- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.381
Temizlikte yapiyorummmm,yemekte yapiyorum,kizimada bakiyorum,kocislede ilgileniyorm,geziyorumda susleniyorumdaaaaaaaaa ohhOhhh hep geziyooorreeebizde temizlik yapak sen süslen gezz ni zaman gidiyon
Benim bugün kimseye hayrim yooduTemizlikte yapiyorummmm,yemekte yapiyorum,kizimada bakiyorum,kocislede ilgileniyorm,geziyorumda susleniyorumdaaaaaaaaa ohhdaha burdayimm pazartesi dyebilirik oglen giris yapicam
Iyi yapmissinBenim bugün kimseye hayrim yooduanca timizlik yaptim sonra ayyhh yoruldum deyip serildim kanepeye ayy boll boll eglen kiizzzzzzzz
Nerden izliyon kızzz. Bende izliyim.hiç beceremem öyle şeyleri. Eşim de sevmiyor öyle. Ne o papağan gibi renkli renkli diyor. Doğal seviyormuş. Benimki biraz değişik bi cinsBen acik makyaj videosu izliimmm sıkıldım
Youtubeden izliyom kiz ben yabancilardan sondjradeluxe yi izliyorm nikkietutorials i izliyorm bide shaaanxo yu izliyorm Türklerden de duygu özarslan, makyajmidedin, aslı özdel, gökçe yildirim bunlari izliyorm senin makyaj stilin hangisi dersen sondjradeluxe nin takma kirpik takmamiş hali benim kirpikler takma gibim zatiiNerden izliyon kızzz. Bende izliyim.hiç beceremem öyle şeyleri. Eşim de sevmiyor öyle. Ne o papağan gibi renkli renkli diyor. Doğal seviyormuş. Benimki biraz değişik bi cins
afiyey olsun canimKizlar menum
Sabah ekmekciklerim domates kirmizi piberr 5 zeytin 5-6 dilim koy peyniri 2 cay kaisgi bal sekersiz cay
ogle 1 muz 1 avuc findik ici
aksam 1 dolu yemek tabagi kabak graten 1 buyuk bardak zero 2 kandil simitisi
aksamda magnum yicm bugun cumartesi çinkiiiiiiiiiiiiiii ama yarin diyetteyim zatn disarda olcm pek yemem sevgiler saygilarrrr canlarimmmm
gunaydinnnSekerPancarii canimmmm
Ayyy bende sevmiyorum Canım yaaa.aynen dediğin gibi. Bütün düzenim bozuluyor benimdevalla ben bu haftasonlarini hicc sevmiyorun diet die bisey kalmiyoo.oglumu dun babannesine birakmistik esimde hadi basbasa kahvalti edel dedi.kahvaltidayiz simdiiii ekmek hemedim ama kahvaltiliklarim dibine vurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?