Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Temizlikte yapiyorummmm,yemekte yapiyorum,kizimada bakiyorum,kocislede ilgileniyorm,geziyorumda susleniyorumdaaaaaaaaa ohh daha burdayimm pazartesi dyebilirik oglen giris yapicam
Benim bugün kimseye hayrim yoodu anca timizlik yaptimsonra ayyhh yoruldum deyip serildim kanepeye ayy boll boll eglen kiizzzzzzzz

Kizlar bugün diyet falan kalmadı. Hafta sonları salıyorum ben.surda kaldı iki kilocuk .o kadar da olsun dimi

KahvaltıM, bir buçuk yumurta, zeytin, peynir, biber, turp, domates, salatalık (üçer dilim )2 dilim ekmek, iki catal reçel
Ara , bir ince dilim ev keki ,yarım Nektarinen, bir kare bitter
Aksam, iki minnacık lahmacun, (dünden kalma )1 kase çorba, yoğurt, salata
Ara (saat 5 buçuk ta çok geç değil yani )bir top dondurma, bir şekersiz kahve
Spor, 2 buçuk saat yürüdum.

Selam kızlar..menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, iki dilim kaşar, salata yaptım kendime (kabızlık için)..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, bir lahmacun, salata, ayran..

Nerden izliyon kızzz. Bende izliyim.hiç beceremem öyle şeyleri. Eşim de sevmiyor öyle. Ne o papağan gibi renkli renkli diyor. Doğal seviyormuş. Benimki biraz değişik bi cins
Youtubeden izliyom kiz ben yabancilardan sondjradeluxe yi izliyorm nikkietutorials i izliyorm bide shaaanxo yu izliyorm Türklerden de duygu özarslan, makyajmidedin, aslı özdel, gökçe yildirim bunlari izliyorm senin makyaj stilin hangisi dersen sondjradeluxe nin takma kirpik takmamiş hali benim kirpikler takma gibim zatiikendimi övdümilk defee avatarımdaki baayannda sondjradeluxe makyaj yapmak benim en büyük zevkim

afiyey olsun canim

kizlar gec oldu biraz ama.menum
sabah 1 kose minicik patatesli borek beynir domates salatalik cay
oglen(aslinda saat 15.30 du) 1 patetesli gozleme cay domates salatalik
aksam sahlep ve kandil simidi

bugun bana bildigin gercekten herseyi diyebilirsiniz hakkettim

valla ben bu haftasonlarini hicc sevmiyorun diet die bisey kalmiyoo.oglumu dun babannesine birakmistik esimde hadi basbasa kahvalti edel dedi.kahvaltidayiz simdiiii ekmek hemedim ama kahvaltiliklarim dibine vurdum

valla ben bu haftasonlarini hicc sevmiyorun diet die bisey kalmiyoo.oglumu dun babannesine birakmistik esimde hadi basbasa kahvalti edel dedi.kahvaltidayiz simdiiii ekmek hemedim ama kahvaltiliklarim dibine vurdum
Ayyy bende sevmiyorum Canım yaaa.aynen dediğin gibi. Bütün düzenim bozuluyor benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…