- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #14.641
iyi geceler hanımlar 2 .takımdan takım arkadaşlarımı çok sevmeme ragmen paylaşım eksikliginden dolayı istifa etmiş durumdayım zemus boş yer var demişti varsa bende gelemmi ...yogsam yanlızlarımı oynıyam ..gaçırmayın derim benim gibi güzel gacıyı ...sevgiler ..
evet bu sefer 1 günde bırakmıcam bu kesin. bi de öyle deniyim bakalım yarın elma aldırırım.
tamam ablacım sen git dinlen opuyorumnanaktan görüşürük :1hug:
kızlar benim elma diyeti yalan olduu
bu sabah bir mide ağrısıyla uyandım düşman başınaaa
bütün gün çektim ağrıyı ramazandan sonra denerim bir kere daha
dün iftarı elmayla yapınca dokundu galiba
iftarda 1 küçük tabak yemek 5 kaık pilav
biraz pide
çayın yanında malesef az bi un helvası
bende dominoş gibi tatlı yaemeden duramıyorum
yarın oruç tutamıycam midem dinlensin
açlıktan midem yapıştı resmen ramazanda en iyisi biraz yediklerimizin miktarını azaltmak
sağlığımız daha kıymetli
2. takımdan nalansu yapmış yollamış bana
Allah razı olsun
güzel olmuş dime
bende beğendim
değiştirdim ama ters oldu yönü kaydirigubbakcemile3
kızlarrr canım sıkılıyo yaa :çok üzgünüm:
iyi geceler hanımlar 2 .takımdan takım arkadaşlarımı çok sevmeme ragmen paylaşım eksikliginden dolayı istifa etmiş durumdayım zemus boş yer var demişti varsa bende gelemmi ...yogsam yanlızlarımı oynıyam ..gaçırmayın derim benim gibi güzel gacıyı ...sevgiler ..
üzülme ben yaparım sana :teselli: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GEÇMİŞ OLSUN CANIM..
AMA SEN ZATEN GAYET İYİ GİDİYON..
EH ARADA BİRAZ KAÇAMAK YAPIYON AMA RAMAZANDA OLMAMIZA RAGMEN ÇOK İYİSİN..
BENCE SEN BU ŞAKJİLDE DEVAM ET
AH AH ÖNCEDEN Bİ AKREBİM VARDI ODA BANA YAPARDI:çok üzgünüm:
YOK ANAM HARİKA OLMUŞ..
KIZ SENİN DERSANE NOLDU BAKIYOM HEP BURLARDASIN GENE:uhm:
KIZ ANAM NOLUYONUZ..
YAPMAN ETMEN TOPARLANIRSINIZ BIRAKMAN TAKIMINIZI..
YANİ BURAYADA BUYRUN GELİN AMA SEN AYNI DERTTEN ZEMUS AYNI DERTTEN..
BAZEN BİZİM BURDADA 2 KİŞİ 1 HAFTA TAKIMI GÖTÜRDÜ..
ANACIM OTURUN OTURDUGUNUZ YERDE ..
YAZ TATİLİ RAMAZAN TÜM TAKIMLAR AYNI..
YİNEDE SİZ BİLİRSİNİZ...
NESLİŞ GELSİN GÖRÜŞÜN O DAHA DOGRU KARAR VERİR..
AMA BENCE TAKIMINIZI BIRAKMAN ..
TABİ SİZLER GİBİ ARKADAŞLARI BENDE İSTERİM...
BENCE ACELE ETMEN..
HERZAMAN KAPIMIZ AÇIKTIR AMA BUNUDA BİLİN..
1.73 (93.0 / 92.9 / 0.1 / 0.11%)
nazco (66.0 / 65.4 / 0.6 / 0.91)
domination (81.0 / 80.5 / 0.5 / 0.62%)
hürsultan (87.0/ 87.0 / 0.0 / 0.0% )
usarem (64.5 / 64.5 / 0.0 / 0.00%)
hiray (69.0 / 68.0 / 1.0 / 1.45%) yeni üye
şu listeye bak..akannehir
herhalde hirayın eski diye kastettigi benim..akannehir
çünkü diger tüm kızlar benden sonra geldiler takıma..akannehir
allahım kendimden utanıyorum..senağlama senağlama senağlama senağlama
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ya dur sendeklava: ramazan geldi düzenimz bozuldu herkesin öyle kaydirigubbakcemile ramazandan sonra bak gör en nasıl kilo vericez hepimiz.. tabi ben o zaman bu kadar sık giremem :sinifsinif: siz de beni idare edin kızlar fırsat buldukça girerim yine ama :çok üzgünüm:
tünaydın kızlar
üzülme ben yaparım sana :teselli: opuyorumnanaktan
ay haftasonu dersane yok yoksa ben haftaiçi bu kadar girebiliyo muydum :mymeka: istemiosanız giderim :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
Herhangi bir aktivite için acilen kilo vermeniz gerekiyorsa, hemen başlasanız iyi olur. Siz kendinizi kişisel olarak mükemmel bir bedene sahip olduğunuzu düşünebilirsiniz. Ancak kilo vermeniz gerekiyorsa bunu gözardı etmemelisiniz. Kilo verirken 10 yıl önceki kilonuza dönmeniz gerekmiyor. Kendinizi olamayacağınız bir kiloda hayal etmeyin. Kendinizi bilin, mantıklı, iyimser ve hedeflerinizi gerçeklik içerisinde değerlendirin. Böylece herhangi bir hataya düşmezsiniz. İlk yapacağınız şey kendinizi katılacağınız aktivite için ne kadar zamanınız olduğuna bakmak ve zayıflama hedefinize odaklanmak..
