- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.301
Bencede susalimm valla bende acıktımAyyy susn yAa siz böyle konuştukça karnim acıkiyoooo
suss sen yolun başindasinnnnnAyyy susn yAa siz böyle konuştukça karnim acıkiyoooo
Bende yatırırdımmmayyyy hele ben mutfaktan ve gurme marketlerden cikmazdimmmm varimi yogumuu yimağaaa yatirirdimmmmm
kizz hele bak ben vvp verdim sadece ek uaptim konuyu aç bogaz senle kacamakci gozeliiii migii acmisti..ama kapaualim bencede yoksa fındık yeyebileremmmmmBencede susalimm valla bende acıktımhep keptının yüzünden
Ben 2 senedir zayifimmsuss sen yolun başindasinnnnnbenim 9 ay oldu
kizz hele bak ben vvp verdim sadece ek uaptim konuyu aç bogaz senle kacamakci gozeliiii migii acmisti..ama kapaualim bencede yoksa fındık yeyebileremmmmm
kiniyorum ama basima gelmiyor cok iydi migiiiiiiiiiNiyeee
Ne yersem az yeyip doymadan kalktim moonum kilo korumanin kitabi doymamak aslindaSekerPancarii canm sen nasl korudun kalorimi sayiyosun gerci ezber yapmişsndr artikin nasl koruyucukk yaa
Blmiom ki canım gör ama coh komiklerMigiii ben senin smileyleri göremiyorumyaziyii sadece smiley yohh nideen
Bak bunuBlmiom ki canım gör ama coh komikler
suss sen yolun başindasinnnnnbenim 9 ay oldu
Bak bunuGördüm ama öbülleri ne mirahlaniyom
Ben acikmadim çünkü çarşıda o kadar dolandim ki açlıktan gebermek uzereydm simit yedim oda nasil bi kaloriyse artik acikmadm akşam yemeginde bir kac kasık yesil fasulye yedim sadeceBencede susalimm valla bende acıktımhep keptının yüzünden
Yediğin bi dilim baklava olsun canimmm ölçü yu kacirmamışsin megi gibi bilincini kaybedip 2 3 4 dilim baklava demedinkizlar valla benim 1 dilim baklavaya kizarsiniz diyodum ama bugun herkess bayagi yemis gozukuyo
Yediğin bi dilim baklava olsun canimmm ölçü yu kacirmamışsin megi gibi bilincini kaybedip 2 3 4 dilim baklava demedin2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?