mammamiaaAyy essah mi hiç bağdaştiramadim giilabne olsa yüzsüzce denicem yemeye yer ariyom rismin
Vallah acıktımÇok güzel oluyo kııız yanına bide siyah zeytin mammamiaa
yok kiz cok abur cubur oldu ayyy bademleri unutmuşumm ya bi kade badem yedimmmmmmAslinda çok denemez ama çorba olmuş biraz ondan biraz bundan
Zayıfları falan kınıyorum nerde zayıf görsem ıyy zayıffff diyorum yinede başıma gelmiyorVallah acıktımyiterr beee keşkem çoh yisem hep zayif olsam ah keşkemm keşkemm
Bi kase miyok kiz cok abur cubur oldu ayyy bademleri unutmuşumm ya bi kade badem yedimmmmmm
Yooh anam fesatlikda işe yaramiyo bende denedimZayıfları falan kınıyorum nerde zayıf görsem ıyy zayıffff diyorum yinede başıma gelmiyor
yaaaaaaaa oluyorummmmZayıfları falan kınıyorum nerde zayıf görsem ıyy zayıffff diyorum yinede başıma gelmiyor
evetttt bi kaseecikkkBi kase mi
ayyyy hele ben mutfaktan ve gurme marketlerden cikmazdimmmm varimi yogumuu yimağaaa yatirirdimmmmmAyy kizlar eğer ben yeyip yeyip kilo almayan biri olsam her saniyem bişeyler yemekle geçerdi heraldegece kendime özenle kahvaltılik hazirlar yerdim yavan ehmek bilem oluurr veriinn veriinn hepsini yeğimmmmmm yani yerdim misila yanii
AhahahaaAyy kizlar eğer ben yeyip yeyip kilo almayan biri olsam her saniyem bişeyler yemekle geçerdi heraldegece kendime özenle kahvaltılik hazirlar yerdim yavan ehmek bilem oluurr veriinn veriinn hepsini yeğimmmmmm yani yerdim misila yanii
Niyeeeyaaaaaaaa oluyorummmm
Ayyy susn yAa siz böyle konuştukça karnim acıkiyooooayyyy hele ben mutfaktan ve gurme marketlerden cikmazdimmmm varimi yogumuu yimağaaa yatirirdimmmmm
Cikkkkkevetttt bi kaseecikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?