İhtiyacınız olanlar
a) Bir tarih
b) Plan / program
c) Birisinin desteği veya yardımı
a) Tarih
Hazırlanacağınız aktivitenin tarihi bellidir. Tarihe göre çok doğru hareket edebilirsiniz. Siz elinizden gelen hazırlığı yapın ancak ne kadar kilo vermeniz gerektiğini düşünmeyin. Bu konudaki en iyi performansınızı gösterin ve kendinizi ödüllendirin. Yapabildiğiniz kadarını yapmanız
her zaman daha iyidir.
b) Plan ve program
Kendinize en az 21 gün verin. Kendinize göre bir egzersiz programı belirleyin. Yapabiliyorsanız haftada 5 kere, 2 gün 10-15 dakika, 2 gün 30-45 dakika (yürüyüş, bisiklet çevirmek ve yoga yapabilirsiniz) ve 1 gün 60-90 dakika egzersiz yapın. Günde 3 veya 4 kere daha önceden belirlediğiniz yiyecekleri tüketin. Bu ilk başta zor olabilir ancak mantıklı olun. Yemek aralarında ne kadar aç olsanız da yemeyin, bu sizin zararınıza olacaktır. Şekerli, kızarmış yiyecekler yemeyin. Şekerli içecekler içmeyin.
c) Destek
Tüm bunları sizinle birlikte yapacak bir arkadaş edinin. Kendinizi ve birbirinizi kontrol edin. Bu sizin hedefinize doğru daha rahat, gerçekçi ve
motive olarak ilerlemenizi sağlayacak.
Uygularsanız sonuç mükemmel olabilir!..
Sonunda eğer tüm bu ev ödevinizi doğru ve kesiksiz yaparsanız hedefinize ulaşırsınız. Bu sizin ödülünüz! Unutmamanız gereken tek şey 21 gün beslenmenizi yeniden gözden geçirmek ve uymak, düzenli egzersiz yapmak. Eğer formunuzu aktiviteden sonra da korumak istiyorsanız bunu bir yaşam biçimi haline getirebilirsiniz.
şu 1-2 hafta önce de babam öyle diyodu ya neti kpattıracaktı ama bilmiyorum vazgeçti galiba kaydirigubbakcemile3ya canım ben de diger takımları dolaşıyodum..
allahım tüm takımlar aynı
herkesde durgunluk var..
bazıları paniklemiş durumdalar..
hani ben ramazanın başında zırlamıştım ya izne ayrılalım diye onlarda aynı şimdi.
az kaldı ama herkes biraz durgun..
sen ne zaman müsaitsen oz aman gel canım ben de hafta içi pek giremiyom..:1no2:
evde ki neti kapattıram diyo benim adam netcem bilmiyom..:uhm:
cazibemi kullanıp vazgeçirmem lazım kararından .sositososito sositososito sositososito
yoksa işyerinden zaten giremiyom gündüzleri..
ben biterim
selam arkedeşler.nası gidiyo bakam diyet.ben dikkat etmeye başladım.yani ısdınma aşamsındayım.amaaaa ramazandan sonra bomba gibi gelcem.diyeti suyu sporuyla.artı kaçağı olmadan.baklım neslihan napcak ozamn hahahahahahahahah......
neyse boşver garibim biraz kilo vermiyeyim baytrama kadarda avunsun.haa buarad tartımı buoldum.ramazandan önce 94-*95 tim.dün tartıldım.90ım.iş bu 90 ramazan ve bayrmad adahil korumak kilo vermek ama asla 91 olmamak.bakalım şu 15 günde bunun içi gayret edicem.hiç olmazsa bayramdan sonra direk 90dan başlayıp.tıkır tıkır inerim.
hımm hedef miihedef önce 80 ....... sonra 75 .....i. sonra 70.
eee ne diyoruz.bakaolım mevla neyler neylerse güzel eyler deyip allah azmimizi ve irademizi artısın inşallah diyorum.byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?