- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.321
evet evet bilincim yerindeydi ama yapmayaydim iyiydi neyse napalim yarindan itibaren yine duzen yine duzen demeli kaldigimiz yerden devm etmeliyiZ dimiM e g g
ayyy canimm harikasin sendeeee 7li rakamlara cok az kaldi bu kirilma noktalari cok kotu bende 6lara takildim kaldimmm ama yılmak yok illa kirilicakhaklısınnn ama bende yeni değilim 3 4 ay oldu 10 kilo vermiş halim bu benim 92 93 kiloydum
pağlava mııikizlar valla benim 1 dilim baklavaya kizarsiniz diyodum ama bugun herkess bayagi yemis gozukuyo
Tıbıki tıbıki
Ayrıca baklava nirdee sarma nirdetubi_klc
Sarmadaki bakliyatlardan vitamin protein alınıyo baklavada yararlı heçbirşey yok hıhh
aciklik getiremde gedinn yatınnn ikiside yag ve hkarbonhidrat...paģlava tabii coooğğ sekerliiin pişeyyy yimemeliyikkkkkksana hıh bikeremmm hih iste hih hihhhh
Iyiyizİyyimm cinim iyyimmçoluh çocuh nasilla anan baban nasilla iyidr ins
ayyyy evetttt kizzzzzzzzAyy ilk geldigim zamanlar 8li rakamlardaydin sende ve biz hep 6 li rakamlari görürmüyüz ki diyoduk bak smdi 69 la gidiyosun ben tatilde kilo alacagni sanmiyorum parte alsanda hemn gider
Ay okuyamadimmmm cok yaaaMenümm
Sabah:2 dilim ekmek, biraz salamli yumurta, biraz peynir, salatalik domates taze nane şekersiz çay
Ara:şekersiz nescafee
Ara: 1 elma, 2 hurma, yarim avuç leblebi
Öğle:2 yumurta,az çemen, 1 buçuk kaşik yulaf ezmesi, 1 kaşık lor peyniriyle omletsalatalik domates
Ara: 1 kase piding
Akşam: yarım tabak tavuklu garnitürlü patates yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı,çoban salata, yoğurt
Vee şuannescafe
6 da bitirdim yeme isinisu az içtim yaa iciyimm biras yatmadan ay spor da yok
ayyy siskoliskoAyy acıktimmmyarinki kahvaltinin hayalini kuruyorum
ayyy bendeeee yaaaaa varyaa pis bogazlikk tek bende sanirdimAyy kizlar eğer ben yeyip yeyip kilo almayan biri olsam her saniyem bişeyler yemekle geçerdi heraldegece kendime özenle kahvaltılik hazirlar yerdim yavan ehmek bilem oluurr veriinn veriinn hepsini yeğimmmmmm yani yerdim misila yanii
Afiyet olsun partecim..bakalım tatilde menüler nasıl olacak.Sabah
5 ince ucgen karpuz kucuklerdi kocaman degil
Az peynir ince kasar
Aksam
Bir tabak 4,5 kasik etli sehriye pilavi ve ayran
Hic utanmadm cnku canim cekticunku ben tatile gitcem sizi ilgilendirmez
Vallaaa , borekler coreklerAfiyet olsun partecim..bakalım tatilde menüler nasıl olacak.
Yok dinlemiyom.kendim söylüyorum benEricen kizzz yürüye yürüyesüpersin vallaaaa müzik dinliyo msn yürurken men ossam diinerdim
Yok artık
Daha iyim kuzum şükür az cok toparladm kendimiNassın esmerimmmmiyisin insallah
Kizlar yuzszce yaziommm
Sabah:2 yumurtali ekmekcikler 2 domates salatalik kirmizi biber yesillik 1 tk nar eksisi birkac dilim koy peyniri sekersiz cay
ogle 2 dilim tam bugday ekmegi 2 yk labne pwynir 1 cay kasigi bal 1 yk ketcap (az yagli az sekerli ve az tuzlu olanindan yeni aldimda meraktan taduna baktummm)
aksam 1 kucuk enginar 3 dilim muz 2 bebe biskivisi 1 bardak kight sut
yok kiz cok abur cubur oldu ayyy bademleri unutmuşumm ya bi kade badem yedimmmmmm
Tamm kiz bisey demedik sakin olSabah
5 ince ucgen karpuz kucuklerdi kocaman degil
Az peynir ince kasar
Aksam
Bir tabak 4,5 kasik etli sehriye pilavi ve ayran
Hic utanmadm cnku canim cekticunku ben tatile gitcem sizi ilgilendirmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?