Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar..menüm..
Sabah: yağda yumurta, tulum, kaşar karışık peynir, domates, salatalık, dört ceviz..
Akşam: dört tavuk kanat, iki dilim patates, ayran..

KahvaltıM. Peynir li omlet, zeytin, peynir, domates, salatalık, biber, turp(üçer dilim )2 dilim ekmek, iki catal reçel, bir avuç badem fıstık
Ara, 2 kare bitter
Aksam, bir küçük tabak bulgur pilavı, salata, yogurt, fırında mantar
Spor; 2 saat yürüyürüdum

sabah: 1 gevrek, peynir, domates
öğle: karpuz
akşam: köfte ve ızgara tavuk, salata

Selam kizlar bugünkü menüm cok karisik oldu piknikdeydik çünkü sabah 2 kayisi 1 yarim kk peynir domates salatalik yarim kandil simidi 4 yaprak sarması
Ara 2 dilim ingiliz keki
Aksam 4 tavuk kanat yarim tavuk pirzola patlican salatasi (2 kaşık ) yarim dilim ekmek 1 bardak fanta
Ara 1 dilim dondurma 4 kaşık helva

Merhaba kızlar ben geldim.konyadaydım ve neler yediğimi söylemesem daha iyi kimsenin canını çektirmek istemem ama çok güzel bir haftasonu geçirdim.metabolizmamı şaşırttım desem az olur, feleği şaştı çünkü metabolizmanınşimdi yarınki tartı korkusu var tabi ki.artık bu hafta sıfır kaçamaksız bir hafta geçireyim ki bu şaşırtma işe yarasın

Ayni sey bende de oldu canm bu hafta sonu.
Muhtemelen bir çoğumuz ayni durumdayz merak etme o açıdan

Haftasonu niye böyleeee
Evde dursan ayrı dışarı çıksan ayrı..

Herkese günaydın umarım bol eksili kaçamaksız bir hafta geçiririz kızlar.ben + 600 üm ama o yemeyle en az +1 veya 2 olurum diyordum.gerçekten az almışım şaşırdım.sporun faydaları mı acaba?ödemdir ödem
Cuma:68.8
Bugün:69.4
Fark:+600

Günaydın kizlaarr yeni bir haftaya başladık hadi hareketlenelimmm reglimin ikinci kesin fazla çıkarım ama yinede birazdan tartilicam

Cuma kilom:54.1
Güncel kilom:54.9 +800
Belim karnim çok agriyorrrrrr bu sefer reglm çok agrili oluyorr nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…