- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.401
Gunaydinnnnn süslü güzel
Ayni sey bende de oldu canm bu hafta sonu.Merhaba kızlar ben geldim.konyadaydım ve neler yediğimi söylemesem daha iyi kimsenin canını çektirmek istemem ama çok güzel bir haftasonu geçirdim.metabolizmamı şaşırttım desem az olur, feleği şaştı çünkü metabolizmanınşimdi yarınki tartı korkusu var tabi ki.artık bu hafta sıfır kaçamaksız bir hafta geçireyim ki bu şaşırtma işe yarasın
Selam kizlar bugünkü menüm cok karisik oldu piknikdeydik çünkü sabah 2 kayisi 1 yarim kk peynir domates salatalik yarim kandil simidi 4 yaprak sarması
Ara 2 dilim ingiliz keki
Aksam 4 tavuk kanat yarim tavuk pirzola patlican salatasi (2 kaşık ) yarim dilim ekmek 1 bardak fanta
Ara 1 dilim dondurma 4 kaşık helva
Haftasonu niye böyleeeeMerhaba kızlar ben geldim.konyadaydım ve neler yediğimi söylemesem daha iyi kimsenin canını çektirmek istemem ama çok güzel bir haftasonu geçirdim.metabolizmamı şaşırttım desem az olur, feleği şaştı çünkü metabolizmanınşimdi yarınki tartı korkusu var tabi ki.artık bu hafta sıfır kaçamaksız bir hafta geçireyim ki bu şaşırtma işe yarasın
Günaydın canımGünaydın kızlarrrr
Geçmiş olsun selincim.Cuma kilom:54.1
Güncel kilom:54.9+800
Belim karnim çok agriyorrrrrr bu sefer reglm çok agrili oluyorr nedense
Saol canim benim ilk defa böyle ağrili oldu yatiyorum iki gündürGeçmiş olsun selincim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?