Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dünkü menüm sabah 1 yumurtadan omlet salatalık domates 1 kk peynir
Ara 4 ceviz 5 kayisi
Öglen 200 gr tavuk salata birde 2 parmak genişliğinde ince kesilmis pide ve ayran
Ara 4 küp gofret
Ara 1 bardak süt 1 muz 2 minik tuzlu simit
Su 1.5 spor 2 saat avmde gezme

Sabah
5 ince ucgen karpuz kucuklerdi kocaman degil
Az peynir ince kasar

Aksam
Bir tabak 4,5 kasik etli sehriye pilavi ve ayran
Hic utanmadm cnku canim cekticunku ben tatile gitcemsizi ilgilendirmez
Bizi ilgilendirmez yi yi şiş tatildederik bizdesen tatilden dönene kadar iyce kurucambeni göremiceksin o derece

Iyiyizsukur allahimsukuronlarda eyiayyyy evetttt kizzzzzzzz masallah cooh gozelikkm

Ay okuyamadimmmm cok yaaa

ayyy siskolisko
ayyy bendeeee yaaaaa varyaa pis bogazlikk tek bende sanirdim hep yemek istiyorm heeep
Ay neresi çok menimin yahuu doymuyom bilene ben onlağlaaaa

benim kizimda dun erken yatti bugn erken kalkti oynatiormm ay biz 5 kardesiz ben haric hepisi peşpese annm bi basina nasl bakmis yaaaaa

benim kizimda dun erken yatti bugn erken kalkti oynatiormm ay biz 5 kardesiz ben haric hepisi peşpese annm bi basina nasl bakmis yaaaaa
Bizde 5 kiz bir erkek 6 kardeşik 27 23 22ben 16 15 13 olarak yaşlarianam gafayi yimiştir heralde bizi avuturken

Ben kahvaltıyaa kaçıyorummm sabah tartildum 54.1 çıktım 52 ye az kaldiiiii

Bizde 5 kiz bir erkek 6 kardeşik 27 23 22ben 16 15 13 olarak yaşlarianam gafayi yimiştir heralde bizi avuturken
ahahhh sizinkilerde bos durmamislar bizimkiler gibiii ama annem cok diridir taş gibi 6 dogumu var hepsi normall bizim 40 38 36 34 30 seklinde kizz bn sinin en pöyükkkkkk aplanimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…