Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar gecen aldigim mor elpisem geldi m beden ama nedense gerdan kismimdan biraz sıktı sanki..benim ustum kemiklidir genistir zati kalipli bi insanim ben ama neden boyle olduki..hic kotu durmuoda ben bu sıkma isine taktim M kalcadan bol ustten tam olii nedennn nedennnnn orantisizm ben demkkiiiii

Naber kizlaarr ay ben çok yoruldum temizlik yaptim yeni oturdum daha tam bitmedi bilebitmeeezz

Tamm kiz bisey demedik sakin ol
tamammmmm
Bizi ilgilendirmez yi yi şiş tatildederik bizdesen tatilden dönene kadar iyce kurucambeni göremiceksin o derece
bananeee yerm yerm bir haftada veririm sanane de sanane
Ay neresi çok menimin yahuu doymuyom bilene ben onlağlaaaa
sisko
@ParteMoralll bizi hersey elgilendirebilerrrrr canimm çinkiiii bizz takımıkkkk çinkiii sen yirsen bizde yiyebilirikkkk seni hiccc elgilendiremezzzzzz
benene siz yimeeen
Kim sen...hayatta inanmammm..
Eveeeet innan icimde bir canavar yatiyo
ahahhh sizinkilerde bos durmamislar bizimkiler gibiii ama annem cok diridir taş gibi 6 dogumu var hepsi normall bizim 40 38 36 34 30 seklinde kizz bn sinin en pöyükkkkkk aplanimmmmmm
hay masalllaaaaaah biz iki kardesiz
Naber kizlaarr ay ben çok yoruldum temizlik yaptim yeni oturdum daha tam bitmedi bilebitmeeezz
bende geziyormmmm sabaaaaahtan berri

Iznemi ayrilsam ben simdi yerken burayami yazcam ya yada grmeyi unuturm fln
canim izne aytilma bnce 1 haftalik tatil icin 3 hafta uzakmi kalicaksin hayr sık giremesende firsat buldukca gelirsin cumada bikdirim yaparsin tamm mi canimcimmm keyfine bakk özletttt kendinijjiii

Kizlar menum
Sabah ekmekciklerim domates kirmizi piberr 5 zeytin 5-6 dilim koy peyniri 2 cay kaisgi bal sekersiz cay
ogle 1 muz 1 avuc findik ici
aksam 1 dolu yemek tabagi kabak graten 1 buyuk bardak zero 2 kandil simitisi
aksamda magnum yicm bugun cumartesi çinkiiiiiiiiiiiiiii ama yarin diyetteyim zatn disarda olcm pek yemem sevgiler saygilarrrr canlarimmmm

Menüm
Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, az suzme peynir, 5 6 zeytin, biraz yarim yağlı taze peynir, 2 3 çubuk kaşar, 2 3 lokma tahin pekmez şekersiz çay
Ara: yaridan az fazla elma
Öğle: 1 buçuk kase erişteli yeşil mercimek çorbası
Ara:küçük bi kase leblebi kuru üzüm (üzüm azdi)
Akşam: 1 tabak garnitürlü pattis yemeği, 3 4 kaşik bulgur pilavi(bulgur biraz fazla oldu sankim)
Reglim gecikti tatliii istiyiii canimama yoh evde datliya dair hiç bişiiykii yiooh

Keşkem donduşu öğlen yiseydin

Ne kadar sürecek tatil
Bilmiyorm ki ya cumartesi otelden cikicam ama ordan direk gelirmiyizz baska biyere gidermiyiz suan belirsiz
canim izne aytilma bnce 1 haftalik tatil icin 3 hafta uzakmi kalicaksin hayr sık giremesende firsat buldukca gelirsin cumada bikdirim yaparsin tamm mi canimcimmm keyfine bakk özletttt kendinijjiii
hee yani menu yazmasamda sorun olmaz dimi.. ben gene yzarm menu bazen yazmam belki sorun olmucaksa okyyyyu ben gtmemmm buralardaaaaaaaan ozletmemmmm banananeeeeeeeee
@ParteMoralll canim sabirszliklan bekliorum tatilden donmeniiiii
zayifliyim diyemi

Kiz sen gitmedin demi daha tatile

Sabah: kaşarlı yumurta
öğle: menemen 1 dl ekmek
akşam: tavukgöğsü, yoğurt çorbasu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…