- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.361
Aplacimmahahhh sizinkilerde bos durmamislar bizimkiler gibiii ama annem cok diridir taş gibi 6 dogumu var hepsi normall bizim 40 38 36 34 30 seklinde kizz bn sinin en pöyükkkkkk aplanimmmmmm
Canımmmmmmmmmmm dondaymami istiosunnnnnn alorim ben sanaaaa top top alirimmmmAplacimm
Tamm kiz bisey demedik sakin ol
bananeee yerm yerm bir haftada veririm sanane de sananeBizi ilgilendirmez yi yi şiş tatilde derik bizde sen tatilden dönene kadar iyce kurucam beni göremiceksin o derece
siskoAy neresi çok menimin yahuu doymuyom bilene ben onlağlaaaa
benene siz yimeeen@ParteMoralll bizi hersey elgilendirebilerrrrr canimm çinkiiii bizz takımıkkkk çinkiii sen yirsen bizde yiyebilirikkkk seni hiccc elgilendiremezzzzzz
Eveeeet innan icimde bir canavar yatiyoKim sen...hayatta inanmammm..
hay masalllaaaaaah biz iki kardesizahahhh sizinkilerde bos durmamislar bizimkiler gibiii ama annem cok diridir taş gibi 6 dogumu var hepsi normall bizim 40 38 36 34 30 seklinde kizz bn sinin en pöyükkkkkk aplanimmmmmm
bende geziyormmmm sabaaaaahtan berriNaber kizlaarr ay ben çok yoruldumtemizlik yaptim yeni oturdum daha tam bitmedi bile bitmeeezz
Ne kadar sürecek tatilIznemi ayrilsamben simdi yerken burayami yazcam ya yada grmeyi unuturm fln
canim izne aytilma bnce 1 haftalik tatil icin 3 hafta uzakmi kalicaksin hayr sık giremesende firsat buldukca gelirsin cumada bikdirim yaparsin tamm mi canimcimmm keyfine bakk özletttt kendinijjiiiIznemi ayrilsamben simdi yerken burayami yazcam ya yada grmeyi unuturm fln
Keşkem donduşu öğlen yiseydinKizlar menum
Sabah ekmekciklerim domates kirmizi piberr 5 zeytin 5-6 dilim koy peyniri 2 cay kaisgi bal sekersiz cay
ogle 1 muz 1 avuc findik ici
aksam 1 dolu yemek tabagi kabak graten 1 buyuk bardak zero 2 kandil simitisi
aksamda magnum yicm bugun cumartesi çinkiiiiiiiiiiiiiii ama yarin diyetteyim zatn disarda olcm pek yemem sevgiler saygilarrrr canlarimmmm
Bilmiyorm ki ya cumartesi otelden cikicam ama ordan direk gelirmiyizz baska biyere gidermiyiz suan belirsizNe kadar sürecek tatil
hee yani menu yazmasamda sorun olmaz dimi.. ben gene yzarm menu bazen yazmam belki sorun olmucaksa okyyyyu ben gtmemmm buralardaaaaaaaan ozletmemmmm banananeeeeeeeeecanim izne aytilma bnce 1 haftalik tatil icin 3 hafta uzakmi kalicaksin hayr sık giremesende firsat buldukca gelirsin cumada bikdirim yaparsin tamm mi canimcimmm keyfine bakk özletttt kendinijjiii
zayifliyim diyemi
Kiz sen gitmedin demi daha tatileBilmiyorm ki ya cumartesi otelden cikicam ama ordan direk gelirmiyizz baska biyere gidermiyiz suan belirsiz
hee yani menu yazmasamda sorun olmaz dimi.. ben gene yzarm menu bazen yazmam belki sorun olmucaksa okyyyyu ben gtmemmm buralardaaaaaaaan ozletmemmmm banananeeeeeeeee
zayifliyim diyemi
Hayr cnmmmm geziioooreeeKiz sen gitmedin demi daha tatile
Ohhh hep geziyooorreeeHayr cnmmmm geziioooreee
Ooo kisacik bir möönüüüSabah: kaşarlı yumurta
öğle: menemen 1 dl ekmek
akşam: tavukgöğsü, yoğurt çorbasu
Saolasın şekerimOoo kisacik bir möönüüüafiyet ola miigiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?